👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już zawijam kiece i lecę za gimbusami...
Abstracośtam zbawcie Polskę.

Abstracośtam zbawcie Polskę.

Ten cały antyprotest to głupota. W kraju nie dzieje się najlepiej, a każda kolejna władza dyma społeczeństwo bez wazeliny. Protesty są bardzo ważną formą nacisku na władzę i często jedynym sposobem na pokazanie ignorantom z Wiejskiej problemów zwykłych ludzi. Nie róbmy z tego szopki.
Założę się, że na ten antyprotest przyjdą głównie ludzie młodzi, którzy żyją na utrzymaniu rodziców i w dupie mają politykę. Sporo będzie gimbusów i przedstawicieli jakże oświeconej, licealnej elyty intelektualnej. Mam nawet logo na transpareent dla tego antyprotestu:
'
Założę się, że na ten antyprotest przyjdą głównie ludzie młodzi, którzy żyją na utrzymaniu rodziców i w dupie mają politykę. Sporo będzie gimbusów i przedstawicieli jakże oświeconej, licealnej elyty intelektualnej. Mam nawet logo na transpareent dla tego antyprotestu:

ja tylko protestuje na klawiaturze i karabinem. Karabinu jeszcze nie mam więc to musi wystarczyć

co to coś w ogóle robi na tym portalu. Quo vadis Drogi Sadisticu?

Gówno zrobią. L*d nie ma żadnej władzy. Nie protesty a rewolucja, a dokładniej to kontrrewolucja. Do tego jednak potrzeba przywódcy cieszącego się autorytetem, ewentualnie grupy przywódczej. Ludzie są gotowi, ale brakuje kogoś kto by wydał rozkaz. Jednak jesteśmy na to zbyt podzieleni. Nawet gdyby ktoś taki się pojawił, może nawet już jest to jedni posłuchają przywódcy, reszta telewizora i Ci sprzed telewizorów wygrają bo jest ich znacznie więcej.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.

@up ruszmy sadistica. Niby na fejsbuku lubi nas 234 tysiące luda. Połowa to pewnie dzieciaki w wieku gimnazjalnym, ale i tak jest nas sporo. Zebrać się do kupy z jakimiś innymi grupami i wyjść na ulice.

kroplowa napisał/a:
Ludzie są gotowi
Jak papież do samodzielnego ogłoszenia oficjalnego zniesienia chrześcijaństwa

Gotowych do konkretnych działań to jest może kilkaset osób max. A weź coś zrób z np 300 osobami. Grilla co najwyżej albo wycieczkę w jedną stronę do fajniejszego kraju.
kroplowa napisał/a:
Jednak jesteśmy na to zbyt podzieleni.
Ludzie są podzieleni na baranów i tych ogarniętych. Z kolei ogarnięci dzielą się tych, którzy chętnie własnoręcznie system przebudują i na tych, którzy się przeniosą -lub już to zrobili- gdzieś gdzie jest lepiej. Ja należę do tych co się chcą przenieść i moja rada jest taka; w przeciągu najbliższych kilku lat się stąd wynieść, nie oglądać się na polityków czy rodaków, którzy chcą Polskę zmieniać.
kroplowa napisał/a:
Ci sprzed telewizorów wygrają
Nie wygrają bo nie walczą. Jak ktoś nie walczy to nie może wygrać bądź przegrać.
Pozdrawiam ;***
Kuriki. Piszę jak jest. Sadistic.pl
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie