Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja widziałem tylko w programie na Discovery Channel jakieś 20 lat temu. Z tego co pamiętam to jest zakażenie jakimś rodzajem bakterii czy pasożyta, który żyje w układzie limfatycznym i zatyka go. W wyniku działania grawitacji najbardziej utrudniona jest wymiana limfy w kanałach w kończynach i tam najczęściej najpierw dochodzi do zatkania i powolnego gromadzenia się limfy, która powoduje właśnie takie a nie inne objawy. Pewnie coś przekręciłem ale mój mózg średnio już pamięta co dokładnie opowiadali w programie, a jestem zbyt leniwy żeby teraz doczytać, wolę na skrobać komentarz typu nie wiem, a wypowiem się :V
Jest to choroba autoimmunologiczna, dziedziczona genetycznie. Nie ma nic wspólnego z wirusami czy innymi drobnoustrojami

Jest to choroba autoimmunologiczna, dziedziczona genetycznie. Nie ma nic wspólnego z wirusami czy innymi drobnoustrojami
Kolega opisywał filariozę, a nie obrzęk limfatyczny nóg
[ Dodano: 2025-04-16, 20:03 ]
A na filmiku oczywiście nerwiakowłókniakowatość
Kolega opisywał filariozę, a nie obrzęk limfatyczny nóg
A na filmiku oczywiście nerwiakowłókniakowatość
A pardąsik. Nie skumałam

Powód dlaczego eutanazja powinna być legalna (I aborcja)
P🤬licie hipolicie. Każdy chrzani o eutanazji i aborcji dopóki jedno albo drugie nie dotyczy jego samego albo rodziny. Wtedy nagle wszystkie mordy się zamykają i aborcja i eutanazja przestają istnieć. Ale innych to by chcieli zabijać, taka owaka ich mać.
Powód dlaczego eutanazja powinna być legalna (I aborcja)
Tak,powinna być. Wyleczyć się nie da,zyć z tym też nie zawsze,a te k🤬sy zmuszają swoimi zakazami takich ludzi do skakania z okien,trucia się ,wieszania i podcinania żył. Potem jaszcze rodzina na to patrzy,jak człowiek poszkodowany za życia przez dyskryminację ,drwiny ,cierpienia związane z chorobą i docinki umiera upodlony,bo ktoś nie dał mu szansy godnie zamknąć oczu. Zyczę takiemu gnojowi jednemu z drugim żeby sam zdychał w cierpieniu w imię chorego pojęcia wiary i całego z nią związanego milosierdzia.
[ Dodano: 2025-04-16, 23:07 ]
to nowotwór <facepalm>
Jeśli miałoby to dotyczyć rodziny, nie widzielibyśmy problemu (dosłownie). Aborcja: zamiast wychowywać pokręcone żyjątko przez całe życie, usuwamy schrzanioną próbę i robimy następne. Eutanazja: chcesz zmieniać pieluszki babci z alzheimerem przez 15 lat, kiedy ona i tak nie wie co się dzieje? Kiedy mi mózg wygnije, po co miałabym żyć jeśli "mnie" już i tak nie ma?P🤬licie hipolicie. Każdy chrzani o eutanazji i aborcji dopóki jedno albo drugie nie dotyczy jego samego albo rodziny. Wtedy nagle wszystkie mordy się zamykają i aborcja i eutanazja przestają istnieć. Ale innych to by chcieli zabijać, taka owaka ich mać.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie