Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~PowerBoBass 2018-12-27, 17:04 10
Fajne, serio.
Zgłoś
TT4 2018-12-27, 17:12 23

Wujkowi się prawie udało.

podpis użytkownika

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-27, 17:29 17
Kwintesencja tego co należało by teraz zrobić w tym przegniłym komuchami, socjalistycznym kraju
Zgłoś
mygyry 2018-12-27, 17:49 7
K🤬a i to niby teraz jest wolność słowa
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-27, 18:10 6
tak, zwalmy nasze wszystkie nieszczęścia na ż🤬dów, na tuska, i arbeit macht frei i do przodu
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-27, 18:59 11
Czekam jeszcze tylko na Jana.

conderus, Zapomniałeś o cyklistach.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-27, 19:57 2
@janlew nie przyjdzie bo pewnie struga kołek do tego obrazka
Zgłoś
bleblebator1 2018-12-27, 20:33 5
conderus napisał/a:

tak, zwalmy nasze wszystkie nieszczęścia na ż🤬dów, na tuska, i arbeit macht frei i do przodu

Z pierwszych siedmiu członków radzieckiego politbiura za życia jeszcze lenina czterech było zrusycyfikowanymi ż🤬dami. Dobranoc

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
kolosasz 2018-12-28, 0:06 3
Rebeliant_ZPF napisał/a:

Lepiej poczytaj kto wdrażał na świecie socjalizm i komunizm

Piłsudski i Dzierżyński

Bardzo aktualne. Prawie w kazdej polskiej mieścinie są bóżnice.
A dziś jednym z najważniejszych zakupowych wyborów ktorych musi dokonywac Polak jest: kupować u Ż🤬da czy nie.
Podobnie z mechanikami samochodowymi - jechać naprawić u Ż🤬da czy u polskiego Janusza.

Jaranie się międzywojennymi agitkami to jak jaranie się piłką nożna. Dziś Ż🤬dzi żyją w swoim kraju, więc
mają w dupie zapyziałą, duszącą się smogiem Polskę

podpis użytkownika

Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?

tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Zgłoś
urteusz 2018-12-28, 2:30 3
Kolosasz: To zydzi maja swoj kraj? O prosze, cos nowego.

podpis użytkownika

Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, nie
staną się świadomi.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-12-28, 11:23 3
Panowie... To nie ma żadnego znaczenia, czy ktoś jest Ż🤬dem, czy Polakiem, czy Niemcem, czy Maurem, czy Czukczą.

Liczy się tylko, czy ktoś wciska nam niszczące naszą cywilizację ideologie.

Jedyna słuszna metoda to tak jak postępowanie z alkoholikiem... Nie wolno zwalczać alkoholika, tylko alkoholizm.

Post scriptum... Niestety, jeśli ktoś próbuje kogoś zniszczyć mrówczą pracą, to jedynym sposobem przeciwdziałania takiemu powolnemu demontażowi jest pełzająca strategia:

- ignorować niewygodne pola walki
- wykorzystywać każdy błąd
- niestrudzenie i niemal goebbelsowsko (takiej samej metody używają oni) wskazywać na rozbrat ich sprawstwa z prawdą

kolosasz napisał/a:

Piłsudski i Dzierżyński

Bardzo aktualne. Prawie w kazdej polskiej mieścinie są bóżnice.
A dziś jednym z najważniejszych zakupowych wyborów ktorych musi dokonywac Polak jest: kupować u Ż🤬da czy nie.
Podobnie z mechanikami samochodowymi - jechać naprawić u Ż🤬da czy u polskiego Janusza.

Jaranie się międzywojennymi agitkami to jak jaranie się piłką nożna. Dziś Ż🤬dzi żyją w swoim kraju, więc
mają w dupie zapyziałą, duszącą się smogiem Polskę

I właśnie dlatego na arenie międzynarodowej toczy się gigantyczna batalia dyplomatyczna między bankami a skupującymi ziemię na całym świecie Chińczykami, którzy wykupili już np. sporą część terytoriów Afryki (z tego co mi wiadomo)?

My tak naprawdę nie powinniśmy walczyć per se z jakimiś mirażami wrogów, tylko stosować metodę pozytywną: kupować od Polaków. To samo robią od wielu stuleci Holendrzy, a za ich przykładem (podziwiając sukces gospodarczy Kompanii Wschodnio-indyjskiej) poszły inne narody takie jak Niemcy czy Włosi.

TL;DR: Żadna negatywna metoda nie jest na dłuższą metę skuteczniejsza niż metoda pozytywna.
Zgłoś
parolpl 2018-12-28, 15:18
@Caramon
Ale zdajesz sobie sprawę, że u nas ten sam chlew co wszędzie; tanie/c🤬jowej jakości itd. I zamiast udawać imperium, którym w najbliższym czasie nie będzie, lepiej budować sojusze, chociażby z samym diabłem. Bo merkantylizm działa, ale musi mieć coś do zaproponowania. A obecnie z tym u nas kiepsko.
Zgłoś
Danlook 2018-12-28, 20:43
Fajne "raki" Kochanowskiego... Widać kto czytał wiersze.
Zgłoś
janlew 2018-12-29, 14:42
Jestem już jestem. Dobre, ale przedwojenne pismo "Pod Pręgierz" lepsze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie