Oni dla rozrywki używają granatów
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
zupełnie nie ustawione ...
jeden zarzucił wolny pomysł i już 2014809 z kamerami
jeden zarzucił wolny pomysł i już 2014809 z kamerami
@up No wiesz, przeważnie jak się robi komuś kawał to trzeba to wcześniej ustalić z innymi, żeby kumali o co chodzi.
Przecież widać że to fake
Koleś jeśli był by "zaskoczony" nie wybiegłby a jak już to by nie zdążył podciągnąć gaci;D po drugie co to za granat co tak szybko wybucha?
Flash-bang, czyli błysk i huk, dalej odpowiedzcie sobie co on robi.
mój znajomy miał przyjemność obcować z hamerykańcami w Iraku i ogólnie to mówił że aż strach się do nich tyłem odwrócić, taki poziom, armia czerwona to przy nich arystokracja
Żart żartami, ale na wojnie takich rzeczy się nie robi. Koleś na pewno dostał po psychice niezłego kopa.
Co nie znaczy, że filmik nie był zajebisty
Co nie znaczy, że filmik nie był zajebisty
OdiDesign napisał/a:
Przecież widać że to fake Koleś jeśli był by "zaskoczony" nie wybiegłby a jak już to by nie zdążył podciągnąć gaci;D po drugie co to za granat co tak szybko wybucha?
![]()
Ja pierdziele skoro jest na misji i ktoś rzuca granat hukowo błyskowy i raczej nie sądzi iż to są jego koledzy to co ma siedzieć i czekać aż ktoś mu pierdzielnie kule w łeb ?
Pan 'rzucający' wygląda jakby się jeszcze nigdy nie golił .. i tacy jadą mordować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie