Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 1:41
Orissa 2012-06-02, 14:01
Ta babka ma taką samą żabią mordę (nie wiem jak inaczej to nazwać) jak wszyscy jarający jakich znam. Tępota zawsze bije od tych ćpunów. Nazywam ich ćpunami, bo to jednak środek psychoaktywny
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 14:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 14:27 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
filipsworks 2012-06-02, 15:17
Zgłoś
Pater patriae 2012-06-02, 15:28 2
Zgłoś
skynets 2012-06-02, 15:52
strzela z ucha, każdy robi to co chce!
Zgłoś
Ranger 2012-06-02, 18:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 19:28 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-02, 19:29 1
Zgłoś
danny8_1991 2012-06-02, 20:18
a gdyby nawet powiedziała że pali, to kto jej udowodni że nie jeździ do Czech żeby robić to legalnie ja się pytam.
Zgłoś
Ranger 2012-06-02, 20:33
Cytat:

Czy dla ciebie to naprawde tak trudno zrozumiałe? Bijąc żone robisz krzywde jej, innemu człowiekowi, robiąc napad okradasz innych.

To jest jasne i klarowne, a moje posty w tym fragmencie były jedynie ironią, której nie potrafiłeś wyłapać albo i nie chciałeś. Sensem tej wypowiedzi było jedno - takie mamy prawo i należy go przestrzegać, a nie głosić debilizmy typu ''Jakie państwo ma prawo mi zakazać czegoś''. Otóż ma i dlatego marihuana jest środkiem nielegalnym. A jeśli komuś to nie pasuje to zawsze może opuścić ten kraj i wyjechać gdzieś, gdzie będzie mu dobrze, a nie jątrzyć na lewo i prawo.

Głosząc teorie typu ''Państwo nie może mi zabronić.'' dajemy otwartą furtkę wszelkiego typu dewiantom na nagięcie prawa pod swoje preferencje. Bo skoro państwo nie może zabronić komuś palenia trawy to i drugiemu nie może zabronić kradzieży i rozbojów.
Dura lex, sed lex.
Cytat:

Nie dziwi mnie ,że cytujesz Goebbelsa, on właśnie stosował taką logikę.

Która najwyraźniej ci się bardzo podoba
Reszty posta nie komentuję, bo jasne jest, że argumenty ci się skończyły i nie jesteś w stanie obronić swojego zdania w inny sposób niż zastosowanie zabiegów erystycznych niskich lotów. No ale to było wiadome od początku
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-03, 3:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-03, 15:47
Ten facet to Mariusz Jędrzejko. Jest profesorem Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Mieni się socjologiem i pedagogiem. Jest dyrektorem Mazowieckiego Centrum Profilaktyki Uzależnień*.

Jędrzejko wystawił sobie świetne świadectwo zawodowego pedagoga, upubliczniając dane, o których się dowiedział w prywatnej rozmowie. Iście pedagogiczne podejście, niszczenie problemu narkomanii poprzez społeczne niszczenie narkomanów- jak mawiał Stalin, nie ma ludzi, nie ma problemu.

* polecam zapoznać się z MCPUem. Swoją działalność ograniczają do jeżdżenia po szkołach i, za niemałe pieniądze, pieprzenia o tym, że jak zapalisz zioło to usmażysz niemowlaka w mikrofali.
Zgłoś
Pener 2012-06-05, 13:10
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem