Oni dla rozrywki używają granatów
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zupełnie nie ustawione ...
jeden zarzucił wolny pomysł i już 2014809 z kamerami
konto usunięte
2011-10-17, 15:17
@up No wiesz, przeważnie jak się robi komuś kawał to trzeba to wcześniej ustalić z innymi, żeby kumali o co chodzi.
konto usunięte
2011-10-17, 16:49
konto usunięte
2011-10-17, 18:42
Przecież widać że to fake

Koleś jeśli był by "zaskoczony" nie wybiegłby a jak już to by nie zdążył podciągnąć gaci;D po drugie co to za granat co tak szybko wybucha?
konto usunięte
2011-10-17, 18:54
konto usunięte
2011-10-17, 19:10
Flash-bang, czyli błysk i huk, dalej odpowiedzcie sobie co on robi.
konto usunięte
2011-10-17, 19:50
mój znajomy miał przyjemność obcować z hamerykańcami w Iraku i ogólnie to mówił że aż strach się do nich tyłem odwrócić, taki poziom, armia czerwona to przy nich arystokracja
Dlaczego granatów ?
BO ICH STAĆ ! ;D
konto usunięte
2011-10-17, 20:29
Żart żartami, ale na wojnie takich rzeczy się nie robi. Koleś na pewno dostał po psychice niezłego kopa.
Co nie znaczy, że filmik nie był zajebisty
OdiDesign napisał/a:
Przecież widać że to fake Koleś jeśli był by "zaskoczony" nie wybiegłby a jak już to by nie zdążył podciągnąć gaci;D po drugie co to za granat co tak szybko wybucha?
Ja pierdziele skoro jest na misji i ktoś rzuca granat hukowo błyskowy i raczej nie sądzi iż to są jego koledzy to co ma siedzieć i czekać aż ktoś mu pierdzielnie kule w łeb ?
Pan 'rzucający' wygląda jakby się jeszcze nigdy nie golił .. i tacy jadą mordować.
to od poczatku wiadomo ze hamerykance maj frytki zamiast mozgow