Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
morderuk 2014-03-09, 21:16 4
Moja pierwsza dziewczyna byla dziewica, po 1-2 miesiacach zar🤬alem, niezla sztuka 9/10. Zawsze myslalem, ze spoko miec dziewice, od poczatku, wiesz ze jestes pierwszy itd. Ale wiecie co? Mam teraz 22 lata i mam szanse byc z dziewica (20 l. nieskonczone), z ktora wiem ze jakbym jakis czas popracowal to znowu bym zaliczyl dziewice, ale p🤬le to. Nie chce mi sie bawic, meczyc, namawiac itd. Paradoksalnie chcialbym laske ktora juz jest po, wydaje mi sie ze wiele problemow, glupich gadek i meczenia byloby z glowy. Jak to ktos wczesniej dobrze ujal, chyba wole miec kogos z tej samej galaktyki. Ale spieszyc to mi sie i tak nie spiszy.

PS. dziekuje ze moglem to napisac i poczuc sie jak na jakims forum dla nieudacznikow
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 21:55
@morderuk, łap piwo na pocieszenie !
Zgłoś
Lopez 2014-03-10, 18:25 1
Ja się zawsze zastanawiałem kiedy część z moich byłych nauczyły się tak dobrze ciągnąć.
Zgłoś
Gande 2014-03-11, 17:12
bloodwar napisał/a:

Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?

Oto twój smok:

Zgłoś