Czyli co sądzą o nas amerykanie
I komentarz naszego rodaka "Tu nie ma się z czego śmiać, te półgłówki pewnie nie wiedzą gdzie znajduje się stolica uSA, piepszone skupisko ludzi z całego świata dowodzonego przez murzynka bambo"

Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Tu nie chodzi o to , że nie wiedzą gdzie leży Polska , ale gdy ktoś wskazuje Francję lub Wielką Brytanie to można śmiało stwierdzić , że to totalni kretyni
mefe
2014-04-24, 15:25
Może nie jest tam aż tak źle - to tak jak z polskim "maturatobzdura" pytają 100 osób a emitują wypowiedzi tych najgłupszych (i dlatego ludzie to oglądają, coś im nie wychodzi to wchodzą na yt i dowartościowują się)
ludzie sie dziwia ze nie znaja mapy europy... na chuy im to tak naprawde, zbedna wiedza wy tez nie wiecie gdzie ktory stan lezy baa wiekszosc pewnie nie wie ile stanow jest...
Konradc11 napisał/a:
Ciekawe, czy Ci wszyscy, którzy śmieją się, że ktoś z Ameryki nie potrafi pokazać Polski na mapie wymieniliby i pokazali na mapie chociaż dwa stany USA...
NIE SONDZE.
myślę że każdy bez problemu californie texas i florydę. moze nawet nevade
PS pytali o kraj nie o województwo
Ale mi was żal. Zobaczcie w światowych rankingach gdzie są polskie uczelnie, a gdzie amerykańskie.
Konradc11 napisał/a:
Ciekawe, czy Ci wszyscy, którzy śmieją się, że ktoś z Ameryki nie potrafi pokazać Polski na mapie wymieniliby i pokazali na mapie chociaż dwa stany USA...
NIE SONDZE.
To tak jakby pytał o województwa w Polsce pajacu. Nie SONDZE, żebyś Ty wszystkie znał.
W mordę jeża, ale tam głąby mieszkają.
konto usunięte
2014-04-24, 16:12
Kine
2014-04-24, 16:24
@MowMiSynu Szczególnie że niektóre stany w USA są większe niż Polska, poza tym wskaż mi na mapie kraje typu Czarnogóra, Albania etc. A znaleźć na mapie Amerykę Północną i namierzyć na niej USA chyba nie jest zbyt dużym wyzwaniem
Ciekawe ilu z Was wie gdzie leży np. Tanzania, Katar, Kolumbia czy Macedonia.