📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:15

Dzięki za ostrzeżenie, internet potrafi zeszmacić każdy fajny kawałek.

Bóg, honor ojczyzna, tak? Bóg nie istnieje, za to ma najliczniejszą reprezentacje w polskiej armii - ordynariat polowy siłą rażenia samych modlitw i klątw może sie równać z armiami mniejszych państw NATO. ''Honor'' trochę dziwnie brzmi, gdy mamy na mysli kolesi mordujących cywili w odległym kraju na rozkaz jednego z największych agresorów na tej planecie. ''Ojczyzna'' - wycieczki polskich gierojów za pieniądze podatnika na inne kontynenty są raczej średnim zyskiem dla Polski. Może nim być ewentualnie podnoszenie wartości bojowej armii, ściślej mówiąc tych nielicznych jednostek, które w ogóle się do czegokolwiek nadają.
Historie mamy bogatą, ale z tą najpiękniejszą bym nie przesadzał
Wojsko polskie to syf teraz. Nasi piloci jak lecieli do Afganistanu to nawet nie mieli noktowizorów i dopiero uczyli się na nich latać. To samo z piechotą itp. GIGANTYCZNE braki sprzętowe, dziury w wykształceniu i szkoleniu.
LIPA panowie LIPA

Wojsko polskie to syf teraz. Nasi piloci jak lecieli do Afganistanu to nawet nie mieli noktowizorów i dopiero uczyli się na nich latać. To samo z piechotą itp. GIGANTYCZNE braki sprzętowe, dziury w wykształceniu i szkoleniu.
LIPA panowie LIPA

Na zmiane pokazywane 3 odrzutuowce, helikoptery, czołgi, strzelanie w nicość i obezwładnianie statystów. SIŁA!

zajetynick napisał/a:
Historie mamy bogatą, ale z tą najpiękniejszą bym nie przesadzał
![]()
LIPA panowie LIPA
radzę zmienić treść i sens twojej wypowiedzi bo zaraz zaczną jechać że nasi piloci latają na noktowizorach hehe
Cytat:
1 - udowodnij mi że Boga nie ma,
jak można udowodnić nieistnienie czegoś, czego nie ma?

z tyloma efektami co na tym filmiku to moje poranne wyjscie po bulki tez bedzie wygladalo na cos ekstremalnego
mimo wszystko szacun dla chlopakow ze wytrzymuja i chca sluzyc w tym burdelu na kolkach
...a po bulki rano i tak nie chodze bo mam wakacje

mimo wszystko szacun dla chlopakow ze wytrzymuja i chca sluzyc w tym burdelu na kolkach
...a po bulki rano i tak nie chodze bo mam wakacje

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie