Nie do końca się powodzi.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potrąca im z pensji za maszynę.
Konto usunięte
2025-06-06, 2:01
xDD o k🤬a, wspaniałe nagranie, nie zapomnę go nigdy. Co to, jakiś Uzbekistan? Po jakiemu one p🤬lą?
Argeusz napisał/a:
xDD o k🤬a, wspaniałe nagranie, nie zapomnę go nigdy. Co to, jakiś Uzbekistan? Po jakiemu one p🤬lą?
Jaki Uzbekistan Kłodzko rok temu tylko pracownicy z Uzbekistanu.
Operator twardy gość. Na pełnym wysięgu na takim podłożu. Pewnie wiedzial, że nie ma szans, ale próbował pomóc.
[ Dodano: 2025-06-06, 06:54 ]
Operator twardy gość. Na pełnym wysięgu na takim podłożu. Pewnie wiedzial, że nie ma szans, ale próbował pomóc.
Frank_Lopez napisał/a:
To nie pełny wysięg, to siła wody pociągnęła za łyżkę. Ludzie nie zdają sobie sprawy jak ogromna to jest siła.
Wszystko się na siebie nałożyło. Woda, wysięg i podłoże. Najlepszy ten wodzirej, który stał z tyłu kabiny. Kolejny dowód na filmie, że powinno się robić.
Oni naprawdę potrafią tylko kozy r🤬ać
Napór wody na łyżkę to siła razy dlugosc ramienia wysięgnika, koparkę obróciło i się wyp🤬oliła
Przy pracy z koparką można łatwo dać się nabrać
Brawa dla operatora.
Oglądać od 1:05.
No i elegancko! O to chodzilo!
o, qrwa,nie tego sie spodziewałem
A mogli wode zakręcić najpierw...