Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
konto usunięte 2014-04-24, 16:49 3
Takie cwaniaki? Wymieńcie wszystkie stany USA.

TRQPL napisał/a:

myślę że każdy bez problemu californie texas i florydę. moze nawet nevade

PS pytali o kraj nie o województwo

Wielkość terytorialna USA jest podobna do Europy...
Zgłoś
teken 2014-04-24, 16:52
Nie chodzi o to czy to są głąby czy nie. U nich po prostu nie ma tego w szkolnictwie, bo stwierdzili, że to co dzieje się poza obrębem ich stanu, jest mało ważne.
Zgłoś
Rafal1757 2014-04-24, 17:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 17:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
M00nSpeLL 2014-04-24, 18:02
Konradc11 napisał/a:

Ciekawe, czy Ci wszyscy, którzy śmieją się, że ktoś z Ameryki nie potrafi pokazać Polski na mapie wymieniliby i pokazali na mapie chociaż dwa stany USA...

NIE SONDZE.

A czy my wymagamy nazw województw?Mówimy o pieprzonych krajach!
Zgłoś
rocaa 2014-04-24, 18:05 1
pięć stanów jest powierzchniowo większych od polski
1 Alaska 1 717 854
2 Teksas 695 621
3 Kalifornia 423 970
4 Montana 380 838
5 Nowy Meksyk 314 915
W Kalifornii jest prawie tyle ludzi co w całej polsce.....
Sam pracuję dla Amerykanów i nie mają pojęcia co to jest zielona karta czy nawet visa do USA..... bo tak naprawde po co ??
Amerykanie dla których pracuje mają korzenie europejskie, natomiast nigdy nie opuszczali granic USA
P.S unia europejska w przyszlosci będzie wyglądać jak dzisiejsze Stany Zjednoczone i tak np Polska Będzie takim stanem jak np Illinois już nie ma przeciez granic tak jak miedzy stanami w USA.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 18:16 3
Nie wiem co w tym jest śmiesznego. Gdyby jakiegoś polaka na ulicy zapytano w którym miejscu jest stan Kalifornia albo Utah to byłoby dokładnie to samo co na filmiku. Nikogo to nie obchodzi bo tam nie mieszkamy. Gdyby polak nie potrafił pokazać na mapie polski to byłoby śmieszne ale nie oczekujcie od ludzi mieszkających xxx kilometrów stąd żeby znali odpowiedzi na takie pytania.

Ps. Tak, teraz ktoś może powiedzieć, że my przynajmniej wiemy gdzie leży ameryka ale co z tego? Oni też wiedzą gdzie leży europa ale podobnie jak nas ich małe stany nie obchodzą tak oni mają w dupie kraje w europie.
Zgłoś
Morfi717 2014-04-24, 18:19
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 18:23
Konradc11 napisał/a:

Ciekawe, czy Ci wszyscy, którzy śmieją się, że ktoś z Ameryki nie potrafi pokazać Polski na mapie wymieniliby i pokazali na mapie chociaż dwa stany USA...

NIE SONDZE.

Coś ci się chyba pomyliło, założę się z tobą że większość polaków potrafi pokazać na mapie gdzie jest USA a oni nie potrafią pokazać gdzie leży Polska, a co do tych stanów to tak samo spytaj takiego amerykanina o przynajmniej JEDNO województwo gdy jest ich "tylko" 16
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 18:26
Jakby zapytali o Portugalie odpowiedzi były by identyczne.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 19:15 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 19:17
@sainight

Pewnie większość mieszkańców Pcimia Dolnego potrafi wskazać Warszawę na mapie, a mieszkańcy Warszawy w druga stronę niekoniecznie. Co Amerykanów obchodzą województwa w Polsce ?

A wiesz gdzie leży Honduras ? Albo Gwatemala ? Pewnie 90% Polaków nawet nie wie na jakim kontynencie znajdują się te państwa.
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 19:18 1
M00nSpeLL napisał/a:

A czy my wymagamy nazw województw?Mówimy o pieprzonych krajach!

USA to federacja, wiem swoją budową przypomina UE, stany mają inne prawo i tak dalej.

Wyjdź na ulice, i zapytaj kogoś ile w Polsce jest województw, i jakie to. Ciekawe co ci odpowie?
Zgłoś
ProVVe 2014-04-24, 19:20
Zgłoś
konto usunięte 2014-04-24, 19:37 2
Gdzie się podział mój komentarz wraz z filmem ukazującym "poziom inteligencji" naszych rodaków? Gdzie się podział mój komentarz wyśmiewający tych wszystkich ludzi, którzy uważają, że w USA żyje tylko ciemna i głupia masa, z bambo na czele?
Teraz już mam w pełni wyrobione zdanie o tym serwisie, dziękuję serdecznie, było miło. Pozdrawiam serdecznie jedynie tych, którzy nie są z natury hipokrytami i krytykę potrafią przyjąć na klatę.

Proszę, dla tych, którzy nie widzieli:
youtube.com/watch?v=A9NRxTH2egM Miłego oglądania, wiem, że boli, mnie też.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem