Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:51
Mr.Drwalu 2013-06-28, 7:12 16
Już zawijam kiece i lecę za gimbusami...
Abstracośtam zbawcie Polskę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 8:29 45
Ten cały antyprotest to głupota. W kraju nie dzieje się najlepiej, a każda kolejna władza dyma społeczeństwo bez wazeliny. Protesty są bardzo ważną formą nacisku na władzę i często jedynym sposobem na pokazanie ignorantom z Wiejskiej problemów zwykłych ludzi. Nie róbmy z tego szopki.

Założę się, że na ten antyprotest przyjdą głównie ludzie młodzi, którzy żyją na utrzymaniu rodziców i w dupie mają politykę. Sporo będzie gimbusów i przedstawicieli jakże oświeconej, licealnej elyty intelektualnej. Mam nawet logo na transpareent dla tego antyprotestu:

'
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 9:16 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 9:56 4
ja tylko protestuje na klawiaturze i karabinem. Karabinu jeszcze nie mam więc to musi wystarczyć
Zgłoś
kaiel 2013-06-28, 14:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-28, 19:30
Kto to jest jakaś nowa partia ?
Zgłoś
Zimny_browar 2013-06-29, 14:33 1
Weźcie nie wstawiajcie takiego syfu na sadola.
Zgłoś
shadowsof2 2013-06-29, 14:38 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 14:42
co to coś w ogóle robi na tym portalu. Quo vadis Drogi Sadisticu?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 14:48 4
Zgłoś
kroplowa 2013-06-29, 15:00
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 15:08
@up ruszmy sadistica. Niby na fejsbuku lubi nas 234 tysiące luda. Połowa to pewnie dzieciaki w wieku gimnazjalnym, ale i tak jest nas sporo. Zebrać się do kupy z jakimiś innymi grupami i wyjść na ulice.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 15:18
kroplowa napisał/a:

Ludzie są gotowi

Jak papież do samodzielnego ogłoszenia oficjalnego zniesienia chrześcijaństwa
Gotowych do konkretnych działań to jest może kilkaset osób max. A weź coś zrób z np 300 osobami. Grilla co najwyżej albo wycieczkę w jedną stronę do fajniejszego kraju.

kroplowa napisał/a:

Jednak jesteśmy na to zbyt podzieleni.

Ludzie są podzieleni na baranów i tych ogarniętych. Z kolei ogarnięci dzielą się tych, którzy chętnie własnoręcznie system przebudują i na tych, którzy się przeniosą -lub już to zrobili- gdzieś gdzie jest lepiej. Ja należę do tych co się chcą przenieść i moja rada jest taka; w przeciągu najbliższych kilku lat się stąd wynieść, nie oglądać się na polityków czy rodaków, którzy chcą Polskę zmieniać.

kroplowa napisał/a:

Ci sprzed telewizorów wygrają

Nie wygrają bo nie walczą. Jak ktoś nie walczy to nie może wygrać bądź przegrać.

Pozdrawiam ;***

Kuriki. Piszę jak jest. Sadistic.pl
Zgłoś
robson101 2013-06-29, 15:26 1
czyli 29 czerwca chlamy pod pałacem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem