Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Agresywny szeryf
specjal01 • 2025-06-18, 21:20
Kolejny szeryf wyręcza policję.
Zaczął awanturę na ulicy, bo kobieta puściła bucha obok przystanku

Pomimo tego, że jest zakaz palenia w miejscu publicznym chłop zachował się tragicznie. I jak zwykle ludzie siedzą i nie reagują

Zmieniono 1 razy Zgłoś
schum84 2025-06-19, 6:12 2
I bardzo dobrze, jeszcze ryj powinien obic za jaranie na przystanku, ha tfu smierdzielom jarajacym
Zgłoś
JamesCapsel 2025-06-19, 6:20 4
No rozj🤬bym mu łeb! C🤬l p🤬lony.
Zgłoś
RzecznyPotwor 2025-06-19, 6:24
JoSeed napisał/a:

Co za zyebany patus... dbający o zdrowie lump z jednym zębem na przodzie 😡
P.S.
ROBIĆ zdjęcia wolno zawsze i każdemu. Zaś nie wolno ich upubliczniać bez zgody uwiecznionego na tym zdjęciu.

Nie masz j🤬ego prawa robic mi zdjęcia jeśli to zobaczę bo cholera wie do czego będziesz używała mojego oblicza... tak więc wolno Ci, jeśli zrobisz to z nienacka. Zrób to na moich oczach i twój smartfonik wyląduje na złomie.
Zgłoś
DanielWOW 2025-06-19, 6:45 1
Szkoda że jej nie przyj🤬 - w życiu by już nie zapaliła na przystanku
Zgłoś
Jajamiomate 2025-06-19, 6:47 4
No tak lepiej kogoś pobić niż żeby ktoś zapalił sobie cygarka, ciekawe który czyn jest gorszy, znawca prawa. Jakbym tam stał obok to bym go łamał a te ostatnie trzy zęby by stracił za to że bije tą dziewczynę
. A ta znieczulica ludzka mnie rozp🤬ala, dlatego nienawidzę ludzi.
Zgłoś
Czachulek 2025-06-19, 7:01 5
RzecznyPotwor napisał/a:

Nie masz j🤬ego prawa robic mi zdjęcia jeśli to zobaczę bo cholera wie do czego będziesz używała mojego oblicza... tak więc wolno Ci, jeśli zrobisz to z nienacka. Zrób to na moich oczach i twój smartfonik wyląduje na złomie.

No to będziesz mial dmartfona do odkupienia. Uważaj co rozwalasz, zebyś nie muial na to dwa miesiące tyrać...
Zgłoś
brylant1412 2025-06-19, 7:07 1
janusz_biznesu napisał/a:

Dziad jest chory psychicznie. Niemożliwe, żeby zdrowy na umyśle człowiek był takim sk🤬olem...😵‍💫

i to jest elektorat pisiorów

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Sutonixxx 2025-06-19, 7:47 1
Czasy się zmieniają, zajebiście że jest coraz mniej tego smrodu , je* ać kopciuchów.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-19, 7:51 8
RzecznyPotwor napisał/a:

Zgłoś
lacrimal 2025-06-19, 8:09 2
Zj🤬y patus, a te p🤬dy co palą w miejscu publicznym 'bo tak robią od lat' niech szybko zdychają na wszelkie taki i zawały.
I jest sprawiedliwie.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-06-19, 8:18
specjal01 napisał/a:

A gdzie tak jest napisane?

Wolno tylko rysować i to lewą nogą
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-19, 8:21 9
JoSeed napisał/a:

Co za zyebany patus... dbający o zdrowie lump z jednym zębem na przodzie 😡
P.S.
ROBIĆ zdjęcia wolno zawsze i każdemu. Zaś nie wolno ich upubliczniać bez zgody uwiecznionego na tym zdjęciu.

Wolno je upubliczniać ale nie bez zamazania twarzy, chyba, że nagrywany był "tłem" nagrania. Np. nagrywa się przejeżdżające auto bo fajne i ludzie idą w tle po chodniku, albo nagrywa się czy robi zdjęcia dajmy na to jakiegoś budynku i są ludzie... na... na chodzniku... przed nim. Wtedy nie trzeba zamazywać. Jak się nagrywa takiego napastnika bezpośrednio czy kogokolwiek innego z jakiego kolwiek powodu i jest ewidędnie fokusem nagrania, to trzeba zamazać. Znaczy można nie zamazać lol, ale może pozwać i na 100% wygra.

[ Dodano: 2025-06-19, 08:22 ]
RzecznyPotwor napisał/a:

Każdy ma prawo w miejscu publicznym nagrywać wszystko i wszystkich bez niczyjej zgody, to nie koncert rzyczeń, twoje widzimisie gówno znaczy. Zrób jak mówisz to będziesz miał sprawę, chory psychicznie człowieku.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Dildowagins 2025-06-19, 8:36 2
Jeżeli paliła na przystanku to mógł jej wyj🤬.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
TOMASZ1293 2025-06-19, 8:42
Co jak co ale damski się nie liczy.

[ Dodano: 2025-06-19, 08:45 ]
Byłbym zapomnial a żeby byk krzywym c🤬jem wyr🤬ał tego co tam był obok! Jebac idiotow.
Zgłoś
jah1 2025-06-19, 8:47 3
Nobotak napisał/a:

On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.

"Żyj i daj żyć" w kontekście podtruwania ludzi na przystanku? Mam wrażenie, że w takich Indiach czułbyś się znakomicie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie