Nie wiem co wolę. Nazywać się biały kał czy dżimi em. Biały Kał przynajmniej nie brzmi po czarnuszemu.
Przepiękne! Cała prawda o narodowcach w jednej miejscowości.
Pójdzie w świat
Mi tam brzmi jak spolszczony skrót od Jima Morrisona...
Pójdzie w świat

rantanplan napisał/a:
Nie wiem co wolę. Nazywać się biały kał czy dżimi em. Biały Kał przynajmniej nie brzmi po czarnuszemu.
Mi tam brzmi jak spolszczony skrót od Jima Morrisona...
podpis użytkownika

Biały Kał - objawy mogą sugerować chorobę wątroby związana z zastojem żółci.
失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]
podpis użytkownika
Failure is the mother of success.失败是成功之母[shī bài shì chénɡ ɡōnɡ zhī mǔ 。]

Ja p🤬le, jak miejscowość się tak nazywa to co wam do tego? Jedni rodzą się z garbem, inni rodzą się murzynami a jeszcze inni rodzą się w Białym Kale
Nie widze powodu by w związku z tym hejtować narodowców
Tylko lewak podnosi rękę na patriotę.

Lewactwo szuka wszelkich haków. Widzę lewa strona śmocy jest tak zj🤬a, że chwytają się takich rzeczy.

Jakiś lewacki pajac założył profil prowokacyjny, a idioci łykają jak pelikany. Takich profili jest wiele na facebooku. W ten sposób próbujecie się dowartościowywać? Autor pewnie gimbus to i wszystkich ma za gimbazę.
To jest tak samo obraźliwe jak "Narodowa Warszawa", więc nie wiem skąd ten ból dupy panowie "nie skończyłem podstawuwki" patrioci.
A jeśli żart - to dobry i pomysłowy, więc tym bardziej
No chyba, że z Prawdziwych Polaków nie wolno się śmiać, a tym bardziej nie wolno im mieszkać w Białym Kale (wersja komunistyczna: Białykale, ale nie uznają).
A jeśli żart - to dobry i pomysłowy, więc tym bardziej

No chyba, że z Prawdziwych Polaków nie wolno się śmiać, a tym bardziej nie wolno im mieszkać w Białym Kale (wersja komunistyczna: Białykale, ale nie uznają).
darek10182 napisał/a:
Wolę mieszkać w "Białym" Kale niż w "Tęczowej" Europie.
Współczujemy koprofilu.

Oj jakie prawaczki wrażliwe, strzelcie focha i się obraźcie na tych, którzy się z was śmieją.