Z przedszkola, niestety dla niektórych, dzieci nie wychodzą same. Obowiązkiem rodziców czy innych opiekunów jest ich odebrać jak nie to lądują na Izbie Dziecka. Natomiast pod podstawówką polowanko ma większe szanse powodzenia, tyle że przy tak wzrastającej pazerności w społeczeństwie przysłowiowy Snickers czy Mars to może być za mało.
podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.

W dzisiejszych czasach życie pedofila jest ciężkie, kiedyś cukierek, dzisiaj konsola ps3 i gta V

Cytat:
Z przedszkola, niestety dla niektórych, dzieci nie wychodzą same. Obowiązkiem rodziców czy innych opiekunów jest ich odebrać jak nie to lądują na Izbie Dziecka. Natomiast pod podstawówką polowanko ma większe szanse powodzenia, tyle że przy tak wzrastającej pazerności w społeczeństwie przysłowiowy Snickers czy Mars to może być za mało.
ja p🤬lę, zawodowiec

pakicito napisał/a:
Raczej 35 lat w branży
ja p🤬lę, zawodowiec

ksiadz szukajacy dzieci po przedszkolach. chyba w holandii
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
Mnie osobiście jedno ciekawi. O Gilu i K. cały serwis informacyjny, o nauczycielu skazanym za gw🤬t na uczennicy - 15 s przed zdawkową informacją o bezdomnym, który znalazł czek na $2.000.000 w metrze. Dlaczego?
podpis użytkownika
I'm not crazy, my reality is just different than yours.

rockface123 napisał/a:
W dzisiejszych czasach życie pedofila jest ciężkie, kiedyś cukierek, dzisiaj konsola ps3 i gta V
![]()
Dymanie dziecka jest bezcenne, a za konsole lub inne gówno możesz zapłacić kartą kredytową