Zdepczcie mnie za to,zabicie,obrażajcie.Ale "Kiedy z polskich stadionów zniknie wszelki blask,nadejdzie czas,gdy docenicie NAS".
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
nic nie trzeba wskazywać, co to znaczy prowokowanie policji, bo nie wiem, jak się bydło zachować nie potrafi to traktuje się jak bydło, wskaz mi jakiś mecz piłki siatkowej w którym siedzi takie bydło jak na stadionach.
noe82 napisał/a:
nic nie trzeba wskazywać, co to znaczy prowokowanie policji, bo nie wiem, jak się bydło zachować nie potrafi to traktuje się jak bydło, wskaz mi jakiś mecz piłki siatkowej w którym siedzi takie bydło jak na stadionach.
Porównaj sobie liczbę kibiców w hali sportowej do liczby kibiców na stadionie. I dodaj do tego zorganizowany doping (gniazdowy, bębniarze itp..).
Sprowokowane - może złego słowa użyłem, ale udowodniło niezależne śledztwo (tego już media nie podały), że w barierkach i krzesełkach były źle przymocowane śruby. I zwróć uwagę na zachowanie policji, które nie reagowało na początkowe ,,rozruchy" kibiców, dopiero poczekali aż skoczą sobie do gardeł.
I uważaj z nazywaniem kibiców bydłem, bo być może to oni kiedyś Tobie dupę będą ratować
@bartekmmm
Czytaj uważnie mój post - zorientuj się skąd jest filmik.
Na stadionie nie byli, a zabierają głos... z takimi ludźmi nie ma nawet co dyskutować. Przejrzyjcie na oczy w końcu!
Ja1948 napisał/a:
Na stadionie nie byli, a zabierają głos... z takimi ludźmi nie ma nawet co dyskutować. Przejrzyjcie na oczy w końcu!
Cieszę się, że znalazłem zrozumienie. I podpisuje się pod Twoim postem. Piwko!
małe umysły cieszą małe rzeczy
na przykład 20 typów biegających za piłką i petardy
nie pozdrawiam 1/8mózgów
na przykład 20 typów biegających za piłką i petardy
nie pozdrawiam 1/8mózgów
@gipson
Nie każdy kibic jest winny. Jak Ty sobie wyobrażasz, żeby w grupie 40 tysięcy osób nie było żadnej ,,złej" osoby? Czarna owca zawsze będzie. A tak poza tym to kto Tobie dał prawo do nazywania sporego ogółu ludzi bezmózgami? Jesteś zbyt ograniczony, żeby zdać sobie sprawę, że nie tylko chuligani i ciemne typy przychodzą na mecz, ale również porządni ludzie jak np. lekarze, prawnicy? I, o dziwo, chodzą na trybuny dla najzagorzalszych.
I nie żeby coś, ale przynajmniej Ci ludzie mają pasję i zajęcia, a nie siedzą w domu i liczą włosy w dupie. I nie napier****** w jego imieniu wszystkiego co się rusza.
Pochodźcie na mecze i zobaczycie jak jest, a nie zabieracie się za komentowanie nie znając tematu.
@komandoklucha
Nie każdy kibic jest winny. Jak Ty sobie wyobrażasz, żeby w grupie 40 tysięcy osób nie było żadnej ,,złej" osoby? Czarna owca zawsze będzie. A tak poza tym to kto Tobie dał prawo do nazywania sporego ogółu ludzi bezmózgami? Jesteś zbyt ograniczony, żeby zdać sobie sprawę, że nie tylko chuligani i ciemne typy przychodzą na mecz, ale również porządni ludzie jak np. lekarze, prawnicy? I, o dziwo, chodzą na trybuny dla najzagorzalszych.
I nie żeby coś, ale przynajmniej Ci ludzie mają pasję i zajęcia, a nie siedzą w domu i liczą włosy w dupie. I nie napier****** w jego imieniu wszystkiego co się rusza.
Pochodźcie na mecze i zobaczycie jak jest, a nie zabieracie się za komentowanie nie znając tematu.
@komandoklucha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie