👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No jakby ruskich eskortowała polska policja to by było podejrzane

to się zapytaj tych, co pamiętają II wś co sądzą o ruskich pomiotach. ze wschodu nigdy nie przyszło do nas nic dobrego
podpis użytkownika

@beliar87
tępota leje się strumieniami z niektórych z was. Rosjanie ma interesu najeżdżać na Polski póki co, o tym mówił Hacerking.
tępota leje się strumieniami z niektórych z was. Rosjanie ma interesu najeżdżać na Polski póki co, o tym mówił Hacerking.

Dobrze jest mieć u siebie trochę Amerykanów bo wyobraźmy sobie taką sytuację: kacapy najeżdżają naszą Polskę i napotykają opór jedynie ze strony Polaków co staje się kolejnym lokalnym konfliktem w Europie Wschodniej. ALE, jeżeli kacap napotka na swojej drodze ku zwycięstwu wojska AMERYKAŃSKIE to będzie musiał pomyśleć dwa razy zanim zacznie wojować z najpotężniejszym militarnie graczem na scenie międzynarodowej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie