naj🤬 się i odp🤬la no ale w sumie jak co dzień mu pierdzi pod oknem to też bym się wk🤬ił.
Motop🤬dy j🤬e np. u mnie na osiedlu odp🤬lają też takie pojazdówki (100 km/h albo lepiej) a żwirownia 1 km dalej. h🤬je zaprzepaszczone.
piwo dla dziadka!!!
piwo dla dziadka!!!

up, ale to tylko dlatego że sam kupić nie możesz motoru? nie obrażaj nikogo jak go nie znasz, sam jesteś netop🤬da, bo jak byś był chłop, to byś nam materiał wkleił z pogoni za jednym z nich, przeszkadzają i nic z tym nie robisz boś netop🤬da, dziadek wyszedł a TY? a TY jesteś netop🤬da

up, jeden synek juz wpierdul obskoczył - dwóch kompanów odjechało - motop🤬dy

Tak to jest to, sadistik uczy i bawi, nikt zbudować zdania bez przeklinania nie potrafi, r🤬amy ministrantów w dupe, mają dupe tak rozj🤬ą, że sztuczne odbyty w dupe sobie wkładają. Gówno jest tak c🤬jowe że dupy się nie trzyma. Murzyn na hardzie spuszcza się na szczoteczke i nadziewa winogronko na pałeczke.
Bardzo dobrze dziadek zrobił.
Swoją drogą tłumaczenie dosłowne na angielski jest ładnie mówiąc słabe.
Też bym bił sztachetą tych jednośladowych, hałaśliwych buraków.
Swoją drogą tłumaczenie dosłowne na angielski jest ładnie mówiąc słabe.
Też bym bił sztachetą tych jednośladowych, hałaśliwych buraków.
szczerze tez bym mu wyj🤬 pałą,jakbym pił browara a non stop by mi pierdziało.
podpis użytkownika
nic to nic
Posiadanie "motura" nie zwalnia od myślenia. Poza tym, te p🤬deczki na ktm-ach powinny dostać srogi wp🤬l za bycie c🤬jkami o małych rozumkach. Wp🤬lają się gdzie popadnie, a potem się dziwią, że ludziom to nie odpowiada. Niech sp🤬alają na tory przystosowane do tego typu jazdy.
@Kremil: jak rozumiem jeśli cisnę po sz🤬ych to też chciałbym r🤬ać kozy, po mudżinach to też chciałbym wp🤬lić arbuza z czikenem, a po cyganach to też chciałbym j🤬 i być brudnym? Bo to w sumie taki sam poziom "logiki" co: mówisz motop🤬deczki bo sam nie masz motoru. Nie, mówimy motop🤬deczki, bo to p🤬deczki jeżdżące na motorach. A motoru nie mam bo nie jestem i nie chcę stać się p🤬deczką. Handluj z tym.
a skąd wiecie że ten dziad co mówi "zabije cie"nie jest jakiś jebnięty i gania nawet zwykłych rowerzystów? czemu on chce go zabic? bo kiedyś ktos przejechał po ścieżce ?

Gość który to nagrał pisze że na swojej prywatnej drodze jedzie, a to jego sąsiad.