👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up kłamiesz, sam kupiłeś multiple i próbujesz się usprawiedliwiać

volvo s60 bardzo dobre samochody, mialem 2.0T 2005, nic sie nie dzialo, kompletnie nic, wykonaniem i wygoda bil na glowe samochody takie jak bmw e60 czy audi a6, ogolnie jezdze samymi japoncami, dziewczyna jezdzi accordem type-s, niezniszczalny silnik, znam przypadek, gdzie rozrzad (lancuch) przezkoczyl o 17 zebow (przez glupote wlasciciela), rozrzad zostal wymieniony i auto lata dalej, gdzie vw czy audi dawno znalazlyby sie na szrocie.
obecnie jezdze mazda 6 mps, mialem tez kilka mazd, benzyny bardzo dobre, diesle najgorsze.
obecnie jezdze mazda 6 mps, mialem tez kilka mazd, benzyny bardzo dobre, diesle najgorsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie