Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antyszczepionkowiec
Geraldinio • 2025-06-27, 13:01
Koleś trafił do nieba. Stanął przed obliczem samego Boga i zapytał go:
- Panie Boże, jak to jest z tym covidem, istnieje, czy nie?
- istnieje i Cię właśnie zabił.
Na to antyszczepionkowiec zaczyna mruczeć pod nosem:
- k🤬a, ten spisek sięga dalej niż myślałem...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-06-27, 15:28 10
Ci co się dali oszukać do tej pory szukają argumentów na usprawiedliwienie własnej łatwowierności i wymyślają anegdoty o Bogu.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
KobraPan 2025-06-27, 15:29 13
Trochę spaliłeś, choć było blisko

[ Dodano: 2025-06-27, 15:31 ]
OpenStreetMaps napisał/a:

Ci co się dali oszukać do tej pory szukają argumentów na usprawiedliwienie własnej łatwowierności i wymyślają anegdoty o Bogu.

"Dużo łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać, że zostali oszukani"
Zgłoś
Sztruks 2025-06-27, 15:53 14
Zgłoś
daniel1040 2025-06-27, 17:25 12
Chyba autor zapomniał przyjąć 17 dawki przypominającej
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-27, 17:28 12
Aaltonen napisał/a:

No i co w związku z tym?
Dobry kawał!
I jaki prawdziwy!
Kwintesencja teorii spiskowych.

Teorie spiskowe to mieli covidianie wierzący rządom zmyślającym bzdury z dupy na temat szprycy i korpo farmakologicznym które nie raz nie dwa zostały złapane na jawnym kłamstwie szkodzącym milionom, skazane i ukarane (chociaż śmiesznymi karami). Smieszna jak dzisiaj większość z tego co mówili ludzie nie chcący się szczepić jest faktem historycznym, udowodnionym naukowo, a covidioci dalej swoje. Ciekawe, ze przestaliście wierzyć w naukę jak tylko zaczęła udowadniać, że to MY mieliśmy rację.

[ Dodano: 2025-06-27, 17:29 ]
OpenStreetMaps napisał/a:

Dokłądnie, jedyne wyjaśnienie tego zachowania po tym wszystkim co wypłynęło na wierzch nawet w mainstreamie po tym całym cyrku. Korpo jawnie się przyznało, że łgali na temat szprycy, kolejne badania udowadniające jej znacznie zaniżoną skuteczność, wszystkie przypadki wciskania ludziom, ze facet co samobuja trzelił skacząć z budynku zdechł na k🤬id... ale cóż, jak ktoś dołącza do kultu, szczególnie ze strachu, to nic dziwnego, że traci cały rozum, i nawet jak jego ulubione źródła propagandy nie mogą już dłużej ukrywać skutecznie prawdy to będą to ignorować jakby nigdy nic i żyć dalej w swej pokręconej wierze.

daniel1040 napisał/a:

Chyba autor zapomniał przyjąć 17 dawki przypominającej

20 dawka powinna być cegłą na łeb lol.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-06-27, 17:41 1
aaa tam mi się podoba tyle że ja jestem poj🤬y
Zgłoś
jogas1984 2025-06-27, 17:43 6
a tu 98% szurów 🤣
Zgłoś
toniemojekonto 2025-06-27, 18:03 3
Mnie tylko przestano nazywać szurem w 2022 gdy covid nagle zniknął, natomiast ci co wzięli pfizerka czy inne mRNA nigdy się go nie pozbędą z organizmu.
Zgłoś
specjal01 2025-06-27, 18:24
jogas1984 napisał/a:

a tu 98% szurów 🤣

Ja nie... Zawsze chciałem być żyrafą. Mogę być żyrafą?
Zgłoś
Aaltonen 2025-06-27, 19:05 7
Mors_Nigra napisał/a:

Teorie spiskowe to mieli covidianie wierzący rządom zmyślającym bzdury z dupy na temat szprycy i korpo farmakologicznym które nie raz nie dwa zostały złapane na jawnym kłamstwie szkodzącym milionom, skazane i ukarane (chociaż śmiesznymi karami). Smieszna jak dzisiaj większość z tego co mówili ludzie nie chcący się szczepić jest faktem historycznym, udowodnionym naukowo, a covidioci dalej swoje. Ciekawe, ze przestaliście wierzyć w naukę jak tylko zaczęła udowadniać, że to MY mieliśmy rację.

Fajnie jak szury takie jak ty plują na koncerny farmaceutyczne, ale w przypadku choroby pierwsi lecą do apteki po skuteczny lek.

Natomiast w przypadku poważnej choroby pierwsi dzwonią po karetkę i do szpitala, a szpitale są wręcz oparte na nowoczesnej farmakologii. Bez koncernów farmaceutycznych możnaby pozamykać szpitale .

To raz, a dwa - dziwne, że przeważnie największe nieuki i ludzie bez żadnego wykształcenia medycznego oraz zwykle tłuki zaprzeczają pandemii i skuteczności szczepionek , natomiast specjaliści z zakresu medycyny twierdzą co innego.

Więc jak to szurze? Znasz się na tym lepiej niż profesor wakcynologii?
Zgłoś
ufok 2025-06-27, 19:11 3
Mors_Nigra napisał/a:

ale cóż, jak ktoś dołącza do kultu, szczególnie ze strachu, to nic dziwnego, że traci cały rozum, i nawet jak jego ulubione źródła propagandy nie mogą już dłużej ukrywać skutecznie prawdy to będą to ignorować jakby nigdy nic i żyć dalej w swej pokręconej wierze.

A jak wymyślą szczepionkę przeciwko p🤬leniu głupot to weźmiesz?

[ Dodano: 2025-06-27, 19:13 ]
Mors_Nigra napisał/a:

że to MY mieliśmy rację.

Są jakieś MY?
Tworki, Rybnik czy Lubliniec?
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-27, 19:17 5
Aaltonen napisał/a:

Fajnie jak szury takie jak ty plują na koncerny farmaceutyczne, ale w przypadku choroby pierwsi lecą do apteki po skuteczny lek.
Natomiast w przypadku poważnej choroby pierwsi dzwonią po karetkę i do szpitala, a szpitale są wręcz oparte na nowoczesnej farmakologii. Bez koncernów farmaceutycznych możnaby pozamykać szpitale .
To raz, a dwa - dziwne, że przeważnie największe nieuki i ludzie bez żadnego wykształcenia medycznego oraz zwykle tłuki zaprzeczają pandemii i skuteczności szczepionek , natomiast specjaliści z zakresu medycyny twierdzą co innego.
Więc jak to szurze? Znasz się na tym lepiej niż profesor wakcynologii?

Fajnie, że szury takie jak ty, (i @ufok ) olewają wszystkie sprawy w których udowodniono im łganie na szkodę pacjentów i przylepiono kary i jak wszystkie ich kłamstwa na temat szprycy już wypłynęły na światło dzienne i nawet mainstream przyznaje, zę sceptycy mieli rację.

Mówiłem, z kultystami nie ma dyskusji.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Medikk 2025-06-27, 21:31 1
Za ten suchar to ty powinieneś mi postawić piwo.
Zgłoś
mlotnakacapy 2025-06-27, 21:56 3
Dżepetto napisał/a:

Zrób nam przysługę i usuń konto

co tam sapiesz spiskowy kleksie

[ Dodano 2025-06-27, 21:57 ]
Mors_Nigra napisał/a:

Fajnie, że szury takie jak ty, (i @ ) olewają wszystkie sprawy w których udowodniono im łganie na szkodę pacjentów i przylepiono kary i jak wszystkie ich kłamstwa na temat szprycy już wypłynęły na światło dzienne i nawet mainstream przyznaje, zę sceptycy mieli rację.
Mówiłem, z kultystami nie ma dyskusji.

ale nie belkocz wafelku jestescie tylko internetowymi amebami ktore lykaja
Zgłoś
majeńka 2025-06-27, 22:51 4
@Sztruks: taaaa. Wiesz że w solidnych szpitalach zakaźnych używają ubioru ochronnego na całe ciało? A lekarze podczas operacji używają znacznie solidniejszych maseczek niż kawałek szmatki. Po prostu szmatka jest tania, mało przeszkadza tak więc można jej używać podczas normalnego życia, a chroni już w dość sporym stopniu.

Po za tym, takie maseczki tak naprawdę nie chronią noszącego, a innych. Nie blokują za bardzo wirusów, ale przekierowują strumień wydychanego powietrza tak że nie idzie bezpośrednio na pysk współtowarzyszy na naszym padole. To może się wydawać błache, ale zmniejsza ilość wirusów które docierają do celu ponad stukrotnie. Chronienie innych a nie ciebie działa jeśli ci inni nie są siurami i też maski noszą.

Jak chcesz coś co chroni też i ciebie, starczy zapłacić. Tyle że przynajmniej początkowo porządne maski były dostępne w bardzo małych ilościach, tak więc nie rozgłaszano tego aby starczyło w pierwszej kolejności dla tych którzy najbardziej tego potrzebowali. A potem jak dostępność wzrosła to ogłaszanie że tak naprawdę potrzeba coś lepszego stawiałoby władzę w złym świetle. Tak więc zostaliśmy przy szmatkach. Które mimo ich wad jednak pomagają.

Powiedzmy w ten sposób: jak ktoś chce cię walnąć mieczem, wolisz mieć zbroję płytową która kosztuje kilkanaście wiosek i jest ciężka jak diabli, kolczugę, zbroję skórzaną, czy samą koszulę? Najlepsza jest płytówka, ale weź ufunduj wszystkim chętnym, i noś to do roboty... Tak więc jak chcesz się bić pod knajpą na noże, włóż kurtkę skórzaną — niby noża nie zatrzyma, ale i tak solidnie poprawi ci szanse przeżycia.

Tak więc ja nosiłam FP3 w wersji z zaworem. Ten zawór może i głupio wygląda ale bardzo poprawia obieg powietrza. A plebs nosił szmatki, zaś debile gołe mordy.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie