Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Agresywny szeryf
specjal01 • 2025-06-18, 21:20
Kolejny szeryf wyręcza policję.
Zaczął awanturę na ulicy, bo kobieta puściła bucha obok przystanku

Pomimo tego, że jest zakaz palenia w miejscu publicznym chłop zachował się tragicznie. I jak zwykle ludzie siedzą i nie reagują

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Oki244 2025-06-20, 16:41
Qdłaty napisał/a:

Jesteś debilem, ja nie pale i nie życzę sobie żeby jakaś k🤬a ludzka mi dmuchała ten smród, kilku gości już wyjaśniłem gdy mi kopcili tym smrodem, szkoda że jej nie zaj🤬

Nikt nie pytał jakim jesteś przegrywem, i jakiego matka wychowała frajera a wyj🤬 to twój czarny ojciec twojej matce w brzuch i dlatego trzeba się męczyć z tobą

[ Dodano: 2025-06-20, 16:43 ]
KasperSverige napisał/a:

Ja sam NIENAWIDZĘ dymu papierosów, wyczuwam z kilometra. Ci którzy piszą, bez względu jak gościu się zachowuje i wygląda, że go poj🤬o, rozumiem że nie mieliby problemu z tym, że ten gościu by sobie nasrał w tym samym miejscu gdzie ta kobieta paliła. Jakby mu uwagę zwróciła to co? Ona by była poj🤬a ?

No ty jesteś poj🤬y i to mocno, jak porównujesz sranie do palenia fajka, typie tobie to pewnie tylko k🤬s kolegi pasuje w ryju

[ Dodano: 2025-06-20, 16:47 ]
hasfar napisał/a:

Nie k🤬a!
Nie możesz palić w miejscu publicznym.
Takie srogie porównanie - ja muszę wdychać twój dym, to ty masz żreć moje gówno, bo to tak jakbym nasrał ci na ryj - dotarło?
(zaimki celowo małą literą)
Wyjebią mnie stąd - trudno, ale się wk🤬iłem.
Zawsze jakaś ciota tak stanie tak z tym fajkiem, że ja muszę wdychać.
Nigdy oczywiście nie odj🤬em takiej akcji jak bohater filmu, ale nie rozumiem tych ameb.
Co z tego, że się paliło?
Czasy się zmieniły.
Świadomość też.
Tylko chyba nie wszystkim.

Gówno to masz zamiast mózgu, weź idź sobie zwal konia przeegrywie, to że robi coś zabronionego to co będziecie się odpalać na dziewczynę, j🤬e p🤬dy widać że fetysz z gownem miała twoja stara
Zgłoś
ŻubrWszechmogący 2025-06-20, 17:25
Mors_Nigra napisał/a:

Nieznoszenie dymu papierosowego i zwracanie komuś uwagi gdy pali tam gdzie mu nie wolno to jedno, a podnoszenie na kogoś łap i zmyślanie sobie praw bo się komuś nagrywanie nie podoba w miejscu publicznym to drugie.

Często jeżeli ktoś przychodzi z agresywnym nastawieniem wystarczy odpuścić albo spokojnie wyjaśnić sytuację, a koleś był ewidentnie wk🤬iony, więc nie wiadomo co działo się wcześniej. Ze słów agresora można wywnioskować, że początkowo chodziło o palenie w miejscu publicznym i wypowiada to w taki sposób jakby powtarzał to niejednokrotnie.

Teraz załóżmy taki scenariusz:
1. Babeczka zaczyna jarać szluga na przystanku
2. Typ zwraca jej uwagę
3. Ona odpowiada, żeby sp🤬alał i nie mówił jej co ma robić - pali dalej
4. Wywiązuje się sprzeczka słowna
5. Typ wyciąga telefon aby zrobić zdjęcia dowodowe wykroczenia, bo zamierza wezwać służby
6. Typiara dalej mu ubliża i prowokuje, po czym wyciąga telefon i zaczyna zgrywać ofiarę...

Koleś nie zachował się wzorowo, ale cała ta sytuacja nie miałaby miejsca gdyby babeczka nie paliła na przystanku (czyli zachowywała się zgodnie z prawem). Podczas nagrania typ mówi "nie zapalisz, bo ja sobie tego nie życzę, bo jest zakaz", co może świadczyć o tym, że dalej trzyma jakiegoś peta w ręku.
Zgaduję, że gdyby przeprosiła i zgasiła/schowała peta to każdy poszedłby w swoją stronę, ale tutaj ewidentnie coś poszło nie tak.

Życie mnie nauczyło, że zazwyczaj autorzy takich filmów są prowodyrami całej sytuacji, bo nikt o zdrowych zmysłach w obliczu zagrożenia nie wyciąga telefonu, tylko próbuje się oddalić.
Zgłoś
kurdeee 2025-06-20, 20:03
Heliar napisał/a:

Ja nie palę i mam w kieszeni więcej od ciebie o 5-6 tyś rocznie. Starcza na dobre wakacje.

Brawo.
Gratuluję.
Pytanie tylko, skąd wiesz że masz więcej...?
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-20, 21:21
ŻubrWszechmogący napisał/a:

Często jeżeli ktoś przychodzi z agresywnym nastawieniem wystarczy odpuścić albo spokojnie wyjaśnić sytuację, a koleś był ewidentnie wk🤬iony, więc nie wiadomo co działo się wcześniej. Ze słów agresora można wywnioskować, że początkowo chodziło o palenie w miejscu publicznym i wypowiada to w taki sposób jakby powtarzał to niejednokrotnie.
Teraz załóżmy taki scenariusz:
1. Babeczka zaczyna jarać szluga na przystanku
2. Typ zwraca jej uwagę
3. Ona odpowiada, żeby sp🤬alał i nie mówił jej co ma robić - pali dalej
4. Wywiązuje się sprzeczka słowna
5. Typ wyciąga telefon aby zrobić zdjęcia dowodowe wykroczenia, bo zamierza wezwać służby
6. Typiara dalej mu ubliża i prowokuje, po czym wyciąga telefon i zaczyna zgrywać ofiarę...
Koleś nie zachował się wzorowo, ale cała ta sytuacja nie miałaby miejsca gdyby babeczka nie paliła na przystanku (czyli zachowywała się zgodnie z prawem). Podczas nagrania typ mówi "nie zapalisz, bo ja sobie tego nie życzę, bo jest zakaz", co może świadczyć o tym, że dalej trzyma jakiegoś peta w ręku.
Zgaduję, że gdyby przeprosiła i zgasiła/schowała peta to każdy poszedłby w swoją stronę, ale tutaj ewidentnie coś poszło nie tak.
Życie mnie nauczyło, że zazwyczaj autorzy takich filmów są prowodyrami całej sytuacji, bo nikt o zdrowych zmysłach w obliczu zagrożenia nie wyciąga telefonu, tylko próbuje się oddalić.

Nie zamierzam nawet tego gówna czytać, trzymaj swoje burdne łapy przy sobie, coś się nie podoba dzwoń na policję. Nagrywać może cię każdy komu się żywnie podoba w miejscu publicznym. Ubliżanie komuś nie daje temu komuś prawa do używania swoich brudnych łap przeciwko ublizającemu. Prowokowanie nie daje prowokowanemu prawa do używania swoich burdnych łap na prowokującym. Nigdzie p🤬dy nie bronię, wypowiadam się na temat typa. Masz z kimś problem, kto łamie prawo, jeżeli bezpośrednio nie zagraża tobie, bliskim lub niewinnej osobie, dzwonisz po pały, bo po to nas okradają w podatkach, żeby się tym zajmować a nam nie wolno prawnie. Gówno mnie obchodzi co było wcześniej i zmyślane scenariusze na ten temat. Koniec tematu.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
hasfar 2025-06-21, 3:31
Oki244 napisał/a:

Nikt nie pytał jakim jesteś przegrywem, i jakiego matka wychowała frajera a wyj🤬 to twój czarny ojciec twojej matce w brzuch i dlatego trzeba się męczyć z tobą
No ty jesteś poj🤬y i to mocno, jak porównujesz sranie do palenia fajka, typie tobie to pewnie tylko k🤬s kolegi pasuje w ryju
Gówno to masz zamiast mózgu, weź idź sobie zwal konia przeegrywie, to że robi coś zabronionego to co będziecie się odpalać na dziewczynę, j🤬e p🤬dy widać że fetysz z gownem miała twoja stara

MM

Miałem się nie pochylać nad wysrywami takich członków, ale, że wspomniałeś moją mamę...
To tylko świadczy o tobie..,.

(przypominam - zaimki celowo małą literą)
Zgłoś
blackburn 2025-06-21, 8:02
Nobotak napisał/a:

On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.

Ale co ty p🤬lisz? To, że w tamtych czasach twoja stara cie podtruwała 10 minut przed porodem męskimi czerwonymi bez filtra, to twój problem. Od tego jest zakaz żeby śmierdzące z🤬by nie smrodzily innym. Rozp🤬ala mnie i to potwierdzi każdy niepalący, dający nawet jako tako o higienę, że przez taka k🤬e potem ci wali w samochodzie a nawet na chacie przez dzień lub 2, bo ubrania przeniosą wszędzie ten syf. Ja wiem, że tobie i innym palaczom nawet jak by gówno podstawić pod ryj, to byście nie czyli bo z waszego węchu c🤬ja, zostało, ale tak jest.
Więc jak już chcesz patusie j🤬, to odejdź 5 m i se jaraj.

A tak w ogóle to bym was wyłączył spod ochronki NFZ, żeby każdy taki debil sam sobie sponsorował leczenie wszystkich chorób spowodowanych jaraniem. Jesteś debilem który się uzależnił, to baw się dobrze z rakiem, ból możesz łagodzić apapem...

[ Dodano: 2025-06-21, 08:06 ]
JoSeed napisał/a:

Co za zyebany patus... dbający o zdrowie lump z jednym zębem na przodzie 😡
P.S.
ROBIĆ zdjęcia wolno zawsze i każdemu. Zaś nie wolno ich upubliczniać bez zgody uwiecznionego na tym zdjęciu.

Chyba że ktoś jest częścią tłumu, stojąc w 5 osób dla mnie jesteś tłumem, możemy iść do sądu i bawić się udawanianje ,, swojego ".
Przepis dziurawy i zj🤬y jak, 90% prawa w Polsce
Zgłoś
KasperSverige 2025-06-21, 19:42
@Oki244: dopóki nie miałeś internetu to tylko rodzina wiedziała że jesteś debilem:D Stąd czuję jak śmierdzisz, przesiąknięty tym paskudnym zapachem petów. Tak zajadle bronisz tej babki. Dla mnie i jedno i drugie śmierdzi, i nie mam zamiaru wdychać ani jednego ani drugiego smrodu w miejscu publicznym. To była tylko metafora.
Zgłoś
Lockk86 2025-06-21, 21:46
j🤬y bezzebny spoleczniak. i jeszcze start do kobiety... goryl alfa k🤬a sie znalazl, do chopa wystartuj dziadek, to cie w 3 sekundy ustawi
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2025-06-23, 21:25
Też bym j🤬emu palaczowi/palaczce nie pomógł... To gazu z tymi gówno-genami.
Zgłoś