📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Pyszuki napisał/a:
A planeta plonie! To sie w pale nie miesci xD
Nie wiem czy ironizujesz czy nie ale doskonale pokazujesz swoim komentarzem działanie chłopskiego rozumu i zawodnego argumentu powszechności

pSTANLEY napisał/a:
Nie wiem czy ironizujesz czy nie ale doskonale pokazujesz swoim komentarzem działanie chłopskiego rozumu i zawodnego argumentu powszechności
Cytując klasyka. Nie zesraj się
Hajzenberg napisał/a:
Cytując klasyka. Nie zesraj się
W domu i wśród znajomych musisz być prawdziwym autorytetem z takim poziomem merytorycznym wypowiedzi. Gratuluję.
Cezzar napisał/a:
hahaha zima ich zaskoczyła xD
Spokojnie z tym entuzjazmem - u nas też już wszystko na letnich śmiga, a pewnie każdy tutaj pamięta któreś święta wielkanocne ze śniegiem a niektórzy jeszcze i majówkę

Pada śnieg, górzysty teren no to trzeba zapoerdalac! Takie jest prawo i nakazuje zdrowy rozsądek.
pSTANLEY napisał/a:
W domu i wśród znajomych musisz być prawdziwym autorytetem z takim poziomem merytorycznym wypowiedzi. Gratuluję.
Mam normalnych znajomych, nie z takim inteligentnym językiem jak Ty. Gdybym miał takich jak Ty, to wolał bym ich nie mieć xd
pSTANLEY napisał/a:
A ty łykasz propagande dla frajerów by potulnie płacili więcej za wszystko
Fx12 napisał/a:
Spokojnie z tym entuzjazmem - u nas też już wszystko na letnich śmiga, a pewnie każdy tutaj pamięta któreś święta wielkanocne ze śniegiem a niektórzy jeszcze i majówkę
Mnie nie stać na dwa komplety. Jeżdżę na całorocznych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie