👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wowka01,
Akurat taka stawka jest dziwna. Większość ofert pracy kusi wynagrodzeniem rzędu 8-12 złotych.
Akurat taka stawka jest dziwna. Większość ofert pracy kusi wynagrodzeniem rzędu 8-12 złotych.
Póki znajdują się osoby, które za taką kwotę są w stanie pracować, póty takie ogłoszenia będą się pojawiać

dorzucą kilka piwek, wódeczke i mogę im za tą kasę generować sztuczny tłum. dobry PR w rozsądnej cenie.
polacy nie mają dla siebie szacunku więc pracują za takie ochłapy, to tyczy też moich znajomych. W Niemczech nie ma płacy minimalnej bo jak Ci nie odpowiada wynagrodzenie nie pracujesz. A u nas gdyby nie minimum 80% ludzi pracowało by za 200zł. U szkopków jest jedynie minimalna określona stawka godzinowa za pracę na budowie i to dzięki polakom, bo pracowali za pół darmo i Niemcy wymusili tę regulację żeby niemieckim firmom nie robić konkurencji.

Suty_dziobaka napisał/a:
wowka01,
Kusi - to, mocne słowo...

wowka01 napisał/a:
A na jakim Ty świecie żyjesz, że jesteś zdziwiony?
Przykro mi, że Ty nie jesteś zdziwiony... Jak chcesz do dam Ci link do tego ogłoszenia, wysłałbyś swoje CV albo polecił tą pracę jakiemuś bezrobotnemu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie