Typ celowo staranował kobietę na skuterze, bo jechała lewym pasem.
Zalecam pani odpoczynek w szpitalu przez 7 dni a blacharzem zajmie się prokurator...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Json
2024-08-05, 12:27
Kierowca gejwagona na równi motop🤬dzie
Motop🤬dencjusz chciał zrobić brake-checha G-Klasie... XD
Nie tak hop z tymi 7 dniami w szpitalu. Ocena czy jest to wypadek należy do biegłego i długość pobytu w szpitalu nie ma z tym nic wspólnego..
smc
2024-08-05, 12:55
Przedsiębiorca nie powinien wlec się za babą na skuterze. Ona jedzie na pazury, a on ma na głowie wielomilionowy kontrakt. Po to się kupuje luksusowe samochody, aby odciąć się od świata zewnętrznego i skupić się na pracy. Jak dla mnie mógłby ją rozjechać beż zatrzymywania, po to on pracuje na PKB tego kraju, a babsztyl jest pasożytem.
konto usunięte
2024-08-05, 13:04
radzyniak napisał/a:
Nie tak hop z tymi 7 dniami w szpitalu. Ocena czy jest to wypadek należy do biegłego i długość pobytu w szpitalu nie ma z tym nic wspólnego..
Nie?
Art. 156 i 157 KK
Spowodowanie ciężkiego, średniego i lekkiego uszczerbku na zdrowiu.
Te przepisy jeszcze się nie zmieniły, więc może jednak coś ma wspólnego...
żmij
2024-08-05, 13:06
Nazhir napisał/a:
Motop🤬dencjusz chciał zrobić brake-checha G-Klasie... XD
No chyba nie.
radzyniak napisał/a:
Tak, tak. Jasne.
Biegły nie weźmie pod uwagę czasu hospitalizacji?
No ok, tylko podejrzewam, że ona planowała skręt w lewo na tych światłach
Szkoda że to nie Afryka. Te opony świetnie się nadają na tego grubasa co w środku siedzi.
Gabaryty pojazdu nadrabiają kompleksom
konto usunięte
2024-08-05, 13:44
Json napisał/a:
Kierowca gejwagona na równi motop🤬dzie
Nikt normalny takimi furami nie jeździ.
joti
2024-08-05, 13:48
Skąd założenie, że to "typ" był w MB?
Mi to, po zachowaniu, wygląda raczej na wściekłą macicę.