Świeży film z wczorajszej akcji ratunkowej dwóch chłopaków, pod którymi załamał się lód w parku Moczydło na warszawskiej Woli.
Myślę, że na harda się nie kwalifikuje, ale jeśli się mylę to proszę przenieść. (lepsza jakość - /watch?v=O2_0-E4BrIo )
Konto usunięte
2013-03-28, 13:46
słabe jednostki same się eliminują
@UP
Smutne, ale prawdziwe. Widać, że lód cienki praktycznie przezroczysty a ci debile i tak weszli. Poigratulować.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Konto usunięte
2013-03-28, 13:49
Dobrze im tak
Konto usunięte
2013-03-28, 13:52
Aktualizacja - czwartek, godz. 7.00
Niestety, nie udało się uratować życia drugiej ofiary wypadku. Z niektórych zeznań wynika, że młodzi ludzie założyli się o to, kto pierwszy dotrze do przedmiotu, który leżał na lodzie kilkanaście metrów od brzegu.
Aktualizacja - godz. 21.10
Jak informuje tvn24.pl, przed godziną 21.00 starszy z nastolatków zmarł w szpitalu przy ulicy Lindleya.
Selekcja naturalna,założyli sie o litr wodki kto pierwszy dobiegnie do kamienia leżącego na środku jeziora
Konto usunięte
2013-03-28, 14:01
no i takie właśnie filmy powinni puszczać w szkole żeby tempe młoty nie właziły na lud w marcu
żeby to były dzieci to bym zrozumiał, ale dwóch dorosłych? jest mi szkoda, ale nie ich tylko kasy na akcję ratowniczą i zasiłki pogrzebowe.
Konto usunięte
2013-03-28, 14:11
pewnie trenowali do tańca z gwiazdami
Konto usunięte
2013-03-28, 14:14
@herbalix dokładnie z reguły ktoś kto ma lat 17 czy 19 powinien już chyba używać tego organu pod czaszką. Na szczęście sami się eliminują jak już powiedzieli tutaj
obydwa nie zyjom
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
Konto usunięte
2013-03-28, 14:17
smutne ale prawdziwe...poszli na organy, lekarze wiedzieli, że nic nie da ratowanie człowieka który był 20 minut w lodowatej wodzie, więc po co ten cały cyrk, max co by to dało to że byliby warzywami...
Ja bym tego akcją ratunkową nie nazwał... Raczej szukanie zwłok...

swoja drogą popieram przedmówców... Takie zakłady można robić na kałużach, a nie na jeziorach czy stawach...
Jeszcze jedno, a dobiegli?? Bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat?
podpis użytkownika
Ola gringo
Esiusz napisał/a:
Dobrze im tak
Ogarnij się niedorozwoju...
raf-ret napisał/a:
no i takie właśnie filmy powinni puszczać w szkole żeby tempe młoty nie właziły na lud w marcu
"tępe młoty" i "lód" jak już coś inteligencie :p
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
@up no jebnął się, ale treść jego posta ma sens i to ogromny. Niestety w naszym kraju, gdzie tak wiele osób jest bardzo wrażliwych, wierzących, taki film byłby szokiem, a jednak w szkołach tylko to może pokazać dzieciakom jak cienkie może być przekroczenie granicy ludzkiego życia.