📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
To już jest przesada. Weźcie pod uwagę fakt, że oni nie stają murem za tym pedałem Ogińskim, tylko sobie robią fejm. Połowę subskrypcji już cofnąłem.
W telewizji o tym mówią wogóle? Czy to jest akcja na kwejkach srejkach i vlogach na jutubach? Bo raczej tym co oglądają to wszystko i subskrybują różne kanały na YT, paróweczki i szyneczki kupuje mama i nie mają nic do gadania czy będą one Sokołowa, Stokłosy czy Szwajnsztajgera.
jeżeli ten przygłup mówi, że coś jest blee, to tylko inny przygłup mu przytaknie
a co do całej sprawy - ja produkty z Sokołowa lubię i żaden pierdoła życiowy, jakim jest ten pseudo kucharz czy ten tutaj, nie zmienią tego. Lemingi za to pójdą na swoimi "idolami" i będą ich słowa powtarzać jak objawienie życiowe. Aż się dziwie wam ludzie, że dajecie się wciągać w to wszystko, a wydawałoby się, że inteligentni ludzie tu siedzą.
QML ja produktów sokołowa nie wybierałem. Teraz tym bardziej nie będę. Wolę lokalne produkty z lokalnym masarni aniżeli masową produkcję pełną chemii.
Przecież tu nie chodzi o tego gościa z Kocham Gotować. Chodzi tylko i wyłącznie o reakcję Sokołowa, bo ich spece od PR powinni dwa razy przemyśleć (po akcji jak np. ta z NC+) czy rzeczywiście opłacalne będzie dla ich firmy aż takie rozdmuchiwanie sprawy, bo gdyby nie ten słynny pozew, to większość miałaby daleko w poważaniu co ten kucharzyk powiedział ba, większość to by tego filmu nawet nie zobaczyła... A tak? mają cudowną antyreklamę na własne życzenie. I choćby z tego powodu należy im się nauczka
Na marginesie jeszcze - do wszystkich sadoli broniących Sokołowa - jeśli oni wygrają, to może to być furtka do kolejnych, podobnych temu procesów, dlatego pomyślcie do czego może to później doprowadzić.
Na marginesie jeszcze - do wszystkich sadoli broniących Sokołowa - jeśli oni wygrają, to może to być furtka do kolejnych, podobnych temu procesów, dlatego pomyślcie do czego może to później doprowadzić.
@McMenel to że wybierasz produkty z lokalnych masarni nie oznacza że są bez chemii, ba ja jestem pewien że tak samo są nafaszerowane chemią.
Lokalne masarnie po tym komentarzu pewnie już przygotowywują zbiorowy pozew do sądu przeciwko mojej osobie hehehe.
Lokalne masarnie po tym komentarzu pewnie już przygotowywują zbiorowy pozew do sądu przeciwko mojej osobie hehehe.
Taka ciekawostka:
Dyrektor Sokołów SA, bedzie nowym dyrektorem sokolowskiego szpitala. Od miesa do ludzi.
Dyrektor Sokołów SA, bedzie nowym dyrektorem sokolowskiego szpitala. Od miesa do ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie