Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Szkoda strzępić ryja. Maseczka nie chroni jakoś specjalnie przed zakażeniem, jednak dość skutecznie hamuje przed zakażeniem, kiedy jest noszona przez zakażonego- taki menel nie rozsiewa zarazy. Takie tępe umysły de facto twierdzą, że wirusa nigdy nie było, a na Świecie nikt z powodu co-vida nie zachorował-nikt nie umarł. PS. typ kasuje niemmal natychmiast nieprzychylne komentarze, które przeciwstawiają się jego poglądom. Żałosny śmieć.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaki 2020-09-09, 15:29
naprawdę jest taki zapis ze klient musi być obsłużony i koniec?
Zgłoś
goldtigrera 2020-09-09, 15:30 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-09, 15:31 5
Ja tylko chciałem nieśmiało dodać, że dzięki maseczkom rzuciłem palenie, bo wąchanie własnego kiszonego oddechu walącego fajkami uświadomiło mi, jak to straszliwie jebie.
Zgłoś
Dress32 2020-09-09, 15:33 2
Debil i tyle, przyszedł przygotowany na zakupy, znaczy się z konstytucją, zamiast z maseczką.
Zgłoś
janlew 2020-09-09, 15:33 2
Zapis jeśli jest, jest debilny. Jak ktoś nie chce w swoim sklepie pedałów, murzynów, czy im podobnych antymaseczkowych z🤬bów, powinien mieć prawo ich wyrzucić. No ale konstytucja komucha Kwacha, wiadomo,
A koleś z filmiku, jak i wielu komentujących to debile. Wirus przenosi się drogą kropelkową, nie przez powietrze. Maseczka bardzo ogranicza zasięg kichnięcia, czy kaszlnięcia. Zasięg kichnięcia bez maseczki to wiele metrów.
Zgłoś
MalcolmX 2020-09-09, 15:37 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lansnaskary 2020-09-09, 15:39 1
janlew napisał/a:

Zapis jeśli jest, jest debilny. Jak ktoś nie chce w swoim sklepie pedałów, murzynów, czy im podobnych antymaseczkowych z🤬bów, powinien mieć prawo ich wyrzucić. No ale konstytucja komucha Kwacha, wiadomo,
A koleś z filmiku, jak i wielu komentujących to debile. Wirus przenosi się drogą kropelkową, nie przez powietrze. Maseczka bardzo ogranicza zasięg kichnięcia, czy kaszlnięcia. Zasięg kichnięcia bez maseczki to wiele metrów.

oj oj, chyba ktoś wyśmiewa grupę, do której sam należy!

rozumiem, że każdy jest chory i powinien nosić maskę?
Zgłoś
kapsiu 2020-09-09, 15:42 2
Zgłoś
seemija 2020-09-09, 15:43 2
Pierre_Dolec napisał/a:

Wirus jest tak maleńki, że bez problemów śmiga przez maseczkę w tę i z powrotem.

wirus smiga na nosniku, slinie, a ta maseczka zatrzymuje wystarczjaco y obnizyc mozliwosc rozprzestrzeiania sie droga sic kropelkowa
Zgłoś
Kanar499 2020-09-09, 15:43 6
Zgłoś
mam_racje 2020-09-09, 15:46
Niby wakacje się skończyły ale widać że dzieci zamiast w książkach czy na kwejku, siedzą na sadistic.pl

Zgłoś
dexterl 2020-09-09, 15:48 7
prodekszyn napisał/a:

taki menel nie rozsiewa zarazy. Żałosny śmieć.

Za "menela" i "śmiecia" gość powinien wytoczyć ci sprawę! Żałosny jesteś. Siedź dalej w swojej piwnicy z masce, słuchaj reżimowych mediów i wierz w sobie w te brednie na temat pandemii... ale od ludzi, którzy próbują uświadomić innych co jest faktycznie na rzeczy, to się delikatnie mówiąc odstaw! Poza tym nie ma obowiązku noszenia masek - to jest rozporządzenie a nie ustawa.
Zgłoś
seemija 2020-09-09, 15:55 4
Zgłoś
Voldmar 2020-09-09, 15:55 2
dexterl napisał/a:

Za "menela" i "śmiecia" gość powinien wytoczyć ci sprawę! Żałosny jesteś. Siedź dalej w swojej piwnicy z masce, słuchaj reżimowych mediów i wierz w sobie w te brednie na temat pandemii... ale od ludzi, którzy próbują uświadomić innych co jest faktycznie na rzeczy, to się delikatnie mówiąc odstaw! Poza tym nie ma obowiązku noszenia masek - to jest rozporządzenie a nie ustawa.

Dokładnie,. Warto znać zasadę wyższości ustawy nad rozporządzeniem i konstytucji nad ustawą.
Zgłoś
konto usunięte 2020-09-09, 15:59
ale CIOTA ha hanha ha ha ha
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem