Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Pener666
Rozpoznajesz ją albo siebie gdzieś w tle?
nie, ale rozpoznałem ciebie tutaj:

nie, ale rozpoznałem ciebie tutaj:
Obrazek
![]()
Haha hihi. Ciekawe skąd byś miał moje zdjęcie żartownisiu.

Haha hihi. Ciekawe skąd byś miał moje zdjęcie żartownisiu.
![]()
palikot rozdawał przy wejściu do tesco

A pod krzyżem byłeś ??
A co to za pedalskie używanie dwóch znaków zapytania obok siebie i na dodatek stawiania przed nimi odstępu? Zły nawyk z rozmów na GG z kolegami gimbusami?
A co to za pedalskie używanie dwóch znaków zapytania obok siebie i na dodatek stawiania przed nimi odstępu? Zły nawyk z rozmów na GG z kolegami gimbusami?
Swoją wypowiedzią pokazujesz jacy ludzie są w i za PiSem. Ja zapytałem ty pojechałeś po całej lini dlatego dla mnie PiS to nie PARTIA lecz FANATYZM i STAN UMYSŁU. Za krzyż to byście kosę bez skrupułów w plecy człowiekowi wsadzili. Walą mnie wasze za i przeciw, ja jako zwykły śmiertelnik chcę by w tym kraju się żyło lepiej. Zobaczymy co Palikot pokaże, Życie Panowie, Życie. Cieplutko i skromnie was pozdrawiam

Swoją wypowiedzią pokazujesz jacy ludzie są w i za PiSem. Ja zapytałem ty pojechałeś po całej lini dlatego dla mnie PiS to nie PARTIA lecz FANATYZM i STAN UMYSŁU. Za krzyż to byście kosę bez skrupułów w plecy człowiekowi wsadzili. Walą mnie wasze za i przeciw, ja jako zwykły śmiertelnik chcę by w tym kraju się żyło lepiej. Zobaczymy co Palikot pokaże, Życie Panowie, Życie. Cieplutko i skromnie was pozdrawiam![]()
Ty za to pokazałeś, jacy są ludzie czepiający się PiSu - to również jest (jak to sam określiłeś) STAN UMYSŁU, jeśli zawsze na argumenty odpowiada się kretyńskim pytaniem. Tak samo było i w tym przypadku, kiedy zacytowałeś całkiem spójną i wyrażającą czyjeś zdanie wypowiedź. Widać wiele robisz, żeby w tym kraju było lepiej. Jeśli chodzi o to, co Gasipies pokaże, to nie wróżę nic poza błazeńskimi spektaklami co jakiś czas, które będą przez 4 (ale oby krócej) lata zadowalać tych, co oddali na niego głos.
Na koniec również cieplutko, jednakże z lekkim chłodem, który jest tutaj w pewien sposób uzasadniony - pozdrawiam

Ty za to pokazałeś, jacy są ludzie czepiający się PiSu - to również jest (jak to sam określiłeś) STAN UMYSŁU, jeśli zawsze na argumenty odpowiada się kretyńskim pytaniem. Tak samo było i w tym przypadku, kiedy zacytowałeś całkiem spójną i wyrażającą czyjeś zdanie wypowiedź. Widać wiele robisz, żeby w tym kraju było lepiej. Jeśli chodzi o to, co Gasipies pokaże, to nie wróżę nic poza błazeńskimi spektaklami co jakiś czas, które będą przez 4 (ale oby krócej) lata zadowalać tych, co oddali na niego głos.
Na koniec również cieplutko, jednakże z lekkim chłodem, który jest tutaj w pewien sposób uzasadniony - pozdrawiam![]()
Ja się pisu nie czepiam, ja wyciągam wnioski z tego co widzę, akcja z krzyżem zrobiła pośmiewisko na cały świat, ba czepianie się wszystkiego na około i nie szukaniu sprzymierzeńców w krajach sąsiednich tylko samych wrogów. Tak najlepiej się zamknijmy w zaścianku i duśmy się ze wszystkimi problemami nie szukając wsparcia u innych. Ja nie muszę nic robić by w tym kraju żyło się lepiej, ja mam swoją rolę ale jak ktoś się pcha do polityki to niech coś robi a nie zgarnia szmal. Do czynienia też miałem przed wyborami z politykami bo wiadomo trzeba było robić plakaty i drukować w firmie ale jak słyszałem o sponsoringu i o kasie jak tylko gadali to mnie szlak trafiał. Tak na marginesie to w moim województwie mieliście największe poparcie.
Koniec tematu bo mi za chwilę siły nieczyste net odetną

EDIT:

Zaczyna się !! Już mnie namierzyli

Dlatego na PiS i PO już więcej nie zagłosuję. Koniec kropka. Niech inni pokażą na co ich stać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie