Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Szkoda strzępić ryja. Maseczka nie chroni jakoś specjalnie przed zakażeniem, jednak dość skutecznie hamuje przed zakażeniem, kiedy jest noszona przez zakażonego- taki menel nie rozsiewa zarazy. Takie tępe umysły de facto twierdzą, że wirusa nigdy nie było, a na Świecie nikt z powodu co-vida nie zachorował-nikt nie umarł. PS. typ kasuje niemmal natychmiast nieprzychylne komentarze, które przeciwstawiają się jego poglądom. Żałosny śmieć.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-09-09, 17:41 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kanar499 2020-09-09, 17:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tigerqaz 2020-09-09, 17:43 5
Gość jest tak przekonujący, że prawie zacząłem wierzyć w jego idee mógłby doradzać Kaczyńskiemu.
Jest tak głupi że, nawet nie wie jak poprawnie nosi się okulary

Ja osobiście mam w dupie te maseczki i ich działanie, nie znam osoby zakażonej i nie znam nikogo, kto zna kogoś zakażonego (a przecież jest tyle tysięcy chorych)
Ale jak mam się na każdym kroku użerać z idiotami, cieciami w sklepach i tłumaczyć swoje poglądy wszystkim po kolei, to wolę założyć to gówno zrobić zakupy, zatankować i zdjąć to zaraz przy drzwiach. Jechać do domu, tam gdzie wszyscy mają takie samo podejście jak ja do tej ściemy i wiedzieć swoje nie tracąc czasu i życia.
Zgłoś
tim1989 2020-09-09, 17:44
W przypadku menela maseczka nie potrzebna, albowiem smród wyznacza bezpieczną odległość
Zgłoś
parolpl 2020-09-09, 17:53 2
Ten spór się toczy nie na tym polu. Owszem zakazy to w większości stek bzdur (chodzi mi o poziom rządowy.) Jednakże problemem koronawirusa nie jest gorączka i śmiertelność (jak wszyscy powyżej wspominają), ale tendencja do uszkadzania organów wewnętrznych. Nawet przy łagodnym przebiegu ( coś mi się obiło, że nawet przy nieobjawowym). I problemem nie jest dostępność respiratorów (bardzo niski poziom agresywnego przebiegu), ale to że może dojść do sytuacji gdy spora liczba osób będzie miała pouszkadzane organa, gł. płuca ale także np. serce, a ponoć i nawet mózg.
Zgłoś
krajsik 2020-09-09, 18:03
Osobiście co do maseczek mam raczej negatywne podejście. Nie wydaje mi się żeby były one jakoś super skuteczne. Ten filmik jest nagrany tylko po to żeby dociąć policji i pokazać kto teraz ma rację. Podejrzewam że jak by na drzwiach sklepu było napisane, że nie obsługują ludzi którzy mają kaktusa w dupie to ten facet wsadził by sobie kaktusa w dupę a potem przy policji mówił proszę mi podać podstawę prawną dla czego nie mogę być obsłużony z kaktusem w dupie.
Zgłoś
Hyperion 2020-09-09, 18:06 2
Zgłoś
0_rafiks_0 2020-09-09, 18:07 2
tigerqaz napisał/a:

Gość jest tak przekonujący, że prawie zacząłem wierzyć w jego idee mógłby doradzać Kaczyńskiemu.
Jest tak głupi że, nawet nie wie jak poprawnie nosi się okulary
Ja osobiście mam w dupie te maseczki i ich działanie, nie znam osoby zakażonej i nie znam nikogo, kto zna kogoś zakażonego (a przecież jest tyle tysięcy chorych)
Ale jak mam się na każdym kroku użerać z idiotami, cieciami w sklepach i tłumaczyć swoje poglądy wszystkim po kolei, to wolę założyć to gówno zrobić zakupy, zatankować i zdjąć to zaraz przy drzwiach. Jechać do domu, tam gdzie wszyscy mają takie samo podejście jak ja do tej ściemy i wiedzieć swoje nie tracąc czasu i życia.

O! I to jest wlasciwe podejcie a nie tworzenie elaboratow o statystykach czy innych "dowodach", respiratorach, testach, itp.

Dalbym nie tylko jedno piwko, ale jakby sie dalo to skrzynke. Za normalne podejscie do tematu.
Zgłoś
Alan101 2020-09-09, 18:14 1
Zgłoś
Retsam 2020-09-09, 18:20 1
Zgłoś
szoopyoku 2020-09-09, 18:20 4
Zgłoś
mega_lis 2020-09-09, 18:32 1
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2020-09-09, 18:35 1
Aerst napisał/a:

Jak to możliwe, że w szpitalach nie leżą setki pacjentów pod respiratorami?

Nie ma tyle respiratorów (:
Zgłoś
Ivraas 2020-09-09, 18:37
To noś sobie ten kaganiec na ryju i daj ludziom oddychać posrańcu... Nie mów innym co mają robić.
Zgłoś
StormLord 2020-09-09, 18:45 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem