Zaczął awanturę na ulicy, bo kobieta puściła bucha obok przystanku
Pomimo tego, że jest zakaz palenia w miejscu publicznym chłop zachował się tragicznie. I jak zwykle ludzie siedzą i nie reagują
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaJesteś debilem, ja nie pale i nie życzę sobie żeby jakaś k🤬a ludzka mi dmuchała ten smród, kilku gości już wyjaśniłem gdy mi kopcili tym smrodem, szkoda że jej nie zaj🤬
Gdzie to się działo? Jak gdzieś niedaleko mnie, to będę na niego polował ze szlugiem w mordzie i smartfonem w ręku. Drugi odcinek może przynieść zwroty akcji.
W pełni popieram! Z innej strony, jakim durniem trzeba być, żeby takie gówno pchać do ryja? Zaryzykowałem, bo wiem, że masa ludzi pali, ale mówię to wszystkich swoim znajomym: palenie to nałóg dla pospólstwa
On sobie tego nie zyczy bo jest zakaz, p🤬lony spoleczniak. 30 lat temu sie palilo w autobusach i pociagach i wtedy pewnie sam jaral w przedziale. Zyj i daj zyc, dziadzie.
W pełni popieram! Z innej strony, jakim durniem trzeba być, żeby takie gówno pchać do ryja? Zaryzykowałem, bo wiem, że masa ludzi pali, ale mówię to wszystkich swoim znajomym: palenie to nałóg dla pospólstwa