Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antyszczepionkowiec
Geraldinio • 2025-06-27, 13:01
Koleś trafił do nieba. Stanął przed obliczem samego Boga i zapytał go:
- Panie Boże, jak to jest z tym covidem, istnieje, czy nie?
- istnieje i Cię właśnie zabił.
Na to antyszczepionkowiec zaczyna mruczeć pod nosem:
- k🤬a, ten spisek sięga dalej niż myślałem...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
daniel1040 2025-06-27, 23:09 1
majeńka napisał/a:

@: taaaa. Wiesz że w solidnych szpitalach zakaźnych używają ubioru ochronnego na całe ciało? A lekarze podczas operacji używają znacznie solidniejszych maseczek niż kawałek szmatki. Po prostu szmatka jest tania, mało przeszkadza tak więc można jej używać podczas normalnego życia, a chroni już w dość sporym stopniu.
Po za tym, takie maseczki tak naprawdę nie chronią noszącego, a innych. Nie blokują za bardzo wirusów, ale przekierowują strumień wydychanego powietrza tak że nie idzie bezpośrednio na pysk współtowarzyszy na naszym padole. To może się wydawać błache, ale zmniejsza ilość wirusów które docierają do celu ponad stukrotnie. Chronienie innych a nie ciebie działa jeśli ci inni nie są siurami i też maski noszą.
Jak chcesz coś co chroni też i ciebie, starczy zapłacić. Tyle że przynajmniej początkowo porządne maski były dostępne w bardzo małych ilościach, tak więc nie rozgłaszano tego aby starczyło w pierwszej kolejności dla tych którzy najbardziej tego potrzebowali. A potem jak dostępność wzrosła to ogłaszanie że tak naprawdę potrzeba coś lepszego stawiałoby władzę w złym świetle. Tak więc zostaliśmy przy szmatkach. Które mimo ich wad jednak pomagają.
Powiedzmy w ten sposób: jak ktoś chce cię walnąć mieczem, wolisz mieć zbroję płytową która kosztuje kilkanaście wiosek i jest ciężka jak diabli, kolczugę, zbroję skórzaną, czy samą koszulę? Najlepsza jest płytówka, ale weź ufunduj wszystkim chętnym, i noś to do roboty... Tak więc jak chcesz się bić pod knajpą na noże, włóż kurtkę skórzaną — niby noża nie zatrzyma, ale i tak solidnie poprawi ci szanse przeżycia.
Tak więc ja nosiłam FP3 w wersji z zaworem. Ten zawór może i głupio wygląda ale bardzo poprawia obieg powietrza. A plebs nosił szmatki, zaś debile gołe mordy.

Nawet HEPA PAPR przepuszczał tyle tego wirusa że dochodziło do zarażenia więc tak pitolisz że boli. "A plebs nosił szmatki, zaś debile gołe mordy" a no tak, to wiele tłumaczy, nie powinieniem się nabijać z upośledzonych, wybacz.
Zgłoś
Geraldinio 2025-06-27, 23:30 5
Niezmiennie od lat bawi mnie reakcja wszelkich foliarzy, antyszczepionkowców i wyznawców teorii spiskowych. Bardziej wierzą w słowa jakichś anonimowych z🤬bów z internetu, niż milionom naukowców i lekarzy na całym świecie. K🤬a, co za mega spisek, rząd chce nas pozabijać! jak to zrobili, na Teamsie się zgadali? i wszyscy trzymają sztamę, nikt się nie wygadał?

Łapcie kolejnego suchara:

podpis użytkownika

Zgłoś
Aaltonen 2025-06-27, 23:45 4
Geraldinio napisał/a:

Łapcie kolejnego suchara:

Obawiam się, że nie załapią przesłania...

Do nich docierają tylko proste hasła typu:
- fałszyfa pandemia- depopólacja - trujo nas chemtrailsami - sterujo trzesieniami ziemi - wszyscy chca mie zabić - bill gates to diabel wcielony - i soros też
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-27, 23:56 2
mlotnakacapy napisał/a:

co tam sapiesz spiskowy kleksie
ale nie belkocz wafelku jestescie tylko internetowymi amebami ktore lykaja

Zero argumentów, tylko ad personam, covidiata całkowicie już postradał rozum. Nikt zaskoczony nie jest. " jestescie tylko internetowymi amebami ktore lykaja" hardkorowa projekcja.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Aaltonen 2025-06-28, 0:19 4
Mors_Nigra napisał/a:

Zero argumentów, tylko ad personam, covidiata całkowicie już postradał rozum. Nikt zaskoczony nie jest. " jestescie tylko internetowymi amebami ktore lykaja" hardkorowa projekcja.

O tak, ogólnoświatowy spisek, ale ty oświecony go wykryłeś... musisz być bardzo mondry.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-28, 0:21 2
Aaltonen napisał/a:

O tak, ogólnoświatowy spisek, ale ty oświecony go wykryłeś... musisz być bardzo mondry.

Znowu zero agrumentów, jedynie ad personam. Covidiotyzm to zaiste, ciężka choroba psychiczna.

podpis użytkownika

Zgłoś
Geraldinio 2025-06-28, 0:28 4
Mors_Nigra napisał/a:

Znowu zero agrumentów, jedynie ad personam. Covidiotyzm to zaiste, ciężka choroba psychiczna.

Milion lekarzy, specjalistów i naukowców to żaden argument, Spisek trwa. Chcą nas pozabijać bo lubią zabijać. Ty wiesz lepiej.

podpis użytkownika

Zgłoś
ZenObi 2025-06-28, 0:30 6
daniel1040 napisał/a:

Nawet HEPA PAPR przepuszczał tyle tego wirusa że dochodziło do zarażenia więc tak pitolisz że boli. "A plebs nosił szmatki, zaś debile gołe mordy" a no tak, to wiele tłumaczy, nie powinieniem się nabijać z upośledzonych, wybacz.

Ooo, następny "muzg"... Przyp🤬olić się, podać jakiś przykład z dupy, bez wiarygodnych źródeł, bez wiedzy....

A zastanowiłeś się kiedyś dlaczego od małego kazali ci zasłaniać parszywą gębę przy kichaniu? A kichnąłeś kiedyś tak z metr czy półtora od szyby i zobaczyłeś co na niej jest? A wiesz że w takiej kropelce na szybie jest więcej wirusów niż wszy u twojej starej, a nawet w całej twojej wsi?
Zacznij od najprostszego: pl.wikipedia.org/wiki/Wirusy

A potem zrób sam badania, wydaj w cholerę kasy, zbierz dane, zaprezentuj wyniki. I dyskutuj z tymi którzy też to zrobili, z pierwszych z google badań:
academic.oup.com/jtm/article/28/7/taab144/6365138?login=false
pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9111143/pdf/RMV-32-0.pdf
pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC7108111/

Majeńka dobrze mówi. Maseczki głównie ZMNIEJSZAJĄ PRAWDOPODOBIEŃSTWO przeniesienia bakterii i wirusów NA INNYCH. I cała ta zabawa polega na zmniejszaniu prawdopodobieństwa. Założysz kawałek szmaty - zmniejszysz niewiele. Założysz dobrą maskę - zmniejszysz wielokrotnie. Założysz poprawnie - dołożysz kolejny współczynnik ochrony. Głównie innych, mniej siebie. Ale gdy ktoś naprzeciwko ciebie zrobi to samo - ochroni głównie ciebie, mniej siebie. Win-win. Proste jak budowa cepa. Trzeba być naprawdę debilem żeby tego nie rozumieć, i pisać że 'ktoś miał maskę super hiper hepa fyfdziesiąt , a i tak się zaraził'.

Jak ktoś chce odpowiedzieć, to O MASECZKACH i ich skuteczności, a nie o bzdurnych działaniach rządu typu zamykanie lasu, lub pojedynczych zdarzeniach typu 'a bo znajomy w pracy słyszał że...'

Na koniec jeszcze jedno, antymaskowcy i antywirusowcy - jak twoja matka, jeden mózgu z drugim, trafi na operację, to będziesz krzyczeć żeby lekarze i zespół maski zdjęli? Czy jednak będziesz się cieszył że wszyscy w maskach i strojach ochronnych, a potem po cichutku - dwulicowa p🤬do - odwrócisz się i pójdziesz dalej wypisywać swoje dyrdymały w internetach?

P.S. Wszystkie 'ty', 'ciebie' itp. celowo z małej litery, debile.
Zgłoś
Sigeberht 2025-06-28, 0:31 2
Nie wiedziałem, że tu aż tak dużo szuro z🤬bów, jeszcze nie wyzdychali, jakimś cudem
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-06-28, 0:33 1
Geraldinio napisał/a:

Milion lekarzy, specjalistów i naukowców to żaden argument, Spisek trwa. Chcą nas pozabijać bo lubią zabijać. Ty wiesz lepiej.

Róbta co chceta, ja nie bronie nikomu brania 20 dawki. Żyj dalej w ignorancji skoro Ci nie zaszkodziła do tej pory, mnie to tam koło c🤬ja lata. Wszystko co napisałem w tym wątku to fakty, które, jak powiedziałem, nawet wasze ukochane media i specjaliści powtwierdzają, w swojej covidiociej raligii wolicie ignorować, to tylko o waś świadczy.

[ Dodano 2025-06-28, 00:34 ]
Sigeberht napisał/a:

Nie wiedziałem, że tu aż tak dużo szuro z🤬bów, jeszcze nie wyzdychali, jakimś cudem

Cikawe, bo wasi ekspecrci i wy powiedzieli nam, że wszyscy powymieramy jak dinozaury...

podpis użytkownika

Zgłoś
TomaszBarowiec 2025-06-28, 1:12 1
A mi się ten żart podobał xD
Zgłoś
Geraldinio 2025-06-28, 1:16 1
Mors_Nigra napisał/a:

Róbta co chceta, ja nie bronie nikomu brania 20 dawki. Żyj dalej w ignorancji skoro Ci nie zaszkodziła do tej pory, mnie to tam koło c🤬ja lata. Wszystko co napisałem w tym wątku to fakty, które, jak powiedziałem, nawet wasze ukochane media i specjaliści powtwierdzają, w swojej covidiociej raligii wolicie ignorować, to tylko o waś świadczy.
Cikawe, bo wasi ekspecrci i wy powiedzieli nam, że wszyscy powymieramy jak dinozaury...

Po stylu wypowiedzi wnioskuję, że jesteś nastolatkiem, mam nadzieję i szczerze Ci tego życzę, że się nigdy nie rozmnożysz. Bo po pierwsze primo skrzywdzisz dziecko, które umrze nieszczepione w męczarniach, a po drugie primo może zarazić inne dzieci spłodzone przez Tobie podobnych chorych psychicznie ludzi.

podpis użytkownika

Zgłoś
ZenObi 2025-06-28, 2:41 3
Mors_Nigra napisał/a:

No to lecimy z kolejnym 'muzgiem'...

Sigeberht napisał/a:

Wszystko co napisałem w tym wątku to fakty

Fakty, drogi muzgu, to się podpiera badaniami, danymi, et cetera. Bo jak nie, to najprawdziwszym faktem jest że twoja matka wołała od klientów po stówce, ale nikt nie chciał dać więcej niż trzydzieści... Wszystko co napisałem to fakt, nawet autentyczny

Mors_Nigra napisał/a:

nawet wasze ukochane media i specjaliści powtwierdzają,

To prawda, pisałem o tym tutaj:
sadistic.pl/kryiet-to-niebezpieczny-sort-vt608557.htm6953825

Mors_Nigra napisał/a:

Teorie spiskowe to mieli covidianie wierzący rządom zmyślającym bzdury z dupy na temat szprycy i korpo farmakologicznym które nie raz nie dwa zostały złapane na jawnym kłamstwie szkodzącym milionom,

Więc pokaż mi te badania, z których wynika że 'szpryce' zaszkodziły milionom. Bo ja ci w podanym wyżej poście pokazałem że łatwiej byś w totka trafił niż dostał powikłań po szczepionce. I wylicz mi te 'miliony', z pokazanychbadań...
...muzgu.

Mors_Nigra napisał/a:

Smieszna jak dzisiaj większość z tego co mówili ludzie nie chcący się szczepić jest faktem historycznym, udowodnionym naukowo,

I znów - udowodniono naukowo, że nawet najbardziej pijani goście nie chcieli płacić twojej starej więcej niż trzy dychy, nawet za dubajską czekoladę na cyckach.

Pokaż badania, z metodologią, z liczbami i wzorami, tak jak te badania wykazujące szkodliwość szczepionek mRNA :
sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X24001270

Mors_Nigra napisał/a:

Ciekawe, ze przestaliście wierzyć w naukę jak tylko zaczęła udowadniać, że to MY mieliśmy rację.

Już nawet nie chce mi się pisać o twojej matce.

Podsumowując - jedyne badania jakie znam, i wokół których zrobił się straszliwy szum szur, to te z linku powyżej. Chętnie poznam jakiekolwiek inne udowadniające 'milionową' szkodliwość szczepionek.
A jak takich badań nie masz, nie znasz, nie słyszałeś, to zawrzyj gębę i najpierw sprawdzaj samodzielnie fakty które wyczytałeś na krańcach internetów.

P.S. Jak w poprzednim poście, wszystkie 'ty', 'ciebie' itp. celowo z małej litery.
Zgłoś
Rasael 2025-06-28, 11:16

podpis użytkownika

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
Atlasss 2025-06-28, 11:42 2
Cały śwait przyznał że nie było żadnej pandemii, a ten c🤬j nadal w to wierzy :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie