📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie wiem czy robisz sobie właśnie jaja czy nie jeśli tak to chyba tylko ty śmiejesz a jeśli mówisz prawdę to powiedz mi czemu na niego głosowałeś ?

to się spytaj koleżanki czemu chciała byś na niego zagłosował

ExaDeR napisał/a:
a właśnie mam jeszcze takie pytanie czy ktoś z waszych znajomych rodziny głosował na palikota bo jak na moje to jest już nie możliwe że 10 % wyborców to kompletni idioci którzy nie wiedzieli na co i kogo głosowali
Przecież to jest 10% idiotów, którzy by głosowali na bandę komuchów, ale dali się nabrać, że Ruch Niedorozwojów Gasipsa to nowa, hamełykańska lewica.
A swoją drogą, to ja bym się bardziej martwił 39.2% innych idiotów.
@Dzoshu
A gdzie ja pisałem o jakimś problemie?

Przepraszam za polityczny offtop ale poczyłem się obrażony
@Exader nie wiem dlaczego uważasz ludzi, którzy poparli RPP za idiotów. Jakoś nie uważam aby ktokolwiek kogo znam (i głosował na RPP), a znam ich sporo był idiotą.
Popieram praktycznie w 100% Ich program i nie widzę powodu aby w przypadku większości głosów mieli się z niego wycofać.

@Exader nie wiem dlaczego uważasz ludzi, którzy poparli RPP za idiotów. Jakoś nie uważam aby ktokolwiek kogo znam (i głosował na RPP), a znam ich sporo był idiotą.
Popieram praktycznie w 100% Ich program i nie widzę powodu aby w przypadku większości głosów mieli się z niego wycofać.

Męczeński mord Smoleński..
Stasi Merkel powołało...
Donald Ślązak jakich mało (albo Niemiec - nie pamiętam)
Macierewicz jest mąż stanu - nie oszołom, nic z tych rzeczy
Jad i żółć się przelwewała przez bilbordy, monitory, mgłę Rosjanie produkują, mord katyński wciąż tuszują, nikt przeprosić nie chce wcale za swych dziadów grzechy podłe, do Wawelskiej krypty modłę wznoszę (i nie o Marszałaka PIłsudzkiego krypcie mówię) ześlij boże trąd na wroga - wypowiedzmy Rosji wojnę, proszę, w nienawiści się już gubię.
Z ziemi wolskiej wiadomości - ksero Lecha podawało - te i wiele prawd wspaniałych
Dość powiedział naród cały - nie o pis chodziło wcale, lecz o śmiecia co kabałę z Polski robił doskonale...
Stasi Merkel powołało...
Donald Ślązak jakich mało (albo Niemiec - nie pamiętam)
Macierewicz jest mąż stanu - nie oszołom, nic z tych rzeczy
Jad i żółć się przelwewała przez bilbordy, monitory, mgłę Rosjanie produkują, mord katyński wciąż tuszują, nikt przeprosić nie chce wcale za swych dziadów grzechy podłe, do Wawelskiej krypty modłę wznoszę (i nie o Marszałaka PIłsudzkiego krypcie mówię) ześlij boże trąd na wroga - wypowiedzmy Rosji wojnę, proszę, w nienawiści się już gubię.
Z ziemi wolskiej wiadomości - ksero Lecha podawało - te i wiele prawd wspaniałych
Dość powiedział naród cały - nie o pis chodziło wcale, lecz o śmiecia co kabałę z Polski robił doskonale...
ExaDeR napisał/a:
to się spytaj koleżanki czemu chciała byś na niego zagłosował
koleżanka mówi, że chciała żebym na niego zagłosował, żeby miał więcej głosów

Pener666 napisał/a:
koleżanka mówi, że chciała żebym na niego zagłosował, żeby miał więcej głosów![]()
Czwana sztuka, przynajmniej wybrała adekwatnie do swojego poziomu intelektualnego

a tak serio to uważa, że od kiedy palikot się ostrzygł to jest nawet przystojny, dlatego głosowała na niego

no i takie osoby to idealny materiał na szarą masę którym ogólnie nie chce się myśleć tylko wolą oglądać coś ładnego typu seriali czy głupowatego show w tv
Sam mam też niekiedy taką potrzebę żeby wyłączyć myślenie i odpocząć ale zawsze wiem co oglądam i nie podlegam propagandzie
A takie osoby które nie myślą wcale całe ich myśli idee są oparte na mediach ,które większości posiada PO
Po za tym takimi osobami dużo łatwiej sterować i musi się stać coś bardzo złego w kraju żeby ludzie przestali być szarą masą (coś w stylu Grecji)
jak na moje PiS już przez następne lata wyborów nie wygra bo ludzie są zbyt ogłupieni
chyba że coś stanie się z mediami
Sam mam też niekiedy taką potrzebę żeby wyłączyć myślenie i odpocząć ale zawsze wiem co oglądam i nie podlegam propagandzie
A takie osoby które nie myślą wcale całe ich myśli idee są oparte na mediach ,które większości posiada PO
Po za tym takimi osobami dużo łatwiej sterować i musi się stać coś bardzo złego w kraju żeby ludzie przestali być szarą masą (coś w stylu Grecji)
jak na moje PiS już przez następne lata wyborów nie wygra bo ludzie są zbyt ogłupieni
chyba że coś stanie się z mediami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie