Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-04-15, 11:29 1
hahaha zima ich zaskoczyła xD
Zgłoś
Pyszuki 2025-04-15, 12:18 14
A planeta plonie! To sie w pale nie miesci xD
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-15, 12:57 4
Pyszuki napisał/a:

A planeta plonie! To sie w pale nie miesci xD

Nie wiem czy ironizujesz czy nie ale doskonale pokazujesz swoim komentarzem działanie chłopskiego rozumu i zawodnego argumentu powszechności
Zgłoś
Hajzenberg 2025-04-15, 13:30 13
pSTANLEY napisał/a:

Nie wiem czy ironizujesz czy nie ale doskonale pokazujesz swoim komentarzem działanie chłopskiego rozumu i zawodnego argumentu powszechności

Cytując klasyka. Nie zesraj się
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-15, 13:35 5
Hajzenberg napisał/a:

Cytując klasyka. Nie zesraj się

W domu i wśród znajomych musisz być prawdziwym autorytetem z takim poziomem merytorycznym wypowiedzi. Gratuluję.
Zgłoś
Fx12 2025-04-15, 13:51 2
Cezzar napisał/a:

hahaha zima ich zaskoczyła xD

Spokojnie z tym entuzjazmem - u nas też już wszystko na letnich śmiga, a pewnie każdy tutaj pamięta któreś święta wielkanocne ze śniegiem a niektórzy jeszcze i majówkę
Zgłoś
camperboy 2025-04-15, 14:57
Pada śnieg, górzysty teren no to trzeba zapoerdalac! Takie jest prawo i nakazuje zdrowy rozsądek.
Zgłoś
Hajzenberg 2025-04-15, 15:11 2
pSTANLEY napisał/a:

W domu i wśród znajomych musisz być prawdziwym autorytetem z takim poziomem merytorycznym wypowiedzi. Gratuluję.

Mam normalnych znajomych, nie z takim inteligentnym językiem jak Ty. Gdybym miał takich jak Ty, to wolał bym ich nie mieć xd
Zgłoś
Lukash2107 2025-04-15, 15:57
Koleś w białym autku spokojnie sobie jedzie.Ma wyj🤬e na złamasów
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-04-15, 16:35 8
pSTANLEY napisał/a:

Komentarz jest jak najbardziej na miejscu. Anomalie pogodowe były nawet w średniowieczu.
Zdarzają się raz dwa razy na pokolenie. Czasami raz na 50 lat.

P🤬lenie że "planeta płonie" to chwyt wyborczy na niedorozwozów umysłowych pokroju bab z lewicy w ministerstwach.

Oni uważają że można w 100 % wyeliminować przemysł z Europy i wprowadzić nakaz samochodów elektrycznych.

Przypominam że lewica w Polsce oraz w de była przeciw atomowi więc jak oni chcą zasilać elektryczne samochodziki?

Hindusom, pakolom i chińczykom jak najbardziej na rękę są właśnie debile od "planeta płonie"

Wszystko będziemy od nich ściągać i planeta nie będzie płonąć.
Zgłoś
MYKELE 2025-04-15, 17:17 2
pSTANLEY napisał/a:

A ty łykasz propagande dla frajerów by potulnie płacili więcej za wszystko
Zgłoś
daymaker 2025-04-15, 20:25
Za miesiąc mam wywczasy wykupione więc niech ta zima już stamtąd wyp🤬ala. :/
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-04-15, 21:58
pSTANLEY napisał/a:

Chyba ci się sadol z grinderem poj🤬. Idź dalej ciumkać faje nieznajomym w krzakach a nie tu swoje lewackie p🤬lolo wszczepiasz porządnym ludziom ćwierćinteligencie

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
pSTANLEY 2025-04-16, 0:19 1
A4boNla3hon3 napisał/a:

Komentarz jest jak najbardziej na miejscu. Anomalie pogodowe były nawet w średniowieczu.
Zdarzają się raz dwa razy na pokolenie. Czasami raz na 50 lat.
P🤬lenie że "planeta płonie" to chwyt wyborczy na niedorozwozów umysłowych pokroju bab z lewicy w ministerstwach.
Oni uważają że można w 100 % wyeliminować przemysł z Europy i wprowadzić nakaz samochodów elektrycznych.
Przypominam że lewica w Polsce oraz w de była przeciw atomowi więc jak oni chcą zasilać elektryczne samochodziki?
Hindusom, pakolom i chińczykom jak najbardziej na rękę są właśnie debile od "planeta płonie"
Wszystko będziemy od nich ściągać i planeta nie będzie płonąć.

Ja tylko wspomniałem że używanie pojedynczej anomalii pogodowej jako argumentu obalającego ocieplenie klimatu nie ma żadnego sensu. To ty i inni komentujący dorobiliście sobie do tego resztę z lewacką ideologią na czele.
Co do zasilania samochodów to akurat elektryki zużywają podobne ilości energii elektrycznej co ice. Sprawdź sobie ile energii potrzeba na rafinację ropy naftowej. Oczywiście zaraz zostanę nazwany lewakiem (cokolwiek to dla ciebie oznacza, nie interesuje mnie polityka i nie wiem na czym polega idologia lewicy) bo nie zgodziłem się z czymś co napisałeś. Najłatwiej jest kogoś obrażać, po co niby argumentować swoje zdanie skoro można tak łatwo wygrać dyskusję nazywając kogoś (tu wpisz sobie to czemu większość obecnych zacznie przyklaskiwać).

[ Dodano 2025-04-16, 06:02 ]
Hajzenberg napisał/a:

Mam normalnych znajomych, nie z takim inteligentnym językiem jak Ty. Gdybym miał takich jak Ty, to wolał bym ich nie mieć xd

Stado małp też uważa że wszystkie są normalne i każdy powinien być taki jak one bo we własnym towarzystwie najlepiej się czują.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie