Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Agresywny szeryf
specjal01 • 2025-06-18, 21:20
Kolejny szeryf wyręcza policję.
Zaczął awanturę na ulicy, bo kobieta puściła bucha obok przystanku

Pomimo tego, że jest zakaz palenia w miejscu publicznym chłop zachował się tragicznie. I jak zwykle ludzie siedzą i nie reagują

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-19, 16:23 2
RzecznyPotwor napisał/a:

Hehe Wasze 'prawa' dla niewolników gówno znaczą dla twardo stąpających po ziemi. Wy słabi ludzie musicie się nagrywać, polegać na władzy narzuconej z góry i podp🤬lać się wzajemnie na policję bo jesteście zbyt słabi i zbyt głupi aby samemu rozwiązywać problemy i być odpowiedzialnym za swoje czyny. Po to Wam ubezpieczenia, sądy, zakazy i nakazy.
@Shaolin_Majster
Już dobrze, nic się nie dzieje, spokojnie, możesz zostać w swojej piwnicy, nie musisz wychodzić i brać życia za mordę, ja zrobię to za Ciebie

Gdybyśmy nie żyli w kraju niewolników, co słusznie zauważyłeś, to zwyczajnie byś dostał kulkę w łeb jakbyś mnie tylko w jakikolwiek sposób zaatakował, także skomlej dalej, niecywilizowana małpo, chcesz mieć problemy, to zachowuj się jak szympans w cywilizowanym społeczeństwie Tak czy siak, skończysz jak przegryw.

Ale i tak prawda jest taka, że gówno byś zrobił. Kundel który głośno szczeka w necie, a nie gryzie.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Garbaty77 2025-06-19, 16:42 1
Nobotak napisał/a:

On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.

A dużym problemem jest odejść na skraj przystanku i tam zajarać? Ja tak robiłem przez 30 lat i korona mi z głowy nie spadła.

[ Dodano: 2025-06-19, 16:46 ]
Heliar napisał/a:

Ja nie palę i mam w kieszeni więcej od ciebie o 5-6 tyś rocznie. Starcza na dobre wakacje.

5-6 tyś rocznie? To chyba jak kupujesz od Ormian te kołki kręcone w garażu.
Zgłoś
ŻubrWszechmogący 2025-06-19, 17:18 1
Oczywiście gość jest p🤬lonym społeczniakiem i przyczepił się bez powodu. Idę o zakłada, że typiara stała pod przystankiem lub tuż obok i waliła dymem prosto na chodnik - co za tym idzie na przechodniów. Większość by się wkurzyła gdyby ktoś chuchał wam w twarz i to nie istotne czy z dymem czy bez. Naprawdę ciężko wytrzymać te 10 minut bez szluga w mordzie, albo odejść kawałek dalej aby nie przeszkadzać innym. U mnie w towarzystwie się przyjęło, że jak ktoś chce zapalić to odchodzi kawałek od grupy - kwestia kultury i szacunku do drugiego człowieka.
Też nie mamy pełnego obrazu sytuacji, co jeżeli gościu najpierw zwrócił uwagę a typiara całkowicie go zlała i zaczęła wyzywać, a gdy ten wyciągnął telefon i zaczął robić zdjęcia to zaczęła się cała akcja,
Zgłoś
Papież69 2025-06-19, 17:33 2
Typowy KODiarz z Warszawy.
Zgłoś
MikiDuży 2025-06-19, 18:53 1
Ale bym mu jenął za te teksty do laski
Zgłoś
Heliar 2025-06-19, 19:03
Garbaty77 napisał/a:

5-6 tyś rocznie? To chyba jak kupujesz od Ormian te kołki kręcone w garażu.

Policzyłem 2 paczki na 3 dni, dużo/mało nie wiem, tyle palę jełopy z którymi muszę współpracować.
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-06-19, 19:20
Mors_Nigra napisał/a:

Gdybyśmy nie żyli w kraju niewolników, co słusznie zauważyłeś, to zwyczajnie byś dostał kulkę w łeb jakbyś mnie tylko w jakikolwiek sposób zaatakował, także skomlej dalej, niecywilizowana małpo, chcesz mieć problemy, to zachowuj się jak szympans w cywilizowanym społeczeństwie Tak czy siak, skończysz jak przegryw.
Ale i tak prawda jest taka, że gówno byś zrobił. Kundel który głośno szczeka w necie, a nie gryzie.

Przepraszam, już nie będę, jednakże niepoprawnie mnie oceniłeś. Ja wyciągnę wnioski i nie zachowam się więcej jak gówniarz.

Pozdrawiam.

[ Dodano 2025-06-19, 19:21 ]
Piecu88 napisał/a:

Hehe marzyć każdy ma prawo ale w realu to byś ty wylądował na złomie kopytami do góry

Dobrze, że nie chodzę do reala bo mam daleko
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-06-19, 19:42 3
J🤬y brudas, obrzydliwa jest ta broda.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-06-19, 20:42 1
Było dać menelowi piątaka na prytę, a nie się awanturować i kręcić filmiki jak żula kac męczy
Zgłoś
KasperSverige 2025-06-19, 23:40
Ja sam NIENAWIDZĘ dymu papierosów, wyczuwam z kilometra. Ci którzy piszą, bez względu jak gościu się zachowuje i wygląda, że go poj🤬o, rozumiem że nie mieliby problemu z tym, że ten gościu by sobie nasrał w tym samym miejscu gdzie ta kobieta paliła. Jakby mu uwagę zwróciła to co? Ona by była poj🤬a ?
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-06-19, 23:40
Nobotak napisał/a:

On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.

On się nauczył prze te 30 lat czegoś! Ty nie! 30 lat temu jeździły diesle kopcące czarnym dymem! Tęsknisz? 30 lat temu ja też paliłem, ale z szacunku tylko na zewnątrz budynku i nigdy na chodniku. 30 lat - człowieku obudź się! To inny świat! Mnie wqurwia takie podejście tak samo jak legalizacja lgbqrwapedałów i lewica! Postęp i nauka w tym czasie jest super! Obudź się!
Zgłoś
hasfar 2025-06-20, 2:05
Nobotak napisał/a:

Nie k🤬a!