Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
El Caudillo 2014-03-08, 23:14 1
Plecionkarz,

ciekawa historia faktycznie w naszych czasach to jest dziwne i może budzić niepokój, jak kiedyś kawaler w Twoim wieku byłby na przykład widziany jako coś dziwnego.
Nigdy nie spotykałem się z dziewicą, a ostatnia laska, z którą się rozstaliśmy tak jakby (byliśmy trochę z innych bajek) miała dość bogate przygody wcześniej (w sensie często zmieniała facetów i znając jej temperament z większością spała), ale nie przeszkadzało mi to w ogóle, gdy budziła mnie w środku nocy na numerek. W zasadzie kiedyś jak miałem mało doświadczenia to bym się trochę bał takiej dziewicy, że jej skrępowanie i to całe p🤬lamiento udzieli się mi i źle wypadnę .

Nie wiem jak u lasek, ale u facetów jest pewien wiek ok. 20 lat do kiedy wypada por🤬ać, bo potem mogą się ciągnąć jakieś zahamowania i inne problemy. Z laskami jest podobnie zakładam.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-08, 23:32
@kenzol
no masz, a ja dwóch facetów z kolei rozprawiczyłam.

Btw znam jednego prawiczka w moim wieku. Mamo, ale ten człowiek cierpi.
Zgłoś
QKLUX 2014-03-09, 0:02
A ja mam takiego pecha w życiu że dziewice same się mi do wyra pchają.

Nic fajnego.
Nie majaca pojęcia o seksie mimoza, ktora spodziewa się bóg wie czego.
Niefajne.
Zgłoś
The.prophecy 2014-03-09, 1:08
bloodwar napisał/a:

a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?

Cześć, słyszałem że chcesz mnie poznać, zapraszam na priv.

P.S. czemu dali spację przed znakiem zapytania? 0.o

podpis użytkownika

o.0
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 1:12 1
Polecam poczytac o telegonii. Zwlaszcza o tym w jaki sposob hodowcy wykorzystuja te zjawisko. Po lekturze zrozumiecie dlaczego w czasach, kiedy gimnazjalisci pieprza sie na lewo i prawo dziewice sa w cenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 2:12 2
K🤬a, teraz będzie p🤬lenie o tym kto komu gwint zerwał.
Zgłoś
Aperos 2014-03-09, 2:35
bloodwar ja tam na moje dotychczasowe nie narzekam lewa prawa i ta trzecie sie trzymają dobrze :d to tylko kwestia bycia czułym
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 2:51
AHAHAHA_NO napisał/a:

@RihannaSM

a jak jesteś z panną po coś więcej niż sex to tym bardziej masz wyj🤬e na to czy jest dziewicą

Czyli jak jesteś z laską z "miłośći" to może być według ciebie śmigania bardziej niż wózki w supermarkecie?
Jak na raz to rozumiem, ale wiązać się i mieć dzieci z koneserką spermy?
Zgłoś
smok 2014-03-09, 10:35 1
bloodwar napisał/a:

Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?

tak
Zgłoś
pylaochos 2014-03-09, 10:46
bloodwar napisał/a:

Zawsze mnie interesowała jedna kwestia: ładne laski NIGDY nie są dziewicami, bo zawsze ktoś przed nami już wypatrzył taki diamencik - i nie ważne czy laska ma 28 lat, 20, 16 czy 14, ZAWSZE miała już kogoś a jednocześnie nie znam ŻADNEGO faceta, który by miał przyjemność rozdziewiczyć ładną laskę - to z kim one traca to dziewictwo? Ze smokami?

Rykłem śmiechem z tego "14" : ) (prawdopodobnie przez moją bujną wyobraźnię)

podpis użytkownika

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
hannibal9312 2014-03-09, 11:21

Całkiem dobra i trafnie dobrana reklama używanych aut marki Aston Martin

bloodwar @ Wczoraj 20:32 Najlepszy komentarz Najlepszy komentarz (221 piw)

To mało ludzi znasz. może wstań od komputera? bo waląc konia fajnej laski nie zaliczysz, o rozdziewiczaniu juz nie mówię.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 12:16
crazY01 napisał/a:

Już tłumaczę, ładne laski na początku są c🤬jowe i nawet kijem byś nie dotknął - więc tracą dziewictwo z brzydalami, potem się robią ładne i każdy by je bzykał.. ale już jest za późno, bo jakiś brzydal je j🤬, jak były c🤬jowe i łatwe.

mysle ten komentarz wygral i nawet kobiety tutaj przyznaja racje bo jak nie tak to k🤬a jak?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 12:36 6
El Caudillo napisał/a:

Plecionkarz,

Nie wiem jak u lasek, ale u facetów jest pewien wiek ok. 20 lat do kiedy wypada por🤬ać, bo potem mogą się ciągnąć jakieś zahamowania i inne problemy. Z laskami jest podobnie zakładam.

Niestety ale true story bro. Przerobiłem to na własnej skórze. Kiedyś miałem jebitny trądzik (taki, którego nawet antybiotyki nie leczyły) do tego brak kasy i wiary we własne możliwości. Zero podejścia do kobiet. Pójście na studia nadal niewiele zmieniło. Próbowałem wielu rzeczy - chodziłem na imprezy jak wszyscy, chlałem jak wszyscy. I nic - nawet najgorsze raszple mnie zlewały. Deprecha. Im dalej tym gorzej. Pogłębiający się brak wiary we własne możliwości. Zazdrość wobec kolegów którzy r🤬ają. Dno. Ciągle skupiałem się na tych pannach i ciągle byłem zlewany. Odbierało mi to siły do nauki i robienia czegoś z własnym życiem. No i w końcu stało się. Z powodu nieustannego skupienia na kobietach (czyli c🤬jowe imprezy bez finału, pijaństwo, apatia) uj🤬em studia. Zaczynał się 23 rok życia i nie zamoczyłem. Uj🤬e studia. brak kasy i perspektyw. A i jeszcze z 10 kg nadwagi. Totalny marazm. Przez tydzień wstawałem z wyra tylko po to żeby się nażreć i wysrać. W którymś momencie stwierdziłem, że trzeba z tym skończyć. Skoro z kobietami nie idzie to c🤬j z nimi. Obiecałem sobie że przestaję zajmować się kobietami, a zajmę się sobą. Jest przecież tyle ciekawych zajęć w życiu. Zacząłem się uczyć, biegać siłownia. Panny olewałem. Schudłem. Zacząłem podróżować. I nagle buch! Po dwóch miechach zdarzyło mi się pójść na imprezę. Pierwsza impra od dawna i od razu zakończona seksem. I się zaczęło.

Wniosek z historii jest prosty: nie ma co latać za babami. Trzeba zająć się sobą to same rozłożą nogi. I jedyne czego żałuję to paradoksalnie nie seksu, ale raczej czasu zmarnowanego poszukiwanie dziewczyny. Z perspektywy widzę ile straciłem myśląc tylko o cipce.
Zgłoś
fifus92 2014-03-09, 15:23
bloodwar napisał/a:

Juz tlumacze - dziewice nie sa ladnymi laskami - max sredniakami, jak sie taka puknie to dopiero zaczyna sie ich przemiana i z poczwary wykluwa sie motyl :o
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-09, 16:57 1
bloodwar napisał/a:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie