Dlaczego to wrzucam? Otóż chce wam przedstawić wspaniałą historię o tym że nie ma rzeczy niemożliwych.
(Hard to udowadnia

)
Miłego oglądania
d................k
2013-05-06, 21:42
Lubie terminatora 2 jeden jak nie jedyny z najlepszych filmow jaki ogladalem, jest hitlerowcem jego dziadek był w ss.
S................o
2013-05-06, 21:57
Możece wj🤬 nawet tonę koksu ale bez determinacji i ruszenia dupy sprzed kompa nic nie zrobicie więc skończcie p🤬lić. Wiadomo że jechał na koksach, jak prawie każdy kto ogarnął taką karierę. W Mr. Olympia każdy się futruje.
s................s
2013-05-06, 22:11
No i co z tego, że brał koks? Jego zycie, jego zdrowie. Miał marzenia i zarealizował je, dlatego należy mu sie szacunek. Ja osobiście go podziwiam wlasnie za determinacje i ambicje. Jeśli komuś z was pasuje siedzenie na dupie, zapychanie mordy jedynie kebabami, szlugami i wódą, nie osiągnąwszy w życiu nic poważnego to wasza sprawa. Arnold ma 66 lat i trzyma się dobrze, a brał straszny koks. Jak będzie u was?
1................0
2013-05-06, 22:13
Dla mojego ojca Arnold byl wzorem, dla mnie Arnold w kulturystyce jest wzorem. Jesli moj syn tez bedzie chcial uprawiac kulturystyke - tez bedzie dla niego wzorem. Niestety nigdy nie zainteresowalem sie zyciem Arnolda. Piwko za material!
N................m
2013-05-06, 22:30
k🤬a same ........ dopiszcie sami jacy jestescie? kazdy przypakowany zostaje oskarzony o branie koksu... no k🤬a!!!! ja zaczalem na powaznie podchdzic do silki doslownie 3 miesiace temu...zrozumialem co to dieta i k🤬a dzieki diecie i oczywiscie suplementy(białko,bcaa,kreatyna...sa to rzeczy naturalne) przyj🤬em w 2 miesiace czyste 4kg miesni i tylko 1,5kg tluszczu(dieta na mase) i co k🤬a?!?!?! kazdy zaczal mnie wyzywac od tego ze wzialem jakies methanabol czy cos k🤬a itp a nawet nie wiecie jak dzieki diecie dobrym cwiczeniom mozna przyjebac w krotkim czasie...przeciez ja mojemu organizmowi codziennie dostarczalem 3500kcal z czego 260g bialka,ok 400g węgli i ok 100g tluszczu! przeciez po takim czysm to organizm sam buduje jak j🤬y robocop! aha i jeszcze jedno uroslem w ciagu 2 miesiecy(a juz nie powinnienem rosnac) około 3-4 mm i to nawet widać. Odrazu tez ludzie zaczeli gadac ze biore hormon wzrostu ale k🤬a głupi ludzie tylko nie wiedzą ze wystarczy pić codziennie przed snem oliwe z oliwek a dlaczego?! bo k🤬a taka oliwa pomaga w produkowaniu hormonu wzrostu ktory wytwarza nasz organizm w czasie snu! Dopoki ktos mi nie pokaze jego badan k🤬a na obecnosc jakis koksow to moze mnie pocalowac w dupe!
*zeby nie bylo ze chodze od 3 miesiecy na silownie i sie wymadrzam. Na silke chodze od 14 roku zycia gdyz trenowalem lekkaatletyke. Teraz gdy kontuzja poj🤬a wszystko moge sie wziac za silke. Tak, chce zostac spedalonym modelem
J................r
2013-05-06, 22:49
@UP
O k🤬a, moge Cie dotknac ?
Co za p🤬da..
Bomba99 napisał/a:
Czy ty na prawdę myślisz, że on tylko wp🤬lał koks? Kulturystyka to ciężka praca 24/h, już nie będę się rozpisywał ale po prostu wk🤬ia mnie jak ludzie którzy nic nie osiągnęli w swojej sylwetce p🤬lą takie głupoty. Poza tym Arnold osiągnął wszystko w sporcie, oraz wiele w aktorstwie i polityce
w porównaniu do niego jesteś j🤬ym śmieciem
taka jest moja opinia.
narazie to tylko ty mi na smiecia wygladasz. na h🤬j sie napinasz bral i tyle, ja nie biore i nie wiem o co ci chodzi w swojej sylwetce, kazdy ma inna jakbys nie zauwazyl, mozna ja poprostu rozbudowac ale i tak kazdy ma inna. btw, jebac sterydowcow
a................1
2013-05-06, 23:10
ja p🤬le.. 30 lat w USA i nadal nie pozbył się germańskiego akcentu .. widzicie jak to h🤬jstwo ciężko wyplewić !
Koks koksem, ale te godziny spedzone na silowni. Dzisiaj byłem na silce karnet miesieczny własnie sie konczy (wczesniej tez chodzilem) i przez ten cały miesiąc ćwiczyłem dodatkowo brzuch 3-4 razy w tygodniu, to dzisiaj totalnie nie mialem sily, ochoty i trochę olałem lekko ćwiczenia. Więc szacunek za determinacje i taki filmik jest dla mnie motywacją. Wogóle jak słysze głos Arniego to juz mam ochotę na silke. Motywacja, determinacja w działaniu kluczem do sukcesu.
bloodwar napisał/a:
Jakbym się tyle koksu nawp🤬lał co on za swoich "uniwersowych" czasów to miałbym mięśnie nawet na powiekach
Czy ty na prawdę myślisz, że on tylko wp🤬lał koks? Kulturystyka to ciężka praca 24/h, już nie będę się rozpisywał ale po prostu wk🤬ia mnie jak ludzie którzy nic nie osiągnęli w swojej sylwetce p🤬lą takie głupoty. Poza tym Arnold osiągnął wszystko w sporcie, oraz wiele w aktorstwie i polityce w porównaniu do niego jesteś j🤬ym śmieciem taka jest moja opinia.
ciezka praca ciezka praca, ale sterydy wp🤬lal, takie jakie w tamtych czasach byl dostepne, czyli metanabol, polecam film IRON PUMPING
J................r
2013-05-06, 23:31
Polecam kultowy film
Bigger Stronger Faster
ps. Tam jest min. o Arnoldzie i sterydach
N................m
2013-05-06, 23:47
@up dotknac to mozesz mojego wacka przed jego obciaganiem. P🤬de pewnie masz na czole. Wiedzialem ze jedynym wiesniakiem z ktorym bede dyskutowal w komentarzach bedzie z wawy Pewnie z jestes z wawy jak ja k🤬a z marsa. Podziekuj starej bo wczoraj jak od niech wychodzilem to zapomnialem
K🤬a, co za motywacja!
Godzinę temu Derren Brown mi mówił, że jeżeli chcę, to osiągnę wszystko, teraz Arnold.
Będę j🤬ym mistrzem, tylko nie wiem jeszcze w co...
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
q................z
2013-05-07, 1:01
zesrałbym mu sie na ryja to juz by nie byl taki wygadany
NieWiemZeWiem napisał/a:
@up dotknac to mozesz mojego wacka przed jego obciaganiem. P🤬de pewnie masz na czole. Wiedzialem ze jedynym wiesniakiem z ktorym bede dyskutowal w komentarzach bedzie z wawy Pewnie z jestes z wawy jak ja k🤬a z marsa. Podziekuj starej bo wczoraj jak od niech wychodzilem to zapomnialem
Stary, fajnie opisałeś to jak ćwiczysz ale tym postem zj🤬eś cały efekt....wyszedł z Ciebie burak jak sam sk🤬ysyn. Tekst o starej....był modny 3 lata temu. Teraz ani nie jest modny ani nie przystoi 22 latkowi.... A potem dziwić się że ćwiczący mają opinie półgłówków...