Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bloodwar 2013-05-06, 20:54 3
Jakbym się tyle koksu nawp🤬lał co on za swoich "uniwersowych" czasów to miałbym mięśnie nawet na powiekach

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
B................r 2013-05-06, 21:00
Myslalem ze panienka z ksywa "glebokie gardlo" wezmie mojego penisa calego do buzi. Jednak byl za wielki i weszla tylko polowa!
Zgłoś
J................r 2013-05-06, 21:02
Gosc wciskal koks przez 30 lat, mowil o tym w niektorych wywiadach. Zaraz sie znajda obroncy, opowiadajacy bajki o determinacji, spelnianiu marzen i inych bzdurach.
A na zalaczonym filmie jesr mieszanka: 96%koksu + 3% cwiczen +1% genetyka
Zgłoś
viwaldo 2013-05-06, 21:04
J tam wyczytałem tylko blablabla jestem zajebisty blablabla blablablabla......
Zgłoś
M................e 2013-05-06, 21:04 12
I c🤬j że na koksie. Ważne że za młodu wyglądał jak młody Bóg.
Zgłoś
Kraczełę 2013-05-06, 21:05 13
@wszystkie up'y

Nie chodzi o fakt czy brał czy nie. Chodzi o to że da się coś osiągnąć gdy się tylko chce. Wiem że tu kilku sadoli chce zrzucić parenaście kilogramów a każdy taki film czy filmik jest motywacją dla nich lub dla większego grona odbiorców.
Ale w porównaniu z obecnym Mr.Olympia, Arnold wyglądał znacznie lepiej. Widać że Phill brał hormon wzrostu jak i większość tych "topowych" kulturystów bo wyj🤬o mu bęben
Zgłoś
Bomba99 2013-05-06, 21:06 63
bloodwar napisał/a:

Jakbym się tyle koksu nawp🤬lał co on za swoich "uniwersowych" czasów to miałbym mięśnie nawet na powiekach

Czy ty na prawdę myślisz, że on tylko wp🤬lał koks? Kulturystyka to ciężka praca 24/h, już nie będę się rozpisywał ale po prostu wk🤬ia mnie jak ludzie którzy nic nie osiągnęli w swojej sylwetce p🤬lą takie głupoty. Poza tym Arnold osiągnął wszystko w sporcie, oraz wiele w aktorstwie i polityce w porównaniu do niego jesteś j🤬ym śmieciem taka jest moja opinia.
Zgłoś
takija 2013-05-06, 21:09 4
JADoktor napisał/a:

Gosc wciskal koks przez 30 lat, mowil o tym w niektorych wywiadach. Zaraz sie znajda obroncy, opowiadajacy bajki o determinacji, spelnianiu marzen i inych bzdurach.
A na zalaczonym filmie jesr mieszanka: 96%koksu + 3% cwiczen +1% genetyka

Link do wywiadu poproszę Nie jestem obrońcą, pytam z ciekawości.

Tak btw, koks koksem ale godziny na siłowni nie jednego skutecznie zniechęcają. Może i brał koks tonami, może i lali w niego chemie wannami...ale sam czas poświęcony treningom i to co osiągnął już budzą szacunek Sam trenuje i wiem jak trudno jest chwilami zrobić ostatnią serię lub powtórzenie...
Zgłoś
P................ł 2013-05-06, 21:10
Co jak co, ale nawet z koksem musiał trzymać się diety i mieć nieźle zaplanowany plan treningowy. Ponoć prawie po każdej sesji rzygał na siłce. Musiał nieźle zap🤬lać by otrzymać taki efekt.

Ja takiego gówna nie biorę, mimo że chodzę na siłkę. Nie muszę wyglądać jak p🤬lony niedźwiedź.
Zgłoś
Shock 2013-05-06, 21:15
rzygac juz idzie od tych motywacyjnych filmikow.
Zgłoś
Kraczełę 2013-05-06, 21:18 1
@up

Bo i tak jesteś otyły i dupy nie ruszysz to tym rzygasz
Zgłoś
maniek423 2013-05-06, 21:19 6
Ja tam go podziwiam, nawet jeśli brał te koksy. Mimo tego że teraz jego ciało nie wygląda za ciekawie, choć pewnie na swój wiek niszczy system ( i tak zaraz będzie że ma flaki nawet pod jajami). No cóż dla wielu był na pewno idolem dzieciństwa. Każdy oglądał z nim filmy, zna kultowe powiedzenia GET TO THE CHOPPA / CHAN KANNA/ GET DAUŁN ( specjalne błędy językowe, więc bez gramar nazi mi tu proszę)
Zgłoś
M................e 2013-05-06, 21:19
@up Co, żaden na Cb nie podziałał, nie ?
Zgłoś
FANTOMAS 2013-05-06, 21:20 1
Rozczulając się w p🤬du nad owym materiałem audio- wizualnym wp🤬lę z ogromnym zaangażowaniem kolejnego hamburgera popijając go zajebiście zimnym browarem !!!!! dziękuje to wszystko

podpis użytkownika

FANTOMAS
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie