👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na razie odkryli harmoszkę. W lutym będą na tym pędzić samogon...

przecież to z kilometra widać że fejk a wy się jaracie
w grze na akordeonie liczy się moment wdmuchiwania i wydmuchiwania powietrza
nikt wam z pamięci nie zagra bez klawiszy na ekranie
w grze na akordeonie liczy się moment wdmuchiwania i wydmuchiwania powietrza
nikt wam z pamięci nie zagra bez klawiszy na ekranie
w polskiej edycji Mam Talent wybrali Wyrostka z akordeonem,a kojarzy im się z cyganami i ruskimi.

UP Karenz
Zastanów się:
Przecież guitar hero to też fake, w grze na gitarze trzeba naciskać i szarpać struny.
Komputery to też fake bo przeciż pisząc na maszynie naciskając guzik poruszałeś "dżwignią" a pod klawiszami klawiatury nie ma dżwigni.
Że coś nie ma miecha nie znaczy że fake
Zastanów się:
Przecież guitar hero to też fake, w grze na gitarze trzeba naciskać i szarpać struny.
Komputery to też fake bo przeciż pisząc na maszynie naciskając guzik poruszałeś "dżwignią" a pod klawiszami klawiatury nie ma dżwigni.
Że coś nie ma miecha nie znaczy że fake
psychosocial666 napisał/a:
Zapewne Rosja
niby dlaczego? Bo koleś gra rosyjsko-brzmiący kawałek? Wiesz ile wódy przeciętny Rusek miałby zamiast takiego iPada?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie