I bardzo dobrze, gdzie żeś k🤬a tłuściochu wlazł?!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
smiejcie sie smiejcie, ale pamietam kiedy mnie taki uj🤬 w udo to myslalam ze sie zesram z bolu, j🤬e maja zabki
Social Media
podpis użytkownika
discord.gg/DcuuB64s66Social Media
~VaultQuantumLass napisał/a:
smiejcie sie smiejcie, ale pamietam kiedy mnie taki uj🤬 w udo to myslalam ze sie zesram z bolu, j🤬e maja zabki
To chyba musiałaś na jakiegoś terminatora trafić. Ja za dzieciaka specjalnie starałem się je za dziob złapać, a jak ugryzły to czułem tylko łaskotanie
Ludzie mają ciekawa cechę - nigdy nie próbują walczyć ze zwierzęciem. Zawsze uciekają i kulą się czy to przed psem czy łabędziem, zamiast mu po prostu przyj🤬 latare na ryj...
Dziwne, że jeszcze poligon nie napisał historii jak to się u niego na wsi łapało łabędzie w stawie, później za stodołą kółkami (tymi od psów) po łbach tłukli i mieli dziczyznę pod flaszkę bimbru.

ciekaw jestem czy łabędzie są smaczne, bo jeśli tak to jak będzie kryzys , to nie wróżę temu gatunkowi długiego przetrwania, biorąc pod uwagę ich standardowe zachowanie, czyli atakowanie wszystkiego, broniąc swojego terytorium, czy czegoś tam i zapewne zmienią nazwę na fast kurczak z rożna
Marcinqqq napisał/a:
ciekaw jestem czy łabędzie są smaczne,
Nie są.Mięso długo się piecze a i tak twarde jak sk🤬ysyn (podobno).
podpis użytkownika
Przeciwieństwem wiedzy jest nie ignorancja, ale ułuda wiedzy niepodważalnej.

VaultQuantumLass napisał/a:
pamietam kiedy mnie taki uj🤬 w udo to myslalam ze sie zesram z bolu, j🤬e maja zabki
Może to była kaczka, nie łabędź?

a nie mógł mu w ochy chlapnąć wodą?
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę