argentynscy kibole vs. Messi.. wsciekli sie na niego, że bramek nie strzela

Tylko tyle? Jestem mile zaskoczony że to cała odpłata Argentyńskich kibiców za ten mecz. Taki promil patologii świadczy że muszą być bardzo kulturalni.
Dla mnie to jest gigantyczne niedoj🤬ie mózgowe... K🤬a jego mać,.. Argentyna przegrywa z Chorwacją i zamiast przyjąć porażkę z honorem to jakieś argentyńskie niedojeby postanawiają wp🤬lić Chorwatowi. Przecież to jest k🤬a chore.
Prawdziwy kibic po przegranej swojej drużyny z kibicem drużyny przeciwnej idzie na piwo. Z kibicką na lody
Jakąś ponad dekadę temu, poszedłem pierwszy raz na mecz lokalsów. Przejeżdżałem koło stadionu, kupa aut, stwierdziłem, a h🤬j stanę i pójdę popatrzeć. Była już druga połowa, siadłem i się pytam łebka "którzy to nasi?", dziwnie się na mnie spojrzał
Od tego czasu byłem częstym bywalcem, kiedyś graliśmy nawet w zapleczu Ekstraklasy
W Pucharze Polski doj🤬iśmy Arce... to były czasy.
A dla Argentyńczyków mam nowy hymn...
Prawdziwy kibic po przegranej swojej drużyny z kibicem drużyny przeciwnej idzie na piwo. Z kibicką na lody

Jakąś ponad dekadę temu, poszedłem pierwszy raz na mecz lokalsów. Przejeżdżałem koło stadionu, kupa aut, stwierdziłem, a h🤬j stanę i pójdę popatrzeć. Była już druga połowa, siadłem i się pytam łebka "którzy to nasi?", dziwnie się na mnie spojrzał

W Pucharze Polski doj🤬iśmy Arce... to były czasy.
A dla Argentyńczyków mam nowy hymn...
>>W Pucharze Polski doj🤬iśmy Arce<<
Nie fantazjuj, bo akurat w PP Arka gra dobrze.
Nie fantazjuj, bo akurat w PP Arka gra dobrze.
Dla tego nie oglądam piłki bo grają w nią lalusie a kibice to j🤬e cioty mocne tylko w grupie. 6vs1 muszą być z siebie dumni.
@Hranipex
Urzekła mnie Twoja historia. Doj🤬iście Arce i cała wieś będzie przekazywać to z pokolenia na pokolenie. Wow!
Urzekła mnie Twoja historia. Doj🤬iście Arce i cała wieś będzie przekazywać to z pokolenia na pokolenie. Wow!