Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Cezzar 2025-04-15, 11:29 1
hahaha zima ich zaskoczyła xD
Zgłoś
Pyszuki 2025-04-15, 12:18 14
A planeta plonie! To sie w pale nie miesci xD
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-15, 12:57 4
Pyszuki napisał/a:

A planeta plonie! To sie w pale nie miesci xD

Nie wiem czy ironizujesz czy nie ale doskonale pokazujesz swoim komentarzem działanie chłopskiego rozumu i zawodnego argumentu powszechności
Zgłoś
Hajzenberg 2025-04-15, 13:30 13
pSTANLEY napisał/a:

Nie wiem czy ironizujesz czy nie ale doskonale pokazujesz swoim komentarzem działanie chłopskiego rozumu i zawodnego argumentu powszechności

Cytując klasyka. Nie zesraj się
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-15, 13:35 5
Hajzenberg napisał/a:

Cytując klasyka. Nie zesraj się

W domu i wśród znajomych musisz być prawdziwym autorytetem z takim poziomem merytorycznym wypowiedzi. Gratuluję.
Zgłoś
Fx12 2025-04-15, 13:51 2
Cezzar napisał/a:

hahaha zima ich zaskoczyła xD

Spokojnie z tym entuzjazmem - u nas też już wszystko na letnich śmiga, a pewnie każdy tutaj pamięta któreś święta wielkanocne ze śniegiem a niektórzy jeszcze i majówkę
Zgłoś
camperboy 2025-04-15, 14:57
Pada śnieg, górzysty teren no to trzeba zapoerdalac! Takie jest prawo i nakazuje zdrowy rozsądek.
Zgłoś
Hajzenberg 2025-04-15, 15:11 2
pSTANLEY napisał/a:

W domu i wśród znajomych musisz być prawdziwym autorytetem z takim poziomem merytorycznym wypowiedzi. Gratuluję.

Mam normalnych znajomych, nie z takim inteligentnym językiem jak Ty. Gdybym miał takich jak Ty, to wolał bym ich nie mieć xd
Zgłoś
Lukash2107 2025-04-15, 15:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SSS2SSS 2025-04-15, 17:17 2
pSTANLEY napisał/a:

A ty łykasz propagande dla frajerów by potulnie płacili więcej za wszystko
Zgłoś
daymaker 2025-04-15, 20:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-16, 0:19 1
Zgłoś
Garbaty77 2025-04-16, 15:17
Fx12 napisał/a:

Spokojnie z tym entuzjazmem - u nas też już wszystko na letnich śmiga, a pewnie każdy tutaj pamięta któreś święta wielkanocne ze śniegiem a niektórzy jeszcze i majówkę

Mnie nie stać na dwa komplety. Jeżdżę na całorocznych.
Zgłoś
PAT917 2025-04-17, 1:08
Piękne czasy,przy mojej szkole... :_) xD
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem