Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Against modern football
PiotrTAG • 2012-07-17, 21:21
Zdepczcie mnie za to,zabicie,obrażajcie.Ale "Kiedy z polskich stadionów zniknie wszelki blask,nadejdzie czas,gdy docenicie NAS".

Zgłoś
Bobikufel 2012-07-18, 20:55
TomBoy napisał/a:

Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)
Widzę, że TVN i wybiórcza robią swoje

Zawisza Bydgoszcz rozj🤬a własny stadion -.-
nie no prawie nie am takich akcji w ciągu 3 lat -.-
Nie wiem jak tam u ciebie w Burkina Faso ale u nas za Prawdę do pierdla się nie idzie (przynajmniej już)
Zgłoś
dzejosB 2012-07-18, 21:04
Fanatyczny wróg publiczny.

podpis użytkownika

Nie jestem tchórzem i nie jestem bohaterem. Jestem gdzieś po środku.
Zgłoś
wsamookno 2012-07-18, 21:13
0:59 minotaur !!!
Zgłoś
roma21 2012-07-18, 21:56
"Jechałeś gdzieś kiedyś na 90minut?
Po klimat trybun, na wyjazdach byłeś ilu?
dobra oprawa i ekpia w dobrym stylu
tych wiele emocji choć pełno skur**ynów
chcę abyś i chociaż wynik w plecy
śpiewasz dalej, zdarte gardło cię leczy
to niby parę lider, paru piłkarzy, wiesz
niby w polskiej lidze nic się tu nie zdarzy też
ale gdy płoną race i śpiewają trybuny
znowu wygramy, nie ważne u nas, czy u nich
poczucie dumy, gdy tamci mówią o nas
to dla tych, co zarywają życie na stadionach"
Zgłoś
Krysss 2012-07-18, 22:06
Skoro to Policja tak ostro zaczyna burdy to czemu "kibice" nie odpuszczą ?
Ostra amunicja i pałować
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-18, 22:09 1
TomBoy napisał/a:

Wskaż mi w ciągu ostatnich 3 lat jakieś wydarzenie ze stadionów Ekstraklasy, gdzie zniszczono stadion (prócz sprowokowanych przez policję burd podczas finału PP Lech-Legia)

nie Ekstraklasa, ale dlaczego mamy się ograniczać do najwyższej klasy rozgrywkowej - przecież kibice wszędzie się zachowują podobnie. Choćby na meczu Zawiszy z Widzewem w 2010 ... tam też pewnie policja sprowokowała ŁKSiaków wspierających przydupasów z Bydgoszczy. Swoją drogą bardzo wygodne wytłumaczenie - bo policja zawsze sprowokuje tych biednych niewinnych kibiców nie dopuszczając do nap🤬lania się po mordach - a oni przecież tylko chcieli p🤬lnąć tego po drugiej stronie klatki krzesełkiem w łeb ...

a na ustawkach nap🤬lajcie się ile wlezie - tylko albo wykupcie sobie specjalne ubezpieczenie zdrowotne, bo leczenie sporo kosztuje miliony polskich podatników, albo skutecznie się pozabijajcie, by to leczenie nie było potrzebne.
Zgłoś
nanab 2012-07-18, 22:29
TomBoy napisał/a:

Wszystko prowokuje policja. To ona gazem i pałą zagania biednych uczciwych kibiców do wyrywania krzesełek i rzucania rac, petard, które przy wejściu na stadion wciskała każdemu. No bo po co normalny kibic wnosiłby na stadion petardy? To wszystko wina policji!
Zgłoś
Kotierez 2012-07-18, 22:41
Bobikufel napisał/a:

Zawisza Bydgoszcz rozj🤬a własny stadion -.-
nie no prawie nie am takich akcji w ciągu 3 lat -.-
Nie wiem jak tam u ciebie w Burkina Faso ale u nas za Prawdę do pierdla się nie idzie (przynajmniej już)

Wow, Ty to jesteś i ta Twoja wiedza powala.......
Teraz dotknąłeś mojego czułego punkty.
Nie da się ukryć, że nie było Cie na tym meczu i na pewno nie masz pojęcia co tam sie działo, więc Ci to opowiem...

Zadymę zaczęli kibole, jak to ładnie było nazwane w mediach-nie mam pojecia czemu tak bardzo podreślano ten zwrot że "rozróbę zaczeli łódzcy kibice na meczu Zawisza-Widzew", nie można powiedzieć, że to kłamstwo ale to jest klasycze manipulowanie faktami - awantura zaczęła sie od kibiców 2 łódzkiej drużyny, która przybyła i zasiadła na sektorach Zawiszy-ŁKS. Gdybyś zerknął na jakikolwiek materiał filmowy lub popatrzył na zdjęcia to może poznał byś jak byli ubrani zadymiarze... chociaż Ty i tak nie masz pojęcia pewnie o czym napisałes...
Tak czy inaczej powiem tak, jestem kibicem od wielu lat mam sporo wyjazdów na swoim koncie (w tym momencie dobijam do 50) widziałem juz nei jedno, i sprawe oceniam pół na pół. ! połowa to kibice którzy chca wyładować energię w najgłupszy z mozliwych sposobów, tyczy sie to wszystkich drużyn bez wyjątku.
2 sprawa to policja i ochrona, którzy potrafia zrobic takie zamieszanie i takie spusztoszenie, że to jest wrecz niewiarygodne-ale o tym nikt nie mowi.
Kolejna sprawa przemawiająca na totalna niekorzysc naszych szanownych Panów Policjantów to to, żę znając bardzo dobrze postacie które biora udział w takich zajściach nic z tym nie robią, NIC. W Anglii takie awantury a nawet większe były na porządku dziennym, ale wystarczyło zrobić przyzwoity monitoring i co najważniejsze, umieć z niego skorzystać i wszystko sie skończyło.
A teraz ostatnia kwestia-piro. Ci którzy p🤬lą glupoty, ze takie rzeczy powinny sie dziec poza stadionami to male p🤬dki ktore nie dorosly zeby rozmawiac na tematy doroslych, ktorzy nigdy nie poczuli emocji wyzwalanych piekna oprawa wspierana przez tysiace gardel dopingujacych swoja druzyne, sugeruje zeby dalej grali w fife i nie otwierali geby.
To tyle
dziękuje

ps
mecz o ktorym nieszczęśliwie wspomnialeś był meczem PP nie ekstraklasy, więc znowu pudło....
Zgłoś
Lenart 2012-07-18, 23:14 1
TomBoy napisał/a:

Przestań p🤬do zwalać k🤬a wszystko na TVN i wyborczą. Taki żeś się k🤬a w h🤬j mainstreamowy zrobił że ja p🤬lę.

Kibiców w Polsce już nie ma. Na każdym meczu jest jakaś rozróba a potem bijatyki po osiedlach. Jak się tym pseudo dz🤬kom policja do dupy dobiera to wysyłaja bandę cipek do telewizji i gazet że rząd zabiera się za kibiców żeby odwrócić uwagę od problemów w państwie. CO ZA K🤬A POMYSŁ?!?!?!?!

Tusk jest debilem bo powienin powiedzieć wam wszystkim: h🤬j Wam w dupe i jak chcecie miec bezpiecznie na meczach to niech zarząd "ekstra"klasy wynajmuje firme ochroniarska. H🤬ja kibicujecie. może 5-10% ludzi przychodzi zobaczyć mecz. Reszta to niedoj🤬e bydło bez średniego wykształcenia któe nie chce sie wyrzyć i kozaczą bo w 30 najebia gimnazjaliste i zabiorą mu telefon. Mieszkam w Krakowie i widzę jakie młoty jeżdżą na mecze. Każda bojówka ma powiązania z jakimiś lewymi intersami i przestań p🤬lić o prowokacjach dziennikarskich czy innym gównie bo widać jaki poziom reprezentujesz.

I klasyka dla Ciebie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-18, 23:15
patologia k🤬a i koniec tematu
Zgłoś
myx 2012-07-19, 11:19 1
Lenart napisał/a:

Przestań p🤬do zwalać k🤬a wszystko na TVN i wyborczą. Taki żeś się k🤬a w h🤬j mainstreamowy zrobił że ja p🤬lę.

Kibiców w Polsce już nie ma. Na każdym meczu jest jakaś rozróba a potem bijatyki po osiedlach. Jak się tym pseudo dz🤬kom policja do dupy dobiera to wysyłaja bandę cipek do telewizji i gazet że rząd zabiera się za kibiców żeby odwrócić uwagę od problemów w państwie. CO ZA K🤬A POMYSŁ?!?!?!?!

Tusk jest debilem bo powienin powiedzieć wam wszystkim: h🤬j Wam w dupe i jak chcecie miec bezpiecznie na meczach to niech zarząd "ekstra"klasy wynajmuje firme ochroniarska. H🤬ja kibicujecie. może 5-10% ludzi przychodzi zobaczyć mecz. Reszta to niedoj🤬e bydło bez średniego wykształcenia któe nie chce sie wyrzyć i kozaczą bo w 30 najebia gimnazjaliste i zabiorą mu telefon. Mieszkam w Krakowie i widzę jakie młoty jeżdżą na mecze. Każda bojówka ma powiązania z jakimiś lewymi intersami i przestań p🤬lić o prowokacjach dziennikarskich czy innym gównie bo widać jaki poziom reprezentujesz.

I klasyka dla Ciebie

Zgłoś
Rysiek Lubicz 2012-07-19, 11:52
TomBoy napisał/a:

Zawisza BDG - Widzew?
Dobra to też było sprowokowane przez policje mimo sztamy Zawiszy z ŁKS a jak wiadomo ŁKS i Widzew za sobą nie przepadają.
Patologia w c🤬j szerzy się na stadionach.

@edit
Tak nie czytałem poprzednich wypowiedzi w temacie. Możesz pociągnąć mi laske.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-19, 12:48
Kibice (ci normalni) są ok ale ci debile co mają wbite w puste czerepy jakąś chorą pseudo ideologię i warczą na kogoś w innej koszulce niż ich to powinno się wysyłać do kopalni, niech tam pokażą swoją siłę i odpracują straty które powodują. Takie moje zdanie i c🤬j w dupę z🤬bom w szalikach i kominiarkach! KIBOLE SSIJCIE policyjną PALĘ !
Zgłoś
siarasiarecki 2012-07-19, 13:42
aż dreszcz człowieka przechodzi jak to ogląda!! pełen respekt!![/b]
Zgłoś
j4bolbp 2012-07-19, 21:48
ja p🤬le co za tumany tu się wypowiadają to żal dupe ściska, w dupie byliście gówno widzieliście, całe życie siedzicie przy kompach i wierzycie we wszystko co przeczytaliście na onecie i wp, w tvn i polsacie, a każdy normalny człowiek wie, że to wylęgarnia kłamstw i oszczerstw. Przejrzyjcie na oczy, kibice są jedynym środowiskiem, którego tuski i inne twory z sejmu sobie nie podporządkują. Dlaczego nikt nie powie o kibicowskich akcjach charytatywnych?? O tym jak kibice robią paczki do domów dziecka, schronisk dla zwierząt, pomocy kombatantom wojennym. Powiedzą tylko, że na jakimś meczu dali sobie po mordzie i będą o tym p🤬lić przez pół roku i robić kolejne nagonki na kibiców. Zresztą, żeby to zrozumieć trzeba to przeżyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie