📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
ja bym wybrała tego pierwszego..bo chociaż dać pojeździć by sie nie bał
hallux napisał/a:
ja bym wybrała tego pierwszego..bo chociaż dać pojeździć by sie nie bał
![]()
Oczywiście....
przesadzacie panowie
to zależy wśród jakich kobiet szukacie Sobie partnerek
chodziło mi o to co one mają w głowie bo idzie znaleść piękną i ogarniętą kobietkę a nie ładną blachare
Niestety? Dlaczego 'niestety'? Przecież na sadisticu tylu zwolenników wszystkiego tego co 'naturalne', 'normalne' itp. Więc przyjmij do wiadomości, że baba lecąca na kasę to zgodna z naturą wzorcowa samica i matka. Otóż biologicznym zadaniem kobiety jest WYCHOWAĆ POTOMSTWO, dlatego poszukują samca o najwyższej pozycji w stadzie, który zapewni jej BEZPIECZEŃSTWO BYTOWE potrzebne do odchowania potomstwa. Wcale nie musi go kochać (czymże jest w ogóle miłość w naturze?), nie musi mu być wierna, musi po prostu umieć go WYKORZYSTAĆ do osiągnięcia swojego celu. Laska lecąca na kasę i władzę jest w 100% zgodna z naturą, a ta która szuka partnera którego będzie kochać jest... DEWIACJĄ.
Oczywistym jest, że jak mam do wyboru lenia bez ambicji i zaradnego faceta to wybiorę tego drugiego. Patrzymy na status społeczny, tak nam podpowiada instynkt. Kobieta w mężczyźnie szuka nie tylko zabawnego, miłego chłopaka, ale też samca, który będzie umiał zapewnić byt swojej kobiecie i ich potomkom. Wami też rządzą pierwotne instynkty - dlatego wolicie zdrową kobietę z uwydatnionymi biodrami i wąską talię od takiej z chłopięcą figurą - szukacie takiej, która będzie wam dobrze dzieci rodzić
A teraz możecie na mnie bluzgać, że szukam wymówek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie