Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:08
konto usunięte 2015-11-27, 0:26 6
w pełnej zbroi i kasku przystartować do pijanego typa z drągiem którego ledwo co podnosił?! szacun kolego

ps. podoba mi się że chłopaki mają zajawkę, coś robią, spełniają się...ale gdzieś tam z tyłu głowy kołacze taka myśl że jakby się ten motocyklista spełniał się jako rowerzysta czy też biegacz to ta sytuacja w ogóle nie miała by miejsca...może mieć to coś wspólnego z hałasem, tumanami kurzu czy stworzeniem zagrożenia dla wszelkiej maści psów, kotów, kur, kaczek, indyków, dzieci, gęsi i innych takich...ale to na pewno nie to, dziad po prostu zazdrości...
Zgłoś
Paniczyk 2015-11-27, 0:46 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
McKornick 2015-11-27, 1:11 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dabster 2015-11-27, 1:47
Kupcie sobie taki motorek, nie są już takie drogie, i pośmigajcie po szutrowych drogach, wzdłuż lasów i pagórków... To na prawdę fajne przekonałem się
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-27, 1:53 2
Pewnie ten "motórcyklista" jest tam częstym gościem ze swoją pierdziawką.
Jeżeli mam być szczery to popieram te wszystkie linki i kolczatki, które ludzie po lasach i łąkach rozmieszczają, żeby imbecyle nie jeździły.
Przy posesji moich rodziców też sobie chcieli pojeździć, to postrzelałem do nich z wiatrówki, tak samo jak oni chciałem realizować swoje hobby. Oni lubią jeździć swoimi pierdziawkami uprzykrzając obcym weekend, a ja lubię strzelać z wiatrówki Więcej się już nie pokazują.
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-27, 2:02
Zgłoś
Gambi 2015-11-27, 3:42 1
Zgłoś
ypierdalaj 2015-11-27, 6:04
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-27, 7:36 3
Zgłoś
Trędowaty 2015-11-27, 11:01
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2015-11-27, 16:26 3
Zgłoś
Riffer 2015-11-27, 19:05
"This stupid m*fker doesn't like when I ride on my private road and because he is my neighbour I couldn't give him a proper lesson "

Z kanalu Motocyklisty.
Powinien dla dziada tego draga w dupe wsadzic xD
Zgłoś
nobas 2015-11-27, 19:07
Zgłoś
przebojowyarmando 2015-11-28, 0:44
Zgłoś
TT4 2015-11-28, 1:43
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem