Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Agresywny szeryf
specjal01 • 2025-06-18, 21:20
Kolejny szeryf wyręcza policję.
Zaczął awanturę na ulicy, bo kobieta puściła bucha obok przystanku

Pomimo tego, że jest zakaz palenia w miejscu publicznym chłop zachował się tragicznie. I jak zwykle ludzie siedzą i nie reagują

Zmieniono 1 razy Zgłoś
winnywalen 2025-06-19, 9:32 1
Nobotak napisał/a:

On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.

Co nie znaczy, że to było dobre. Nikt normalny w dzisiejszych czasach nie zażywa alkoholu, ani nie pali
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-06-19, 10:10
Widać, że typ ma żółte wąsy i brode. To od palenia.
Zgłoś
Nobotak 2025-06-19, 10:15 6
Ale co wy za bzdury p🤬licie, o zatruwaniu i smordzie. Zakaz jest palic na przystanku, baba stala obok przystanku i tyle. Jest na zewnatrz, to sobie zapalila.

W glowach sie wam poprzewracalo z tych waszych wszystkich praw i przywilejow i z tego takie sytuacje powstaja. I nie stoje za nia, ze miala prawo zapalic, tylko przeciwko dziadowi, ktory zrobil wielkie halo z niczego.
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-06-19, 10:15 1
Mors_Nigra napisał/a:

Wolno je upubliczniać ale nie bez zamazania twarzy, chyba, że nagrywany był "tłem" nagrania. Np. nagrywa się przejeżdżające auto bo fajne i ludzie idą w tle po chodniku, albo nagrywa się czy robi zdjęcia dajmy na to jakiegoś budynku i są ludzie... na... na chodzniku... przed nim. Wtedy nie trzeba zamazywać. Jak się nagrywa takiego napastnika bezpośrednio czy kogokolwiek innego z jakiego kolwiek powodu i jest ewidędnie fokusem nagrania, to trzeba zamazać. Znaczy można nie zamazać lol, ale może pozwać i na 100% wygra.
Każdy ma prawo w miejscu publicznym nagrywać wszystko i wszystkich bez niczyjej zgody, to nie koncert rzyczeń, twoje widzimisie gówno znaczy. Zrób jak mówisz to będziesz miał sprawę, chory psychicznie człowieku.

Hehe Wasze 'prawa' dla niewolników gówno znaczą dla twardo stąpających po ziemi. Wy słabi ludzie musicie się nagrywać, polegać na władzy narzuconej z góry i podp🤬lać się wzajemnie na policję bo jesteście zbyt słabi i zbyt głupi aby samemu rozwiązywać problemy i być odpowiedzialnym za swoje czyny. Po to Wam ubezpieczenia, sądy, zakazy i nakazy.

[ Dodano 2025-06-19, 10:21 ]
@Shaolin_Majster

Już dobrze, nic się nie dzieje, spokojnie, możesz zostać w swojej piwnicy, nie musisz wychodzić i brać życia za mordę, ja zrobię to za Ciebie
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-19, 10:28 1
RzecznyPotwor napisał/a:

Hehe Wasze 'prawa' dla niewolników gówno znaczą dla twardo stąpających po ziemi. Wy słabi ludzie musicie się nagrywać, polegać na władzy narzuconej z góry i podp🤬lać się wzajemnie na policję bo jesteście zbyt słabi i zbyt głupi aby samemu rozwiązywać problemy i być odpowiedzialnym za swoje czyny. Po to Wam ubezpieczenia, sądy, zakazy i nakazy.
@Shaolin_Majster
Już dobrze, nic się nie dzieje, spokojnie, możesz zostać w swojej piwnicy, nie musisz wychodzić i brać życia za mordę, ja zrobię to za Ciebie

Dziękuję...🙏🏻 Naprawdę lżej mi teraz, kiedy wiem że czuwasz. 💪🏻
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-19, 10:43 2
bardzo dobrze j🤬 palaczy myślą że wszystko im wolno jebiecie jak osrana psia dupa i tyle j🤬e papierochy bo debile łooo bo za komuny można było palić wszędzie ale argument chcesz się truć to się truj u siebie w domu ja też mogę powiedzieć że w średniowieczu ludzie srali gdzie popadnie to też podejdę pod takiego i wysram się obok bo mi wolno dobrze zrobił tępić śmierdzieli!!
Zgłoś
John-Flopp 2025-06-19, 10:53 1
Nobotak napisał/a:

On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.

Idąc tym tokiem rozumowania w pewnym czasie ludzkiej historii gw🤬ty nie były karane więc co? Teraz też tak powinno być? Świat się zmienia i rządzące nim prawa też. Tu akurat poszło o naprawdę małe gówno ale jeżeli jest zakaz to jest zakaz i tyle w temacie. Stary się zachował trochę za agresywnie, odpalił się ale nic dziwnego jak mówi a baba ma wyj🤬e jaja i dalej smrodzi tym gównem.
Zgłoś
pawelns1 2025-06-19, 11:05 1
Andrzejas napisał/a:

Gdzie to się działo? Jak gdzieś niedaleko mnie, to będę na niego polował ze szlugiem w mordzie i smartfonem w ręku. Drugi odcinek może przynieść zwroty akcji.

do chłopa się nie postawi bo to ciota jakaś
Zgłoś
darek1234 2025-06-19, 11:07 1
kurdeee napisał/a:

No jak Ciebie nie stać to nie pal a od tych co palą za swoje a nie za twoje to się odczep. Nie przeklnę bo bana znowu dostanę.
Tak czy inaczej nie palisz i co, jeździsz Ferrari?
Więc zamknij dupę.

Nie, nie palę i niezmiennie twierdzę, że to skrajna głupota, kultura roboli po zmianie
Zgłoś
JoSeed 2025-06-19, 11:23 3
darek1234 napisał/a:

Nie, nie palę i niezmiennie twierdzę, że to skrajna głupota, kultura roboli po zmianie

A ja palę i nikogo nie oceniam, czy to robol po zmianie czy nie.
Wolny wybór.
Faktycznie, jeśli zdarza mi się zapalić w miejscu publicznym, zdecydowanie odchodzę od ludzi, by im nie dmuchać.
Zgłoś
darek1234 2025-06-19, 11:46 1
JoSeed napisał/a:

A ja palę i nikogo nie oceniam, czy to robol po zmianie czy nie.
Wolny wybór.
Faktycznie, jeśli zdarza mi się zapalić w miejscu publicznym, zdecydowanie odchodzę od ludzi, by im nie dmuchać.

I tak trzymaj. Spotykam się z palaczami, którzy twierdzą, że papierosowy smród od innych to rzecz ciężka do wytrzymania. Mówię wtedy, że niepalący czuje znacznie więcej...
Zgłoś
Heliar 2025-06-19, 12:44
kurdeee napisał/a:

No jak Ciebie nie stać to nie pal a od tych co palą za swoje a nie za twoje to się odczep. Nie przeklnę bo bana znowu dostanę.
Tak czy inaczej nie palisz i co, jeździsz Ferrari?
Więc zamknij dupę.

Ja nie palę i mam w kieszeni więcej od ciebie o 5-6 tyś rocznie. Starcza na dobre wakacje.
Zgłoś
Hyena83 2025-06-19, 13:08
Soczystego liścia bym mu sprzedał.. normalnie jak stara baba
Zgłoś
Piecu88 2025-06-19, 13:15
RzecznyPotwor napisał/a:

Nie masz j🤬ego prawa robic mi zdjęcia jeśli to zobaczę bo cholera wie do czego będziesz używała mojego oblicza... tak więc wolno Ci, jeśli zrobisz to z nienacka. Zrób to na moich oczach i twój smartfonik wyląduje na złomie.

Hehe marzyć każdy ma prawo ale w realu to byś ty wylądował na złomie kopytami do góry
Zgłoś
PanKasztan 2025-06-19, 14:51 1
A ja żądam upublicznienia ryja tego kmiota!!!!
Chciałbym móc zgasić mu pęta na tym zapchlonym pysku!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie