Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener 2011-10-11, 10:41 1
ja głosowałem na palikota
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 11:05 1
nie wiem czy robisz sobie właśnie jaja czy nie jeśli tak to chyba tylko ty śmiejesz a jeśli mówisz prawdę to powiedz mi czemu na niego głosowałeś ?
Zgłoś
Pener 2011-10-11, 11:09
bo mnie koleżanka poprosiła
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 11:11 1
to się spytaj koleżanki czemu chciała byś na niego zagłosował
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 11:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 11:48
ExaDeR napisał/a:

a właśnie mam jeszcze takie pytanie czy ktoś z waszych znajomych rodziny głosował na palikota bo jak na moje to jest już nie możliwe że 10 % wyborców to kompletni idioci którzy nie wiedzieli na co i kogo głosowali

Przecież to jest 10% idiotów, którzy by głosowali na bandę komuchów, ale dali się nabrać, że Ruch Niedorozwojów Gasipsa to nowa, hamełykańska lewica.

A swoją drogą, to ja bym się bardziej martwił 39.2% innych idiotów.

@Dzoshu
A gdzie ja pisałem o jakimś problemie? Stwierdziłem tylko, że nie umiesz przyswajać informacji z tekstu pisanego, a nie mogę zakładać, że to jest dla ciebie problemem - może akurat cię ta sytuacja bawi... Natomiast TVN mnie nie jest w stanie zamroczyć. Lubię oglądać na takiej samej zasadzie, jak ComedyCentral.
Zgłoś
earendilus 2011-10-11, 12:10
Przepraszam za polityczny offtop ale poczyłem się obrażony
@Exader nie wiem dlaczego uważasz ludzi, którzy poparli RPP za idiotów. Jakoś nie uważam aby ktokolwiek kogo znam (i głosował na RPP), a znam ich sporo był idiotą.
Popieram praktycznie w 100% Ich program i nie widzę powodu aby w przypadku większości głosów mieli się z niego wycofać.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 12:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 12:23 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 13:00
Męczeński mord Smoleński..
Stasi Merkel powołało...
Donald Ślązak jakich mało (albo Niemiec - nie pamiętam)
Macierewicz jest mąż stanu - nie oszołom, nic z tych rzeczy
Jad i żółć się przelwewała przez bilbordy, monitory, mgłę Rosjanie produkują, mord katyński wciąż tuszują, nikt przeprosić nie chce wcale za swych dziadów grzechy podłe, do Wawelskiej krypty modłę wznoszę (i nie o Marszałaka PIłsudzkiego krypcie mówię) ześlij boże trąd na wroga - wypowiedzmy Rosji wojnę, proszę, w nienawiści się już gubię.
Z ziemi wolskiej wiadomości - ksero Lecha podawało - te i wiele prawd wspaniałych

Dość powiedział naród cały - nie o pis chodziło wcale, lecz o śmiecia co kabałę z Polski robił doskonale...
Zgłoś
Pener 2011-10-11, 13:03
ExaDeR napisał/a:

to się spytaj koleżanki czemu chciała byś na niego zagłosował

koleżanka mówi, że chciała żebym na niego zagłosował, żeby miał więcej głosów
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 13:28
Pener666 napisał/a:

koleżanka mówi, że chciała żebym na niego zagłosował, żeby miał więcej głosów

Czwana sztuka, przynajmniej wybrała adekwatnie do swojego poziomu intelektualnego
Zgłoś
Pener 2011-10-11, 13:37
a tak serio to uważa, że od kiedy palikot się ostrzygł to jest nawet przystojny, dlatego głosowała na niego
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 14:00 1
no i takie osoby to idealny materiał na szarą masę którym ogólnie nie chce się myśleć tylko wolą oglądać coś ładnego typu seriali czy głupowatego show w tv
Sam mam też niekiedy taką potrzebę żeby wyłączyć myślenie i odpocząć ale zawsze wiem co oglądam i nie podlegam propagandzie
A takie osoby które nie myślą wcale całe ich myśli idee są oparte na mediach ,które większości posiada PO
Po za tym takimi osobami dużo łatwiej sterować i musi się stać coś bardzo złego w kraju żeby ludzie przestali być szarą masą (coś w stylu Grecji)
jak na moje PiS już przez następne lata wyborów nie wygra bo ludzie są zbyt ogłupieni
chyba że coś stanie się z mediami
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-11, 14:51 1
@Pener666
Rozpoznajesz ją albo siebie gdzieś w tle?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem