Szkoda strzępić ryja. Maseczka nie chroni jakoś specjalnie przed zakażeniem, jednak dość skutecznie hamuje przed zakażeniem, kiedy jest noszona przez zakażonego- taki menel nie rozsiewa zarazy. Takie tępe umysły de facto twierdzą, że wirusa nigdy nie było, a na Świecie nikt z powodu co-vida nie zachorował-nikt nie umarł. PS. typ kasuje niemmal natychmiast nieprzychylne komentarze, które przeciwstawiają się jego poglądom. Żałosny śmieć.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
Ja tylko chciałem nieśmiało dodać, że dzięki maseczkom rzuciłem palenie, bo wąchanie własnego kiszonego oddechu walącego fajkami uświadomiło mi, jak to straszliwie jebie.
Debil i tyle, przyszedł przygotowany na zakupy, znaczy się z konstytucją, zamiast z maseczką.
Pierre_Dolec napisał/a:
Wirus jest tak maleńki, że bez problemów śmiga przez maseczkę w tę i z powrotem.
wirus smiga na nosniku, slinie, a ta maseczka zatrzymuje wystarczjaco y obnizyc mozliwosc rozprzestrzeiania sie droga sic kropelkowa
Niby wakacje się skończyły ale widać że dzieci zamiast w książkach czy na kwejku, siedzą na sadistic.pl
prodekszyn napisał/a:
taki menel nie rozsiewa zarazy. Żałosny śmieć.
Za "menela" i "śmiecia" gość powinien wytoczyć ci sprawę! Żałosny jesteś. Siedź dalej w swojej piwnicy z masce, słuchaj reżimowych mediów i wierz w sobie w te brednie na temat pandemii... ale od ludzi, którzy próbują uświadomić innych co jest faktycznie na rzeczy, to się delikatnie mówiąc odstaw! Poza tym nie ma obowiązku noszenia masek - to jest rozporządzenie a nie ustawa.
dexterl napisał/a:
Za "menela" i "śmiecia" gość powinien wytoczyć ci sprawę! Żałosny jesteś. Siedź dalej w swojej piwnicy z masce, słuchaj reżimowych mediów i wierz w sobie w te brednie na temat pandemii... ale od ludzi, którzy próbują uświadomić innych co jest faktycznie na rzeczy, to się delikatnie mówiąc odstaw! Poza tym nie ma obowiązku noszenia masek - to jest rozporządzenie a nie ustawa.
Dokładnie,. Warto znać zasadę wyższości ustawy nad rozporządzeniem i konstytucji nad ustawą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie