Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Widzę, że TVN i wybiórcza robią swoje
podpis użytkownika
Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Zawisza Bydgoszcz rozj🤬a własny stadion -.-
nie no prawie nie am takich akcji w ciągu 3 lat -.-
Nie wiem jak tam u ciebie w Burkina Faso ale u nas za Prawdę do pierdla się nie idzie (przynajmniej już)
Przestań p🤬do zwalać k🤬a wszystko na TVN i wyborczą. Taki żeś się k🤬a w h🤬j mainstreamowy zrobił że ja p🤬lę.
Kibiców w Polsce już nie ma. Na każdym meczu jest jakaś rozróba a potem bijatyki po osiedlach. Jak się tym pseudo dz🤬kom policja do dupy dobiera to wysyłaja bandę cipek do telewizji i gazet że rząd zabiera się za kibiców żeby odwrócić uwagę od problemów w państwie. CO ZA K🤬A POMYSŁ?!?!?!?!
Tusk jest debilem bo powienin powiedzieć wam wszystkim: h🤬j Wam w dupe i jak chcecie miec bezpiecznie na meczach to niech zarząd "ekstra"klasy wynajmuje firme ochroniarska. H🤬ja kibicujecie. może 5-10% ludzi przychodzi zobaczyć mecz. Reszta to niedoj🤬e bydło bez średniego wykształcenia któe nie chce sie wyrzyć i kozaczą bo w 30 najebia gimnazjaliste i zabiorą mu telefon. Mieszkam w Krakowie i widzę jakie młoty jeżdżą na mecze. Każda bojówka ma powiązania z jakimiś lewymi intersami i przestań p🤬lić o prowokacjach dziennikarskich czy innym gównie bo widać jaki poziom reprezentujesz.
I klasyka dla Ciebie![]()