📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do samej Angeli nic nie mam bo jest bardzo inteligentną kobietą, ale niemców (celowo z małej) bym wszystkich przepuścił przez komin w Oświęcimiu...
a potem mały Niemiec za 70 lat pomyśli sobie:
-polaków wszystkich bym przez komin w Oświęcimiu przepuścił i koło się zamyka. (celowo z małej)
-polaków wszystkich bym przez komin w Oświęcimiu przepuścił i koło się zamyka. (celowo z małej)

Niech mi ktoś powie, o co chodzi z tą Merkelową o.O Nie jestem trendi i dżezi i nie wiem, co on takiego powiedział o niej, że to niby przesądziło. Chodzi o tą książkę, że niby merkelka nie przypadkiem kanclerzem została?
Niech mnie ktoś oświeci proszę, bo kompletnie nie łapię, o co cały ten raban :<
Niech mnie ktoś oświeci proszę, bo kompletnie nie łapię, o co cały ten raban :<

@up
Tak, o książkę chodzi. Niby żaden raban, ale dla Tuskowych Ogarów z TVNu temat na tydzień.
Tak, o książkę chodzi. Niby żaden raban, ale dla Tuskowych Ogarów z TVNu temat na tydzień.

dodawać sobie możecie żart na temat klubów politycznych i związanych z nimi osobami ale czemu takie żarty są dodawana tylko lub najczęściej na temat PiS-u i Kaczyńskiego ,a nikt z PO czy Palikota się nie śmieje zwłaszcza że robi z siebie kompletnego debila i oszusta

Taka tradycja na Sadisticu, smiejemy sie z ulomnych. A ze prezio wiedzie prym i wali jakies smiechu warte smenty co chwila to wiecej tematow o Pisie.

a właśnie mam jeszcze takie pytanie czy ktoś z waszych znajomych rodziny głosował na palikota bo jak na moje to jest już nie możliwe że 10 % wyborców to kompletni idioci którzy nie wiedzieli na co i kogo głosowali
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie