Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Ambasada RP w Budapeszcie bez flagi UE
konto usunięte • 2013-07-08, 17:38
Jak podaje węgierski portal Ultras Liberi, w zeszłą sobotę kilku nieznanych polskich patriotów związanych z Ruchem Narodowym zdjęło flagę Unii Europejskiej, która była umieszczona na terenie Ambasady RP w Budapeszcie.

W miniony weekend polscy narodowcy sympatyzujący z Ruchem Narodowym przebywali na Węgrzech na zaproszenie węgierskich narodowców. Postanowili oni odwiedzić Budapeszt, gdzie aktywnie spędzili wolny czas. Polacy bardzo chcieli zaopatrzyć się w pamiątki z Węgier. Atrakcyjnie wyglądała flaga UE, która powiewała obok budynku Ambasady RP w Budapeszcie.

News o skonfiskowanej unijnej fladze odbił się szerokim echem w węgierskich mediach.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-07-08, 21:56 2
"czy wsadzenie Jaruzela za kratki da mi chleb na stół? Czy znajdę pracę, bo będzie nagonka na Urbana? Czy oskarżenie Kiszczaka zapewni mi emeryturę? Nie sondzę... " chleba nie da co nie znaczy ze maja byc bezkarni... Równie dobrze mozesz powiedziec rodzicom których córka została zgw🤬cona/zabita po co wsadzac do więzienia bandyte który to zrobił przeciez to wam nie da chleba
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 22:06 1
qtacz napisał/a:

"czy wsadzenie Jaruzela za kratki da mi chleb na stół? Czy znajdę pracę, bo będzie nagonka na Urbana? Czy oskarżenie Kiszczaka zapewni mi emeryturę? Nie sondzę... " chleba nie da co nie znaczy ze maja byc bezkarni... Równie dobrze mozesz powiedziec rodzicom których córka została zgw🤬cona/zabita po co wsadzac do więzienia bandyte który to zrobił przeciez to wam nie da chleba

Dokładnie tak.
Zgłoś
Atreyu 2013-07-08, 22:21 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-08, 22:24 1
Załamuje mnie najazd lewackich ciot pokroju pisage, archeolog etc. na sadola. Widać, że frajerów boli dupa o kolejny bastion wolnego słowa w internecie.
Zgłoś
Atreyu 2013-07-08, 22:35 3
Tabernak napisał/a:

Widać, że frajerów boli dupa o kolejny bastion wolnego słowa w internecie.

Sadol nie jest ostoją dla radykalnej prawicy, to nie portal polityczny.

Bastion wolnego słowa? A Ci którzy się z Tobą nie zgadzają nie mogą mówić co myślą? Tak wygląda wolność słowa? Mogę się czepiać sposobu przekazywania swojego zdania [i ich i Twojego], ale nie można zabraniać przedstawiania swojego zdania - bo to właśnie ograniczenie wolności słowa.
Zgłoś
SharpSe 2013-07-08, 22:47 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Grochu89 2013-07-09, 0:59
teraz wszystko będą podciągać pod ruch narodowy...
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 1:41 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 1:44
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 10:17 2
Tabernak napisał/a:

Załamuje mnie najazd lewackich ciot pokroju pisage, archeolog etc. na sadola. Widać, że frajerów boli dupa o kolejny bastion wolnego słowa w internecie.

Krzycz póki możesz. Jak Kaczyński, Zawisza albo Bosak dojdą do władzy to już nie będziesz mógł krytykować. Znów będzie ein Reich, ein Volk, ein Fuehrer.
Poza tym, czy ty naprawdę rozróżniasz tylko dwa typy ludzi: ci co z nami i lewackie cioty?? Czy ktoś kto nie jest łysy i nie wydrapuje sobie falangi na przedramieniu nie może być patriotą??
przeczytałem kilka twoich postów i stwierdzam z całą stanowczością, że masz tak samo nasrane we łbie jak te łyse durnie na obchodach Święta Niepodległości. Oby ludzie twojego pokroju nigdy nie zdobyli władzy w Polsce.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 16:09
pisage napisał/a:

Krzycz póki możesz. Jak Kaczyński, Zawisza albo Bosak dojdą do władzy to już nie będziesz mógł krytykować. Znów będzie ein Reich, ein Volk, ein Fuehrer.
Poza tym, czy ty naprawdę rozróżniasz tylko dwa typy ludzi: ci co z nami i lewackie cioty?? Czy ktoś kto nie jest łysy i nie wydrapuje sobie falangi na przedramieniu nie może być patriotą??
przeczytałem kilka twoich postów i stwierdzam z całą stanowczością, że masz tak samo nasrane we łbie jak te łyse durnie na obchodach Święta Niepodległości. Oby ludzie twojego pokroju nigdy nie zdobyli władzy w Polsce.

Akurat jak Kaczyński rządził to każdy mógł wygadywać największe debilizmy i krytykować Polskę w zagranicznych mediach (vide Geremek, Bartoszewski, Michnik). Swoją drogą, nie miałbym nic przeciwko pewnemu ograniczeniu wolności słowa - na przykład kara więzienia za takie hasła, jakie głosi palikmiot. W końcu i tak nie ma nigdzie pełnej wolności słowa - na przykład nie można w RP propagować hitleryzmu (i słusznie).
Zgłoś
takpalatset 2013-07-09, 17:07 1
Tacy patrioci jak z koziej dupy widelec.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 18:04
Kostek-Biernacki napisał/a:

Akurat jak Kaczyński rządził to każdy mógł wygadywać największe debilizmy i krytykować Polskę w zagranicznych mediach (vide Geremek, Bartoszewski, Michnik). Swoją drogą, nie miałbym nic przeciwko pewnemu ograniczeniu wolności słowa - na przykład kara więzienia za takie hasła, jakie głosi palikmiot. W końcu i tak nie ma nigdzie pełnej wolności słowa - na przykład nie można w RP propagować hitleryzmu (i słusznie).

akurat jak rządził Kaczyński to ścigali bezdomnego, który za pijacki bełkot o kaczkach stanął przed sądem. Poza tym odróżniaj krytykę poszczególnych ministrów, czy nawet premiera od krytyki Polski. Kaczyński dzieli Polaków na prawdziwych i nieprawdziwych według preferencji partyjnych.
Palikota nie ma za co wsadzać do więzienia, bo głosi poglądy, a nie plany. Za to Kaczyński oskarża bez dowodów i grozi bezpodstawnym więzieniem, a nawet zmianą konstytucji tak aby pasowała do jego koncepcji IV RP.
Nie upatruj zagrożenia w lateksowych dziwolągach, którzy będą co najwyżej krzyczeć. Zagrożeniem jest potencjalny dyktator ogarnięty paranoją.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-09, 18:33
Zgłoś
takpalatset 2013-07-09, 19:16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem