📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Nogi do samej dupy.Ciekawe czy zgrabna czy z innej miejscowości:)

Całe szczęście ze rozwinąłem obrazek i załapałem o co kaman.
Zanim kupicie, upewnijcie się na wszelki wypadek czy to nie....Gender.Martin
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?

ten tekst juz byl wczesniej wykorzystany przy sprzedazy uzywanych BMW, no i moim zdaniem wykonanie lepsze.

Cytat:
Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?
problemy pierwszego świata

a tak serio to z mojego doświadczenia wynika, że im jesteś starszy tym łatwiej znaleźć młodą i ładną, ale jeszcze nie rozpakowaną
pewnie dlatego, ze z wiekiem nabywa sie doświadczenia
rośnie wrażliwość, stajemy sie bardziej romantyczni...
zestaw samochód+forsa+lokum też pomaga
@bloodwar - na tym portalu jedna odpowiedz sie nasuwa na Twoje pytanie: Pewnie z wlasnym ojcem

bloodwar napisał/a:
Myslisz ze ładne laski nie mają ojca?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie