Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A................Q 2011-05-23, 20:12
Mikons napisał/a:

zero szacunku macie do typa, po c🤬j wklejacie te obrazki ktore w ogole nie są smieszne, nie musicie k🤬a udawac wielkich sadoli bo i tak z was zwykle gimbusy ktore siedza przed pctem pol zycia.

to, że nagrał jakieś tam psychorapy, to odrazu mam go szanować? Nie udaje sadola, zrobiłem to 4fun, pozatym rzucasz gimbusami na lewo i prawo, a kredki na przyre spakowałeś?
Zgłoś
R................3 2011-05-23, 20:29 1
Oj tam nie ma się co o to kłócić .No trochę dziwnie to zabrzmiało ,ale ona nie miała na myśli nic złego
Zgłoś
M................s 2011-05-24, 0:17 1
ArteQ napisał/a:

to, że nagrał jakieś tam psychorapy, to odrazu mam go szanować? Nie udaje sadola, zrobiłem to 4fun, pozatym rzucasz gimbusami na lewo i prawo, a kredki na przyre spakowałeś?

widać, że jestes totalnie ograniczony jesli chodzi o muzyke i nie tylko. PO c🤬j robisz rzeczy '4fun' jak nie sa w ogole smieszne?
Zgłoś
Torcida666 2011-05-24, 9:04 1
banda debili !!!! bardzo zabawne, boki zrywac
Zgłoś
A................Q 2011-05-24, 16:29
Mikons napisał/a:

widać, że jestes totalnie ograniczony jesli chodzi o muzyke i nie tylko. PO c🤬j robisz rzeczy '4fun' jak nie sa w ogole smieszne?

Niestety, 'ograniczony' to jesteś najwyżej Ty, na podstawie dwóch postów mówisz, że nie mam pojęcia o muzyce, lol(w dodatku tylko częsciowo związanych z muzyką). Pozatym mnie i kilka osób to rozbawiło, każdy ma swoje gusta, ale Ty niestety jesteś 'ograniczony' i tego nie rozumiesz.

Elo.
Zgłoś
t................s 2011-05-25, 11:36
Co zostawił po sobie Magik?
Otwarte okno, żonę i dziecko
Zgłoś
g................5 2011-08-05, 10:16
Magik się nie zabił on poprostu wykonał taką sztuczke. POJAWIAM SIĘ I ZNIKAM TAKA ROLA MAGIKA.
Zgłoś