Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Agresywny szeryf
specjal01 • 2025-06-18, 21:20
Kolejny szeryf wyręcza policję.
Zaczął awanturę na ulicy, bo kobieta puściła bucha obok przystanku

Pomimo tego, że jest zakaz palenia w miejscu publicznym chłop zachował się tragicznie. I jak zwykle ludzie siedzą i nie reagują

Zmieniono 1 razy Zgłoś
winnywalen 2025-06-19, 9:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Frank_Lopez 2025-06-19, 10:10
Widać, że typ ma żółte wąsy i brode. To od palenia.
Zgłoś
Nobotak 2025-06-19, 10:15 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-06-19, 10:15 1
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-19, 10:28 1
Zgłoś
John-Flopp 2025-06-19, 10:53 1
Zgłoś
pawelns1 2025-06-19, 11:05 1
Andrzejas napisał/a:

Gdzie to się działo? Jak gdzieś niedaleko mnie, to będę na niego polował ze szlugiem w mordzie i smartfonem w ręku. Drugi odcinek może przynieść zwroty akcji.

do chłopa się nie postawi bo to ciota jakaś
Zgłoś
darek1234 2025-06-19, 11:07 1
kurdeee napisał/a:

No jak Ciebie nie stać to nie pal a od tych co palą za swoje a nie za twoje to się odczep. Nie przeklnę bo bana znowu dostanę.
Tak czy inaczej nie palisz i co, jeździsz Ferrari?
Więc zamknij dupę.

Nie, nie palę i niezmiennie twierdzę, że to skrajna głupota, kultura roboli po zmianie
Zgłoś
JoSeed 2025-06-19, 11:23 3
darek1234 napisał/a:

Nie, nie palę i niezmiennie twierdzę, że to skrajna głupota, kultura roboli po zmianie

A ja palę i nikogo nie oceniam, czy to robol po zmianie czy nie.
Wolny wybór.
Faktycznie, jeśli zdarza mi się zapalić w miejscu publicznym, zdecydowanie odchodzę od ludzi, by im nie dmuchać.
Zgłoś
darek1234 2025-06-19, 11:46 1
JoSeed napisał/a:

A ja palę i nikogo nie oceniam, czy to robol po zmianie czy nie.
Wolny wybór.
Faktycznie, jeśli zdarza mi się zapalić w miejscu publicznym, zdecydowanie odchodzę od ludzi, by im nie dmuchać.

I tak trzymaj. Spotykam się z palaczami, którzy twierdzą, że papierosowy smród od innych to rzecz ciężka do wytrzymania. Mówię wtedy, że niepalący czuje znacznie więcej...
Zgłoś
Heliar 2025-06-19, 12:44
kurdeee napisał/a:

No jak Ciebie nie stać to nie pal a od tych co palą za swoje a nie za twoje to się odczep. Nie przeklnę bo bana znowu dostanę.
Tak czy inaczej nie palisz i co, jeździsz Ferrari?
Więc zamknij dupę.

Ja nie palę i mam w kieszeni więcej od ciebie o 5-6 tyś rocznie. Starcza na dobre wakacje.
Zgłoś
Hyena83 2025-06-19, 13:08
Soczystego liścia bym mu sprzedał.. normalnie jak stara baba
Zgłoś
Piecu88 2025-06-19, 13:15
Zgłoś
PanKasztan 2025-06-19, 14:51 1
A ja żądam upublicznienia ryja tego kmiota!!!!
Chciałbym móc zgasić mu pęta na tym zapchlonym pysku!!
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-19, 16:23 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem