konto usunięte
2013-09-23, 20:56
Macierewicz oddawaj wrak!
Z czego/kogo się śmiejemy?
0.001% Poszło napisać o tym na sadolu i wróciło wielbić kaczkę i głosić teorie spiskowe.
W 2007 Lech Kaczyński powiedział - "Warto umierać za pierwiastek". Trzy lata później zabił go rozpylony Hel. Zagadka wyjaśniona
konto usunięte
2013-09-23, 22:25
Dla co niektórych nie ma żadnej świętości.To że zginęło w do dzisiaj nie wyjaśnionych okolicznościach 96 osób to powód do żartów.Żenada.Nie jestem członkiem żadnej partii i nie wyrażam swojej opinii na tematy polityczne, ale zwykła ludzka przyzwoitość i pamięć o tych co zginęli, bo chcieli oddać hołd ofiarom pomordowanym przez sowietów, nakazuje mi zająć stanowisko w tej kwestii.Ciszej nad tą trumną.
konto usunięte
2013-09-23, 22:27
skoczek1 napisał/a:
.Ciszej nad tą trumną.
Jeżeli nasz pan prezydent się śmieje nad trumnami, to znaczy że wszyscy możemy.
Ostatnio przeprowadziłem symulację zderzenia papierowego samolociku z brzozą. Samolot miał tylko lekkie wgniecenie, a spadając na ziemię nie zapalił się. Dla pewności symulację przeprowadziłem kilka razy z takim samym efektem. W ten sposób obaliłem teorię z brzozą i teraz mamy większe prawdopodobieństwo że to był zamach. Czy nadaję się już do komisji Macierewicza? A i latałem też trochę samolotem w GTA SA. I jeśli trzeba, mogę się poświęcić i zostać posłem.