Rozszyfrowałem zagadkę 2 tysięcy lat. Kardynałowie siedzą w kaplicy do ostatniego trzymającego się na nogach. On daje czarny dym oznaczający koniec imprezy. Czekają, aż kilku z nich wytrzeźwieje. Następnie puszczają biały dym. Ubierają go na pół przytomnego i dają kartkę z błogosławieństwem. Pierwszy wychodzi ten najbardziej trzeźwy i mówi "spirytus sante..." co z włoskiego tłumaczyłem na polski i wychodzi mniej więcej: "najwięcej spirytusu wypił... "
Reszta w komentarzach.
podpis użytkownika
Nie masz po co żyć, żyj na przekór innym.
hahaha, zajebiste, dajesz więcej!
czemu to jeszcze nie jest na głównej? skandal
B................y
2013-03-13, 20:34
@up, może dlatego, że nie ma jeszcze 15 piw?
H................n
2013-03-13, 20:49
już ma
Hehe, dobre:anegdotka:
podpis użytkownika
Z nocy, co wokół mnie zapada,
Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
taką samą teorie miałem na ten temat, że wygrywa ten który najdłużej się utrzyma.
Z................n
2013-03-13, 21:02
Widzieliście tego w czerwonym co mówił habemus papam, on ledwo na nogach stał
Nie dawaj wincyj, tylko raczej mu chodziło o to, że sami w komentarzach mamy dopisać resztę
W takim razie Argentyńczycy jednak mocne łby mają.
Polacy pewnie mają to w dupie i dalej piją
K🤬a, nie dość, że ciągle w telewizji o tym p🤬lą to to samo na sadolu, nie ma jakiejś dobrej kompilacji faili, nap🤬lania się czy poj🤬ych filmików z cyganami/czarnymi?
ja myslalem podobnie, tyle ze samo picie wydalo mi sie nudne i podejrzewam ze graja tam w chinczyka, lub alkochinczyka co jest prawdopodobne, a reszta tak jak w poscie z malym wyjatkiem. ze najbardziej ogarniety zostaje papiezem po tej imprezie, a ten drugi po nim go zapowiada. dzis jak wyszedl ten dziadek pierwszy to nie wygladal na najtrzezwiejszego

))
podpis użytkownika
..a ja mam na myśli ze ci zaraz zajebie.?!..
a co jeśli oszukiwał i wylewał pod stołem?