👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
megamatreks napisał/a:
Alibaba i 40-stu rozbójników
Obrazek
Kogo jak kogo ale strażaków to Ty szanuj!
@up. Szczególnie po brawurowej akcji w Koszalinie.
To swoją drogą. Ale wywiad z dziennikarzem przy stojącym niedoinformowanym ojcu, też zasługuje na "wyróżnienie".
traf napisał/a:
@up bo ich wina że się szybko wszystko spaliło
![]()
To swoją drogą. Ale wywiad z dziennikarzem przy stojącym niedoinformowanym ojcu, też zasługuje na "wyróżnienie".
Szkoda że temu pojebowi baterie się nie wyczerpały. Padłby na ryja jak kłoda.

Co cebula szczypie ze ksiezulek ma hajsik na taka zabawke? trzeba bylo wiecej na tace dawac katole.
Cyrk obwoźny.
Ciekawe czy to OSP czy PSP w godzinach pracy bierze udział w tym szaleństwie?
Ciekawe czy to OSP czy PSP w godzinach pracy bierze udział w tym szaleństwie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie