Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Shaolin_Majster 2025-03-16, 12:46 2
Myślałem że z tym łańcuchem to taki żart , a to jednak możliwe. Sadol bawi i uczy.
A pedalarza nie żal, liczyłem że ta ciężarówka dokończy dzieła, pewien niedosyt pozostał.
Zgłoś
smc 2025-03-16, 12:49
Haki tylnego trójkąta ramy poszły się j🤬. W carbonowym sprzęcie czasem się zdarza, pedalarz powinien zainwestować w dobry pomiar mocy.
Zgłoś
mesjans 2025-03-16, 13:07 2
Gość miał chyba za dużo pary w nogach na ten rower, takiej usterki jeszcze nie widziałem.
Zgłoś
EinsZweiPolizei 2025-03-16, 13:31 6
smc napisał/a:

Haki tylnego trójkąta ramy poszły się j🤬. W carbonowym sprzęcie czasem się zdarza, pedalarz powinien zainwestować w dobry pomiar mocy.

Zmieniał bieg przy dużym napięciu łańcucha, co doprowadziło do jego zerwania. Łańcuch wpadł pomiędzy ostatnią koronkę, a ramę. Nogi nie zwolnił, więc tym łańcuchem rozepchał zacisk kołą tak, że ten w końcu puścił.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-16, 13:43 4
Czekałem aż go coś przejedzie na końcu
Zgłoś
Nazhir 2025-03-16, 14:41
niby niedługi film, a cieszy
Zgłoś
Gieros35 2025-03-16, 14:59 1
W mojej fantazji,cięzarowka z podniesionym tylem ( brazylijski tuning) konczy nagranie
Zgłoś
Payan 2025-03-16, 15:35
Bo to składak z Temu był.
Zgłoś
kamilja 2025-03-16, 15:48
Założę się że nie miał przeglądu
Zgłoś
grubystefan 2025-03-16, 16:28 1
mesjans napisał/a:

Gość miał chyba za dużo pary w nogach na ten rower, takiej usterki jeszcze nie widziałem.

Przecież to jest standart. Żaden szanujący się pedalarz nie wyjedzie w teren bez skuwacza i kilku skuwek do łańcucha. Nie jest to rozwiązanie idealne, ale zawsze do domu dojedziesz.

[ Dodano 2025-03-16, 16:34 ]
EinsZweiPolizei napisał/a:

Zmieniał bieg przy dużym napięciu łańcucha, co doprowadziło do jego zerwania. Łańcuch wpadł pomiędzy ostatnią koronkę, a ramę. Nogi nie zwolnił, więc tym łańcuchem rozepchał zacisk kołą tak, że ten w końcu puścił.

To nie rower z komunii żeby łańcuch wypadł za ostatnią zębatkę Poza tym nie wygląda na amatora, to zakładam, że atakował na wybranym przełożeniu, a nawet jak musiał zmienić podczas podjazdu to na tym lvl się wie, że w momencie zmiany biegu trochę pary trzeba z nóg odpuścić.
EDIT: mogę się mylić jednak, bo ten rower mu się tak po wszystkich poskładał, że jak on taki spec w pedałowaniu jak serwisie to może to być to

Łańcuchy się zrywają. Na szczęście w rowerze konsekwencję są i tak niewielkie z stosunku do zerwania łańcucha np. w motocyklu. Wiadomo, dbasz, serwisujesz to ryzyko spada, ale nigdy nie zniwelujesz do zera. Wystarczy pojechać na jakiś bike maraton amatorski w górach najlepiej i liczyć ludzi którzy prowadzą rowery bez łańcucha. na trasie
Zgłoś
metyoo 2025-03-16, 18:10 1
Uwe, Uwe, rozj🤬 kolarzówe!
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-03-16, 18:19
Jest moc w nogach.
Zgłoś
M_A_X 2025-03-16, 18:34 1
Ale urwał ........ łańcuch.
Zgłoś
UrlichUrwich 2025-03-16, 18:55 2
Awaria łańcucha rozrządu, szczególnie w trasie to nigdy nic przyjemnego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie