Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-04-16, 19:29 2
draxidox napisał/a:

Ja widziałem tylko w programie na Discovery Channel jakieś 20 lat temu. Z tego co pamiętam to jest zakażenie jakimś rodzajem bakterii czy pasożyta, który żyje w układzie limfatycznym i zatyka go. W wyniku działania grawitacji najbardziej utrudniona jest wymiana limfy w kanałach w kończynach i tam najczęściej najpierw dochodzi do zatkania i powolnego gromadzenia się limfy, która powoduje właśnie takie a nie inne objawy. Pewnie coś przekręciłem ale mój mózg średnio już pamięta co dokładnie opowiadali w programie, a jestem zbyt leniwy żeby teraz doczytać, wolę na skrobać komentarz typu nie wiem, a wypowiem się :V

Jest to choroba autoimmunologiczna, dziedziczona genetycznie. Nie ma nic wspólnego z wirusami czy innymi drobnoustrojami
Zgłoś
Marek695454 2025-04-16, 19:30
Podobny do karolka
Zgłoś
Marcin.Rygielski 2025-04-16, 19:50 3
Toć to żywy Alf🤣
Zgłoś
nxyyy 2025-04-16, 20:00 2
JoSeed napisał/a:

Jest to choroba autoimmunologiczna, dziedziczona genetycznie. Nie ma nic wspólnego z wirusami czy innymi drobnoustrojami

Kolega opisywał filariozę, a nie obrzęk limfatyczny nóg

[ Dodano: 2025-04-16, 20:03 ]
A na filmiku oczywiście nerwiakowłókniakowatość
Zgłoś
JoSeed 2025-04-16, 20:51
nxyyy napisał/a:

Kolega opisywał filariozę, a nie obrzęk limfatyczny nóg
A na filmiku oczywiście nerwiakowłókniakowatość

A pardąsik. Nie skumałam
Zgłoś
elim 2025-04-16, 21:37
Ciekawe kiedy mu to zaczęło przeszkadzać, pewnie zastosował metodę - chodzić, obserwować
Zgłoś
Smir808 2025-04-16, 22:03
Dzień dobry panie doktorze, jak matkę kocham wczoraj tego nie było.
Zgłoś
stechlizna 2025-04-16, 22:21
Powód dlaczego eutanazja powinna być legalna (I aborcja)

podpis użytkownika

^___^
Zgłoś
klaszczebrwiami 2025-04-16, 22:46
stechlizna napisał/a:

P🤬licie hipolicie. Każdy chrzani o eutanazji i aborcji dopóki jedno albo drugie nie dotyczy jego samego albo rodziny. Wtedy nagle wszystkie mordy się zamykają i aborcja i eutanazja przestają istnieć. Ale innych to by chcieli zabijać, taka owaka ich mać.
Zgłoś
trawa 2025-04-16, 22:52 5
stechlizna napisał/a:

Tak,powinna być. Wyleczyć się nie da,zyć z tym też nie zawsze,a te k🤬sy zmuszają swoimi zakazami takich ludzi do skakania z okien,trucia się ,wieszania i podcinania żył. Potem jaszcze rodzina na to patrzy,jak człowiek poszkodowany za życia przez dyskryminację ,drwiny ,cierpienia związane z chorobą i docinki umiera upodlony,bo ktoś nie dał mu szansy godnie zamknąć oczu. Zyczę takiemu gnojowi jednemu z drugim żeby sam zdychał w cierpieniu w imię chorego pojęcia wiary i całego z nią związanego milosierdzia.
Zgłoś
koolowsky 2025-04-16, 23:05
Panie doktorze wczoraj jeszcze tego nie było

[ Dodano: 2025-04-16, 23:07 ]
JoSeed napisał/a:

to nowotwór <facepalm>
Zgłoś
wojtas09999 2025-04-17, 0:35
Takie coś się rodzi jak ktoś r🤬a słonia
Zgłoś
Rangraf 2025-04-17, 1:07 1
Moszna? Moszna!
Zgłoś
majeńka 2025-04-17, 6:54 2
klaszczebrwiami napisał/a:

P🤬licie hipolicie. Każdy chrzani o eutanazji i aborcji dopóki jedno albo drugie nie dotyczy jego samego albo rodziny. Wtedy nagle wszystkie mordy się zamykają i aborcja i eutanazja przestają istnieć. Ale innych to by chcieli zabijać, taka owaka ich mać.

Jeśli miałoby to dotyczyć rodziny, nie widzielibyśmy problemu (dosłownie). Aborcja: zamiast wychowywać pokręcone żyjątko przez całe życie, usuwamy schrzanioną próbę i robimy następne. Eutanazja: chcesz zmieniać pieluszki babci z alzheimerem przez 15 lat, kiedy ona i tak nie wie co się dzieje? Kiedy mi mózg wygnije, po co miałabym żyć jeśli "mnie" już i tak nie ma?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
ANALizator777 2025-04-17, 8:23
Fajnie fajnie

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie