Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
trawa 2025-04-17, 8:31 3
klaszczebrwiami napisał/a:

P🤬licie hipolicie. Każdy chrzani o eutanazji i aborcji dopóki jedno albo drugie nie dotyczy jego samego albo rodziny. Wtedy nagle wszystkie mordy się zamykają i aborcja i eutanazja przestają istnieć. Ale innych to by chcieli zabijać, taka owaka ich mać.

Mój dziadek,niegdyś kawał chłopa,umierał w męczarniach. Nie wiem dlaczego leżał w domu,byłem dzieckiem.Kiedy go zabrali okazało się że rak kości drążył mu ciało,W jednej nodze miał ponad 20 złamań,a drugą zakwalifikowali do amputacji z powodu miażdżycy. Darł się po nocach,pomimo dawek przez które już nawet nie wiedział gdzie jest.
Może gdybyś to słyszał to by Ci się wyjaśniło dlaczego ludzie powinni sami decydować o swoim życiu.
W jego sytuacji też chciałbym umrzeć i raczej gówno by mnie obchodziły wywody jakiegoś zjeba czy innego świętojebliwego o ochronie życia.
Zgłoś
ufok 2025-04-17, 9:15
Gówno wiecie.
To przybysz z planety Melmac

Zgłoś
Czarnypqnx33 2025-04-17, 9:36
JoSeed napisał/a:

Nerwiakowłókniak. Paskudna choroba...

A ja myślałem że ojciec klacz r🤬ał
Zgłoś
DonaldDuck 2025-04-17, 18:38
draxidox napisał/a:

A ona nie zaczyna się od nóg?

Słoniowacizna zaczyna się od trąby.
Zgłoś
zbigniewz 2025-04-17, 23:09
W tych najgorszych kastach muszą się bzykać ze słoniami.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-04-17, 23:25 1
Nie ma to jak się naśmiewać z osób chorych, prawda? Człowiek to naprawdę sk🤬ysyńsko złośliwa istota.
Zgłoś
Wiewór Wczoraj 18:51
To ten typ z futuramy

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś